Logical person написа:BRF написа:Еми,Литекс е първия отбор от първата седмица от който не загубихме и в двата мача!Това е положителното!
Глупости !! Само Лудогорец ни би и двата мача.
Имам в предвид,че не загубихме в нито един от двата мача!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Logical person написа:BRF написа:Еми,Литекс е първия отбор от първата седмица от който не загубихме и в двата мача!Това е положителното!
Глупости !! Само Лудогорец ни би и двата мача.
Udoji90 написа:Доста посредствен мач, в който резултаът е закономерен. Първото полувреме беше за "Литекс". Единственото чисто положение - също. През второто поизравнихме играта, макар че най-чистата ни ситуация беше предизвикана отново от техен играч.
Смените доста закъсняха според мен. На Марсиньо не му вървеше играта второто полувреме, а и Сидибе беше неутрализиран. С Петров и Кировски играта се раздвижи, но късно.
Много жалко за онази гадна травма на Недялков в края.![]()
Впрочем, забелязал съм, че Кировски е един от най-недолюбваните ни играчи, но и днес за 10 минути направи повече смислени неща, отколкото Сидибе за 8 пъти по толкова време. Досега определено македонецът ми харесва повече от двамата.
ЦСКА с първа точка като гост на отбор от топ 7
memnto написа:Стойчо да си хваща торбичката и в Кайро или там където го пращаха медиите.
По-некадърни смени едва ли някой друг треньор е правил. То бива бива инат, ама това неговото е на друго ниво вече...![]()
Единственото хубаво нещо, което свърши беше да бие ония. Аз поне за друго не се сещам.![]()
Никого не ангажирам с мнението си, знам, че сега ще ми наскачате всички.
memnto написа:Стойчо да си хваща торбичката и в Кайро или там където го пращаха медиите.
По-некадърни смени едва ли някой друг треньор е правил. То бива бива инат, ама това неговото е на друго ниво вече...![]()
Единственото хубаво нещо, което свърши беше да бие ония. Аз поне за друго не се сещам.![]()
Никого не ангажирам с мнението си, знам, че сега ще ми наскачате всички.
donDiego написа:Искам до последно да водим борба за медали, но този отбор ще се подмени половината през паузата. Ако се класираме с такава игра за евротурнири...пак ще трябва да ги отказваме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта