Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
MuFc1878 написа:Както е тръгнало, скоро и на Атлети ще им казваш ботове...с тия резултати от по 7:0![]()
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
[center]Роналдо: Атлетико има всички шансове да стане шампион
[/center]
Суперзвездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо коментира Атлетико Мадрид и играта на „дюшекчиите“. Португалецът анализира, че тимът на Диего Симеоне има всички шансове да вдигне титлата в Примета дивисион, допълвайки, че има много опции да се бори за Шампионската лига.
„Не ме учудва, че Атлетико Мадрид заема токова предно класиране в момента. Имах наблюдения върху тях и не бях никак изненадан от случващото се с тях. Те са много организиран екип, имат наистина голям треньор, а също така и много качествен вратар. Сигурен съм, че ще се борят за Ла Лига, освен това мисля, че ще се борят и за Шампионската лига. Смятам, че Атлетико се превърна в много сериозен отбор“, обясни „кралската седмица“.
Припомняме, че в момента Атлетико Мадрид заема второто място във временното класиране с актив от 40 точки. Същият актив има и лидерът Барселона, но с по-добри показатели.
MuFc1878 написа:Чоло, колко пара за Коке? Ще ви бутнем Ашли - може да плува, Андерсон - добър в скарата
Middlesbrough написа:Коке и за Барса![]()
Мечтаните трансфери
Коке , Куртоа , Гюндоган , Ройс :Д
и някой ЯК ЦЗ
MuFc1878 написа:Уди ще започне офертирането с 15М + бонусиШинджи преяжда с ориза и няма да мине тестовете
[wrapimg=]http://img2.sportal.bg/uploads/news/2013_49/images/00461820.jpg[/wrapimg]
Потребители, разглеждащи този форум: wolf и 1 гост