Кировец написа:BRF написа:Мисля си,че ще победим!Би трябвало да направим дубъл от победи поне срещу един от първата седмица!Останаха ни два варианта-Литекс и ония другите!
И двата, дедо Попе!
От твоята клавиатура,на Неговия монитор!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Кировец написа:BRF написа:Мисля си,че ще победим!Би трябвало да направим дубъл от победи поне срещу един от първата седмица!Останаха ни два варианта-Литекс и ония другите!
И двата, дедо Попе!
boi4eto68 написа:Един Х би прилягал на двата отбора. Целта е Левски да зимува на третото място, нали се сещате!
Кировец написа:boi4eto68 написа:Един Х би прилягал на двата отбора. Целта е Левски да зимува на третото място, нали се сещате!
Левски ще зимува при раците. След 19 декември ще замръзне окончателно проекта "Пълен Батков джоб 2013".
mistreated написа:Ех... след 5-дневно отсъствие от форума най-после намерих време да вляза![]()
Това е може би първото гостуване този сезон, преди което се чуствам адски спокоен. Не знам защо ме е обзело това чувство, но някак си съм убеден, че ще победим.
Литекс играе силно в атака, но 2 пъти по-слабо в защита. А последните мачове са направо трагични. Като прибавим и липсата на Ваюши за този мач, мисля е крайно време да спечелим важен двубой навън.
Нашите си играят едно и също от доста време насам, така че не очаквам по-силна или по-слаба игра. Просто се надявам да не ни вкарват левашки голове, другото ще се нареди само.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта