Локо Сф - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Сф - Черно море
Както и очаквах.Съвсем малко ни трябва да се озовем на дъното на блатото.Жалка история сме.Честита заслужена победа на Черно море, и феновете на този отбор.Пожелавам им успех в първата седмица!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

-
- Контакти:
Наистина тотално доминирахме в мача и едно 0:5 си беше напълно реално,но не бива да се заблуждаваме....Локо изигра най-слабия си мач през сезона,а следващия мач с Ботев далеч няма да е толкова лесен.Нещо повече,видя се напълно ясно колко нужна е селекция от 2-3 КЛАСНИ играчи.Направихме много пропуски за пореден път,трябва голаджия.Окоро направи силен мач днес,но продължавам да твърдя,че и дясно крило ни трябва.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
El Grande Capitan написа:thebully написа:Споко колега,наводняваме терена сега,като ви ударим време за почивка до февруари колкото искаш![]()
![]()
Хохо, ние вече имаме опит в блатата, ше излезем подготвени.
Майтапа настрана-днес ме изненадахте много приятно-в смисъл в предишни мачове съм ви гледал и съм останал с впечатлението че играете адски грубо. Днес нямаше и помен от такова нещо-просто компактно,организирано с мноо добри контри...са верно че Локо Сф нищо не играха но тва не е ваш проблем.
Ше видим на нашия мач как ше се получат нещата...
Ще видим кой колко опит има в блатата,дано да не вали дъжд и сняг дотогава,днеска за мене имаше едно полувреме-първото(сериозно отношение към играта,дисциплина,това-онова),второто имаше едно махленско мачле(брак в играта,бъзикаха се,не знам може би и Локото не си даваха много зор,ама не го приемам това отношение),ще ми се да си влезем в прословутата 7-ца,има едни два отбора като видят табелата на Варна и лошо им става,трябва да има кьотек нема как

HASTA DE LA VICTORIA
Ще видим кой колко опит има в блатата,дано да не вали дъжд и сняг дотогава,днеска за мене имаше едно полувреме-първото(сериозно отношение към играта,дисциплина,това-онова),второто имаше едно махленско мачле(брак в играта,бъзикаха се,не знам може би и Локото не си даваха много зор,ама не го приемам това отношение),ще ми се да си влезем в прословутата 7-ца,има едни два отбора като видят табелата на Варна и лошо им става,трябва да има кьотек нема как![]()
![]()
Много точно ! Първото полувреме имаше хъс, желание за победа. Второто го карахме пестеливо.
П.с.: Окоро и Бакари ми направиха много добро впечатление от желанието за игра. Ако то се покриваше и с възможности щеше да е направо чудно

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
- El Grande Capitan
Кролик написа:Второто го карахме пестеливо.
Хехе, баси пестеливото, моеше без проблем да им вкарате още три,но нямаше кой просто...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".
Много ценна победа! Най-важното е,че се отървахме без контузии на разорания и замръзнал терен.Жоро е в супер форма.Очаквам скоро да вдигнем котвата от 7-то място и дадем ход напред 

СъР ЧеЧу даде фира май
!!!
Георги Марков: Дадохме картбланш на треньора, но сбъркахме: http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=390987

Георги Марков: Дадохме картбланш на треньора, но сбъркахме: http://lokosofia.gong.bg/view_article.p ... _id=390987
ХА-ХА, г-н Генов, аз казах ли ти че си един пловдивски физкулутрник изгонен с шутове от Рудозем, как гледаше като на*ран, когато се прегръщах с Карамаджуков, който ти би шута в Рудозем ХА-ХА. Пловдивски боклук, ти си един никакъв треньор, а аз съм инженер с интелект, който всички го уважават и знаят, а теб кой те знае, боклук?Хайде сега с костюмчето обратно в Пловдив, ако искаш си вземи чудните пловдивски боклуци Петър Денчев, Йотов и другия боклук Росен Колев да ти правят компания!
-
- Контакти:
Инженера написа:ХА-ХА, г-н Генов, аз казах ли ти че си един пловдивски физкулутрник изгонен с шутове от Рудозем, как гледаше като на*ран, когато се прегръщах с Карамаджуков, който ти би шута в Рудозем ХА-ХА. Пловдивски боклук, ти си един никакъв треньор, а аз съм инженер с интелект, който всички го уважават и знаят, а теб кой те знае, боклук?Хайде сега с костюмчето обратно в Пловдив, ако искаш си вземи чудните пловдивски боклуци Петър Денчев, Йотов и другия боклук Росен Колев да ти правят компания!
Не забравяи, че Съра пръв победи Левски след 33 години мъка.
El Grande Capitan написа:А така, вкарайте си тоя мач квото имате да вкарвате до края на сезона и следващия-без много напъване:)
Е ти видя ли какво направи ? Сецна ги да не вкарват повече

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?