XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: XXII кръг: Литекс - ЦСКА /сряда 16:30 ч./
Марто от една страна е хубаво, че не започна като титуляр в този мач, понеже теренът е много тежък, а и е последен мач за полусезона и няма да е много приятно, ако се контузи.. И все пак в даден момент от мача може да го видим в игра. Между другото сега разбрах от коментаторите, че Морейра съшо е в резервите. Все си мисля, че този футболист не успяхме да му видим реалните качества като нападател, а съм убеден, че ги има! За съжаление обаче е видно, че на отбора му липсва креативност в атака, а според мен това е една от основните причини Морейра да не може да се наложи в отбора.
Двама се карат Левски печели е тоя мач
RedeviL написа:Марто от една страна е хубаво, че не започна като титуляр в този мач, понеже теренът е много тежък, а и е последен мач за полусезона и няма да е много приятно, ако се контузи.. И все пак в даден момент от мача може да го видим в игра. Между другото сега разбрах от коментаторите, че Морейра съшо е в резервите. Все си мисля, че този футболист не успяхме да му видим реалните качества като нападател, а съм убеден, че ги има! За съжаление обаче е видно, че на отбора му липсва креативност в атака, а според мен това е една от основните причини Морейра да не може да се наложи в отбора.
Мораес беше-човекът отбор!Има ли качества излизат, няма ли и 100 мача да играе ще се получи това-Сидибе и Морейра не стават за Любимец.
Голям симулант е този от Литекс! Абсолютно никакъв контакт с крака на Янчев! 

Това лекенце момчил цветанов заслужава една яка балтия , да се отучи от такива симулации.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
Доста добро гмуркане..
А иначе кому са нужни смени, та ние играем толкова добре...
А иначе кому са нужни смени, та ние играем толкова добре...
Последна промяна от memnto на 11 дек 2013 17:52, променено общо 1 път.
И пейте песента на Ботев плагиатори такива.Как една песен не си измислихте безмозъчни гру...щи същества
Този съдия винаги е близо до ситуациите и винаги грешно ги отсъжда.
- CskaUl7rasB0ysS0f1a
Стойчо бате със сидибе нема да стане смени го моля те
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!
ТОВА СИ ТИ!
topchaki написа:И пейте песента на Ботев плагиатори такива.Как една песен не си измислихте безмозъчни гру...щи същества
къш,къш