Converse написа:Поста ми се отнася за предишната тема, която бях пуснал-"Боят настана, тупат сърца ни..", а и за още няколко, така нагло изтрити без отговор!Въпроса ми е трябва ли, когато даден модератор трие тема да предупреди потребителя, който я е публикувал за причината поради премахването и?Не виждам никаква причина да се трие хумористичната ми тема, и се надявам модератора който я изтри да ми напише тук причината или да ми позволи да си я публикувам отново!Благодаря!
Нямам абсолютно никакво намерение да ти отговарям и да ти се обяснявам! Нали си бил модератор ( при това не нагъл!!!) би трябвало сам да се сещаш! Темата в която в момента пишеш се казва "Нужда от модераторска помощ, тук!", а не да се обясняваме на потребителя Конверсе за действията си ................. ако си забелязал де!...... Премълчавам личностните напдки и обиди в "хумористичната ти тема" , а и ако си беше направил труда да влезеш във форумите и на двата отбора, в съответните теми за мача, сигурно доста имаше написано!.......