10-те най-велики гола в българския футбол.

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
loko1
Контакти:

Re: 10-те най-велики гола в българския футбол.

Мнениеот loko1 » 11 дек 2013 09:18

Голът на Нако Дойчев срещу Динамо Киев с него за първи път български отбор се осмелява да победи съветски.
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец

Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 11 дек 2013 09:21

anihilator написа:Голът на Емо Костадинов е номер 1 мисля няма спор по този въпрос :!: Съчетание от красота , майсторство и ИНФАРКТНА ситуация ;)

Голът на Везалов е носител на същите достойнства.
Благодарение на него записахме едно от най значимите си клубни участия в Европа.
Смятам, че по значимост този гол не трябва да изпада от "великолепната седморка"

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 дек 2013 09:23

volf написа:
anihilator написа:Голът на Емо Костадинов е номер 1 мисля няма спор по този въпрос :!: Съчетание от красота , майсторство и ИНФАРКТНА ситуация ;)

Голът на Везалов е носител на същите достойнства.
Благодарение на него записахме едно от най значимите си клубни участия в Европа.
Смятам, че по значимост този гол не трябва да изпада от "великолепната седморка"

Очаквах много по-рано да напишете за този гол, ама се забавихте.
Аз бих добавил и голът на Деко, след който се родиха нови прякори - Геройчо феса и Осморчо.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
орчо войвода
Контакти:

Мнениеот орчо войвода » 11 дек 2013 09:40

loko1 написа:Голът на Нако Дойчев срещу Динамо Киев с него за първи път български отбор се осмелява да победи съветски.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=0uoyiW0Rwck[/youtube] То почти не се видя този гол по телевизията тогава ,мъглата беше много голяма .
Последна промяна от орчо войвода на 11 дек 2013 09:42, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 11 дек 2013 09:41

Заклет Левскар написа:За толкова години не си спомням по родните терени ( дори и световните) да съм видял такава атака - пасове, петички, главички и фантастичен прехвърлящ удар на Маестро Гетов.

Като ги гледам тея неща си мисля-ако тогавашния ви отбор хване сегашния,дали ше го бие с дватринайсе на нула или само с петшес?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 11 дек 2013 09:55

Заклет Левскар написа:
орчо войвода написа:Като споменаваме Пламен Гетов , не може да не отбележим третия гол за Левски срещу ЦСКА в култовия мач Левски -ЦСКА от 1993 година :0-2 до 3-2 , със страхотната комбинация Сираков-Гетов -гол.[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=xRTVYnO8RsI[/youtube]

Третия гол е велик заради изпълннието на Наско ( и заради това, че е победен), но като става дума за Гетов, моля обърнете внимание на първия гол на Левски в този мач. За толкова години не си спомням по родните терени ( дори и световните) да съм видял такава атака - пасове, петички, главички и фантастичен прехвърлящ удар на Маестро Гетов.

Онзи ден бях на Локо и Ботев-та да питам на тези във видеото от този мач не им ли пречеше терена? А Ел Гранде?А Мъри? А Кривчо? :evil:
Последна промяна от IvanGit на 11 дек 2013 09:59, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 11 дек 2013 09:58

El Grande Capitan написа:Гола на Наско Пашев срещу Байерн засега е номер едно, плътно следван от головете на ТОДОР НЕДЕЛЕВ срещу Левски тоя сезон, задните ножици на Борето Хвойнев,прек свободните на Петър Зехтински и вълшебната игра с глава на Антим Пехливанов.
Коцето Видолов също е в класацията с няколко гола... :mrgreen:

Ти очевидно както винаги не си разбрал... :lol: Става въпрос за най-великите и значими голове в българския футбол изобщо, а не за най-великите голове за част от Пловдив, Асеновград, Раковски и пловдивските села... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
IvanGit
Контакти:

Мнениеот IvanGit » 11 дек 2013 10:01

Captain Stottlemeyer написа:
El Grande Capitan написа:Гола на Наско Пашев срещу Байерн засега е номер едно, плътно следван от головете на ТОДОР НЕДЕЛЕВ срещу Левски тоя сезон, задните ножици на Борето Хвойнев,прек свободните на Петър Зехтински и вълшебната игра с глава на Антим Пехливанов.
Коцето Видолов също е в класацията с няколко гола... :mrgreen:

Ти очевидно както винаги не си разбрал... :lol: Става въпрос за най-великите и значими голове в българския футбол изобщо, а не за най-великите голове за част от Пловдив, Асеновград, Раковски и пловдивските села... 8-)

Забрави село Белозем :)конкретно.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 11 дек 2013 10:01

Captain Stottlemeyer написа:Става въпрос за най-великите и значими голове в българския футбол изобщо

Именно де, нали и аз това казах.. :mrgreen:
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 11 дек 2013 10:03

El Grande Capitan написа:
Заклет Левскар написа:За толкова години не си спомням по родните терени ( дори и световните) да съм видял такава атака - пасове, петички, главички и фантастичен прехвърлящ удар на Маестро Гетов.

Като ги гледам тея неща си мисля-ако тогавашния ви отбор хване сегашния,дали ше го бие с дватринайсе на нула или само с петшес?

Недей така, тук сме да се забавляваме, а не да си мислим за най-лошото. :)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Върни се в “Футбол - България”