GONG.BG - мнения и препоръки

Модератори: paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Re: GONG.BG - мнения и препоръки

Мнениеот Alex » 10 дек 2013 13:42

Уж, винаги в ефира се леят някакви високопарни изказвания за нашата държава, как нищо не й е наред и как сте недоволни, а днес за втори път се възхищавам на некоректността Ви (което не Ви прави много по-различни от хората, срещу които роптаете).

1. Откога публикувате чужди видео-клипове, с чужд коментар и ВОДЕН ЗНАК "Гонг"?!?!? Не искате някой да Ви открадне труда или???

2. Като слагате реклами, не е ли нормално, те да свършват там където свършва цветната част на страницата, а не да продължават и в/у бялото поле, където курсорът на мишката изненадващо не става на ръчичка а, си остава стрелка? Дразнещо е всеки път като натисна празно поле на сайта Ви да ми изскачат разни нови прозорци
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
stenly
Модератор
Контакти:

Мнениеот stenly » 10 дек 2013 13:49

Тези видеа са качени ЛЕГАЛНО от сайта Gong.bg, защото имаме право да ги ползваме. Така че не разбирам за какво ни укоряваш? :)
Модераторите не са ви враг!

dani_magix
Контакти:

Мнениеот dani_magix » 10 дек 2013 21:21

Колко време ви е необходимо да публикувате информация за победата на КВК Габрово във ЦЕВ , ако някой рогат фен беше наплюл някой съдия , щяхте да избухнете със заглавие, обаче за най-добре представящия се български волейболен отбор в евро турнирите нито дума....

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 10 дек 2013 22:30

dani_magix написа:Колко време ви е необходимо да публикувате информация за победата на КВК Габрово във ЦЕВ , ако някой рогат фен беше наплюл някой съдия , щяхте да избухнете със заглавие, обаче за най-добре представящия се български волейболен отбор в евро турнирите нито дума....

+1
И аз това се чудя. Не всеки ден български отбор печели подобни мачове в Европа.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 дек 2013 09:44

Шахтьор Донецк, Бенфика и Виктория Пилзен са отборите, класирали се от Шампионската лига за шестандесетинафиналите на Лига Европа след изиграните мачове в Групи А, С и D на Шампионската лига.

1.Юнайтед - 14т.
2.Байер - 10т.
3.Шахтьор - 8т.

:shock:

http://gong.bg/view_article.php?article_id=390857

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 дек 2013 10:17

Лига Европа бе :lol:
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 дек 2013 10:24

rhaegar написа:Лига Европа бе :lol:

:lol: :lol: :lol:

Прочел съм само Шампионска лига :oops:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 11 дек 2013 10:51

още е опиянен от първата им победа от сума време насам :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 11 дек 2013 11:04

JackPackage написа:

още е опиянен от първата им победа от сума време насам :lol: :mrgreen:

Нормално :) Един месец без победа....

Потребителски аватар
South_Park

Мнениеот South_Park » 12 дек 2013 18:44

Alex написа:Уж, винаги в ефира се леят някакви високопарни изказвания за нашата държава, как нищо не й е наред и как сте недоволни, а днес за втори път се възхищавам на некоректността Ви (което не Ви прави много по-различни от хората, срещу които роптаете).

1. Откога публикувате чужди видео-клипове, с чужд коментар и ВОДЕН ЗНАК "Гонг"?!?!? Не искате някой да Ви открадне труда или???

2. Като слагате реклами, не е ли нормално, те да свършват там където свършва цветната част на страницата, а не да продължават и в/у бялото поле, където курсорът на мишката изненадващо не става на ръчичка а, си остава стрелка? Дразнещо е всеки път като натисна празно поле на сайта Ви да ми изскачат разни нови прозорци

Използвай приложението Adblock Plus и няма да имаш реклами в нито 1 сайт ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

Върни се в “Gong.bg и Спортно шоу Гонг”