XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Re: XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./

Мнениеот BRF » 11 дек 2013 18:33

Logical person написа:
BRF написа:Еми,Литекс е първия отбор от първата седмица от който не загубихме и в двата мача!Това е положителното!

Глупости !! Само Лудогорец ни би и двата мача.

Имам в предвид,че не загубихме в нито един от двата мача!

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 дек 2013 18:41

Дано Стойчо прецени добре титулярите за следващите мачове, щото с подобни неефективни отигравания пред гола нема да я бъде.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 11 дек 2013 18:45

Доста посредствен мач, в който резултаът е закономерен. Първото полувреме беше за "Литекс". Единственото чисто положение - също. През второто поизравнихме играта, макар че най-чистата ни ситуация беше предизвикана отново от техен играч.
Смените доста закъсняха според мен. На Марсиньо не му вървеше играта второто полувреме, а и Сидибе беше неутрализиран. С Петров и Кировски играта се раздвижи, но късно.
Много жалко за онази гадна травма на Недялков в края. :(
Впрочем, забелязал съм, че Кировски е един от най-недолюбваните ни играчи, но и днес за 10 минути направи повече смислени неща, отколкото Сидибе за 8 пъти по толкова време. Досега определено македонецът ми харесва повече от двамата.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 дек 2013 18:55

Udoji90 написа:Доста посредствен мач, в който резултаът е закономерен. Първото полувреме беше за "Литекс". Единственото чисто положение - също. През второто поизравнихме играта, макар че най-чистата ни ситуация беше предизвикана отново от техен играч.
Смените доста закъсняха според мен. На Марсиньо не му вървеше играта второто полувреме, а и Сидибе беше неутрализиран. С Петров и Кировски играта се раздвижи, но късно.
Много жалко за онази гадна травма на Недялков в края. :(
Впрочем, забелязал съм, че Кировски е един от най-недолюбваните ни играчи, но и днес за 10 минути направи повече смислени неща, отколкото Сидибе за 8 пъти по толкова време. Досега определено македонецът ми харесва повече от двамата.

Кировски има техника, повратлив е, има и скорост, играе добре с глава - 1гол за купата мисля, има и тупалка-1 гол в контрола. Трябва да бъде титуляр още в следващия мач.
Сидибе е върлина, но е адски бавен. Да, задържа топката, но това бави атаките и контраатаките, а ние днес трябваше да контраатакуваме. Сидибе е това, в което ще се превърне Джордан на 32 години. Днес просто боксуваше в калта, докато Кировски в сравнение с него летеше като пеперуда.
Това е положението. Това видях аз.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 11 дек 2013 18:58

ЦСКА с първа точка като гост на отбор от топ 7

A това заглавие май казва доста
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
memnto
Контакти:

Мнениеот memnto » 11 дек 2013 19:01

Стойчо да си хваща торбичката и в Кайро или там където го пращаха медиите.
По-некадърни смени едва ли някой друг треньор е правил. То бива бива инат, ама това неговото е на друго ниво вече... :!:
Единственото хубаво нещо, което свърши беше да бие ония. Аз поне за друго не се сещам. :roll:

Никого не ангажирам с мнението си, знам, че сега ще ми наскачате всички. :|

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 11 дек 2013 19:03

Искам до последно да водим борба за медали, но този отбор ще се подмени половината през паузата. Ако се класираме с такава игра за евротурнири...пак ще трябва да ги отказваме
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 11 дек 2013 19:14

memnto написа:Стойчо да си хваща торбичката и в Кайро или там където го пращаха медиите.
По-некадърни смени едва ли някой друг треньор е правил. То бива бива инат, ама това неговото е на друго ниво вече... :!:
Единственото хубаво нещо, което свърши беше да бие ония. Аз поне за друго не се сещам. :roll:

Стойчо трябва да покаже, че го може - нека мине зимната подготовка, пък тогава да си говорим кой и къде трябва да отпътува.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 11 дек 2013 19:14

memnto написа:Стойчо да си хваща торбичката и в Кайро или там където го пращаха медиите.

Прав си.Да не ти пука.На този тежък терен да пуснеш тази грамада си е глупост отвсякъде.Явно не е гледал филма
за цар Калоян как печели битката срещу кръстоносците с леката куманска конница.

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 11 дек 2013 19:15

donDiego написа:Искам до последно да водим борба за медали, но този отбор ще се подмени половината през паузата. Ако се класираме с такава игра за евротурнири...пак ще трябва да ги отказваме

N3 e заето :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Върни се в “Архив”