Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

LIMASSOL
Контакти:

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот LIMASSOL » 10 дек 2013 13:56

suareshampion написа:То и да не се коментира ,ти пак така ще го изкоментираш . :) Кой я сложи на главата на Розитър ? Ти ли ?
Да живее Джон Фланаган !!! Точно така лимасолче ,скаузър до последно ! Евала. Успехите ги еби в гъзъ ,важното е да сме скаузъри .

Пак ти казвам не можах да гледам мача, но май си е останал само с това центриране.
И да предпочитам Флано, отколкото Сисоко. Единственото с което го превъзхожда е скороста. Но като съпоставим цена, заплата и представяне на терена, плюсовете май не отиват към Сисоко. Не сме клуб който може да харчи много, така че там 4-5 млн ми се виждат множко за играч който не показва кой знае какво. Имаше 3-4 месеца да покаже какво може, но щом Брендън даже не го взима в групата, значи и той е наясно. Остава в историята с онази асистенция към Луис, но добре че един му влезе на щпагат и той подскочи и така без да иска я копна красиво и стана гола. НЕ КАЗВАМ че Флано е супер играч и че той е бъдещето, но в конкретния случай предпочитам да гледам него.
[offtopic]Ето ти малко коментари в Туитър, няма майтап не намерих нито един положителен.

Aly Cissokho put in some good crosses but should be much, much better at this level if he wants to play for the first team.

Aly Cissokho is easily in the top 4 worst players I have ever seen at LFC

Although one pretty clear fact is that Brad Smith is much better than Aly Cissokho.

Djimi Traore was twice the player Aly Cissokho will ever be.

Aly cissokho is very bad. Awful signing. He's struggling vs Bolton 21s.”he's on loan, we'll send him back
[/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 дек 2013 14:02

LIMASSOL написа:
suareshampion написа:То и да не се коментира ,ти пак така ще го изкоментираш . :) Кой я сложи на главата на Розитър ? Ти ли ?
Да живее Джон Фланаган !!! Точно така лимасолче ,скаузър до последно ! Евала. Успехите ги еби в гъзъ ,важното е да сме скаузъри .

Пак ти казвам не можах да гледам мача, но май си е останал само с това центриране.
И да предпочитам Флано, отколкото Сисоко. Единственото с което го превъзхожда е скороста. Но като съпоставим цена, заплата и представяне на терена, плюсовете май не отиват към Сисоко. Не сме клуб който може да харчи много, така че там 4-5 млн ми се виждат множко за играч който не показва кой знае какво. Имаше 3-4 месеца да покаже какво може, но щом Брендън даже не го взима в групата, значи и той е наясно. Остава в историята с онази асистенция към Луис, но добре че един му влезе на щпагат и той подскочи и така без да иска я копна красиво и стана гола. НЕ КАЗВАМ че Флано е супер играч и че той е бъдещето, но в конкретния случай предпочитам да гледам него.
[offtopic]Ето ти малко коментари в Туитър, няма майтап не намерих нито един положителен.

Aly Cissokho put in some good crosses but should be much, much better at this level if he wants to play for the first team.

Aly Cissokho is easily in the top 4 worst players I have ever seen at LFC

Although one pretty clear fact is that Brad Smith is much better than Aly Cissokho.

Djimi Traore was twice the player Aly Cissokho will ever be.

Aly cissokho is very bad. Awful signing. He's struggling vs Bolton 21s.”he's on loan, we'll send him back
[/offtopic]

Казах ,да не ме занимавате с чужди мнения .Нещо май не ти е станало ясно ? Кво ми ги цитираш тука некви неизестни герои ?
И ако ти си на негово място ,след тия подигравки с теб ,ще се хвърлиш ли здраво в безмислен мач за резервите ? Аз ,не.
Може да не е перфектния бек за Ливърпул ,но пак е по добре от Фланаган . И за мен отношението на Роджърс към него не е правилно. Има нещо ,което ние не знаем..убеден съм . Един ден ,ще стане ясно .

Т
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 10 дек 2013 14:13

Сега пък безмислен мач, от колко време не е играл, сега те пускат, що да не изореш терена и да покажеш качества и желание. Помощника на БР е бил там и е предполагам е гледал него. Или като си играл в ШЛ сега ти е под нивото да играеш с/у някви младоци.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 дек 2013 14:22

LIMASSOL написа:Сега пък безмислен мач, от колко време не е играл, сега те пускат, що да не изореш терена и да покажеш качества и желание. Помощника на БР е бил там и е предполагам е гледал него. Или като си играл в ШЛ сега ти е под нивото да играеш с/у някви младоци.

Да бе да ,и кво като изора терена ? Нали после ,ще кажеш ,че мача е бил срещу резервите и за това съм бил най добрия ? :)
Ай стига глупости . Да си чупя аз краката в некъв безмислен мач . Той щото треньора не му знае възможностите на Алу ,че ще чака да се доказва срещу резервите на отбор от чемпиъншип . Ай моля ти се. Както и да е ,стана ми ясен вече къв човек си .Имах друга представа .Прекратявам темата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 10 дек 2013 15:53

Тренер,разбери,че Сисоко не става за Ливърпул,не го ли виждаш как играе? :?
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 дек 2013 19:10

HoUs4oOL написа:Тренер,разбери,че Сисоко не става за Ливърпул,не го ли виждаш как играе? :?

Абе не ми обяснявай ти на мене ,кой играе и кой не играе. От тримата Фланаган,Енрике и Сисоко ,аз предпочитам него . Нека му се даде шанс във всеки мач и ако не се представи добре ,нека си ходи лятото и да търсим друг.Но просто не му се дава шанс.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 14 дек 2013 15:19

Малките са паднали от Сити като гости с 3-2, като сме допуснали голове в 91-та и 93-та минути :evil:
Повечето от титулярите не са играли, пазили са ги за мача от ФА Къп в сряда с Блекпул.
LFC U18s: Crump; Waldron, Cleary, Brewitt, Hart; Burke, Marsh, O'Hanlon; Wilson, Ojo; Trickett-Smith.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 15 дек 2013 16:12

Сухове, че Йесил пак е късал кръстни връзки.....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 15 дек 2013 17:47

Е ако е така, значи сме си купили инвалид, или сме превърнали талант в такъв.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 18 дек 2013 10:52

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 35m

Brendan Rodgers has confirmed he's ready to promote Jordan Rossiter & Brad Smith to the @LFC senior squad, describing them as "outstanding".

Видео от мача с Ман Сити, вратарчето получил гол от тъча :evil: http://vimeo.com/82160333
Довечера играем с Блекпул от 21ч за ФА Къп
RyanKent ‏@ryankent_10 4m

Happy To Announce The Signing Of My First Professional Contract With Liverpool Football Club. #LFC

Върни се в “Ливърпул”