Кой наводни стадион Лаута за пловдивското дерби ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
костенурк
Контакти:

Re: Кой наводни стадион Лаута за пловдивското дерби ?

Мнениеот костенурк » 10 дек 2013 10:14

Ония китаеца цесИка си е цесИка сигурно рита за здраве.а старите тотаджиики на Коко-електричката и тъча. Напролет почва новия Коков тираж небългари.Ботев почва новия стадион :)
Феновете на Локо (Пд) и кандидатът за собственик Левент Назифоглу тайно се срещнаха вчера сутринта в пловдивския хотел "Кендрос".От фенклуба заявиха, че е тяхна инициативата за визитата под тепетата на турския бизнесмен.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 10 дек 2013 10:16

El Grande Capitan написа:
demy27 написа:Да! Трябва да бъдем наказани много сериозно. Въпреки че, вече играхме два мача без публика, някои не се научиха, че хвърлянето не помага..

Тва с хвърлянето на бутилки е ПЪЛНА простотия, но въпреки това аз съм против наказания от типа: мачове без публика, да измислят нещо друго-големи глоби ли ше е кво ше е ама мачове без публика е ЯКО тъпо...

има ги всякви-не може да отговаряме за всички.те чорбарите затова съблякаха левскара на вашия мач-има и провокатори,и тъпи парчета,пияни,недоволни от калния терен... :)

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 10 дек 2013 10:20

bnborisov написа:
локо до живот написа:
абсолютни измислици-ЗА ХВЪРЛЕНИ ПРЕДМЕТИ-2-3000 лв глоба

ние по толкова сме плащали за 2 (две) празни пластмасови шишета хвърлени много далече от футболисти и скамейки

Смешник, от заплатата си ли ги плати?? А трябваше, да те питам после дали ще хвърляш "само" 2 пластмасови шишета.
Последна промяна от galin56 на 10 дек 2013 10:22, променено общо 2 пъти.

локо до живот
Контакти:

Мнениеот локо до живот » 10 дек 2013 10:20

727150 написа:
lpfc_1926 написа:Истината е....... че Мъри Синоптика и Сашко Кривото са наводнили терена за да могат да се оправдаят пред Караибрахим Доганов за нелепото си игрово поведение. ;)

Ако не е река Марица , то ще е юноша на Марица . :)

ТОЯ КРИВИЯ КАТО ДОЙДЕ В ЛЕСКИ-ПОЧНА ДА ПРАВИ ЕДНИ ЗАДНИ НОЖИЦИ НА ТЪЧА НА ТРЕНИРОВКА-ВСИЧКИ СЕ СПОГЛЕЖДАХМЕ И УМИРАХМЕ ОТ СМЯХ-думи на гонзо на кафе пред 10 човека

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 10 дек 2013 10:29

Терена си е на Локо и могат да си правят квото искат с него .
А , колега , никак не съм съгласен. Теренът на локото си е техен , и могат да правят каквото си искат с него МЕЖДУ ПЪРВЕНСТВАТА ! След като е минала лицензионната комисия на БФС , значи тя е установила за този сезон едно миминамално необходимо ниво за тоя терен , позволяващо да се играе футбол от "А" група. Сега - как е станало това чудо за терен като Лаута не е трудно да се досетим... , но да речем че са отговаряли на минималните изисквания. А какво гледахме завчера ? Оризище ? Нива за паша на добитък ? Блато ? ... Къде бе БФС и дежурния делегат ? Защо представителят на БФС не постави логичния въпрос - КАК ТАКА ТЕРЕНЪТ Е‌ НАВОДНЕН, ПРИ АБСОЛЮТНО СУХО ВРЕМЕ ОТ‌ДЕСЕТ ДНИ НАСАМ ??? Това са констатации напълно в прерогативите на делегата на БФС. При едно съвестно изпълнение на функциите си - той спокойно може да отложи мача поради условия , опасни за здравето на играчите ! Така се прави при голям сняг , тежки дъждове, при мъгла , при която не се виждат двете врати , при екстремни температури и т.н. и т.н. ... В случаят бе очевидна човешката намеса , САБОТАЖА. Но това не променя нищо ! Мачът пак можеше да се отложи , да се премести на нормален терен... Удивително е как домакините от Лаута не се замислят върху това , а само са се вторачили във второстепенния въпрос - кой спечелил от отвратителния терен ... Аз питам , ако няколко футболисти - в жълто , в черно-бяло , си бяха потрошили краката , кой щеше да спечели ? 8-)

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 10 дек 2013 10:45

galin56 написа:
bnborisov написа:
локо до живот написа:
абсолютни измислици-ЗА ХВЪРЛЕНИ ПРЕДМЕТИ-2-3000 лв глоба

ние по толкова сме плащали за 2 (две) празни пластмасови шишета хвърлени много далече от футболисти и скамейки

Смешник, от заплатата си ли ги плати?? А трябваше, да те питам после дали ще хвърляш "само" 2 пластмасови шишета.

Виж бе олигофрен. Това че използвам НИЕ за нещо което се случва с Ботев Пловдив ще ми е трудно да ти го обесня а и ти няма да ме разбереш (бъди сигурен) Лично аз НИКОГА, НИКОГА през 30 годишния ми стаж като привърженик на Ботев не съм хвърлил каквото и да е към терена.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 10 дек 2013 10:58

Зума
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 10 дек 2013 11:09

Ето и по въпроса кой се оправдава:
http://sport.plovdiv24.bg/468431.html

Коко Динев: При добър терен щяхме да вземем дербито

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 10 дек 2013 11:13

ZinedineZidane написа:Ето и по въпроса кой се оправдава:
http://sport.plovdiv24.bg/468431.html

Коко Динев: При добър терен щяхме да вземем дербито

Я дай и изказванията на Кривия и Синоптика, кат си почнал. :mrgreen:

Върни се в “Футбол - България”