''Диагноза'' с Георги Ифандиев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: ''Диагноза'' с Георги Ифандиев

Мнениеот FLANKER » 10 окт 2013 22:18

badboy95 написа:
FLANKER написа:
badboy95 написа:
FLANKER написа:Ами измисли нещо по въпроса :? Само с духане не става :)

Ами всъщност да, смятам да направя нещо по въпроса, проблемът е, че съм още само на 18, карам първа година университет в Англия и уча икономика и политика, защото нямам намерение да бягам, както много други правят, при първа възможност след като завърша искам да се върна и да направя нещо за БЪЛГАРИЯ!!! А ти какво ще направиш?

E, аз съм доста по-голям от теб и съм си в България. От уволнението си от казармата, нямам ден без трудов стаж.Дал съм на милата ми Родина и едно хубаво българче ,и си мисля,че все нещичко съм направил ;)
П.П. Дано това с духането не си го научил в Англия ;) Успех в учението и живота!

Извинявам се за езика, но ако ми кажеш, че не е вярно останалото, което съм написал за случващото се през последните години и кой е отговрен, значи си доста заблуден. А това с духането и Англия, не мисля че беше нужно, като цяло ненавиждам тая скапана страна и хората тук, но за жалост дипломата, която имам възможност да изкарам тук би ми отворила много повече възможности за в бъдеще. Мога само да кажа, че англичаните са много глупав народ и са много отвратителни като култура и начин на живот, нас може да ни наричат селяни и какви ли не, но сме много по читави, проблемът е, че нарочно се опитват да ни принизят до останалите и за жалост успяват, което ясно се вижда през последните десетилетия. И все пак благодаря за пожеланието! (не знам колко е искрено, но няма значение)

Пожеланието е съвсем искрено и без ирония.Ще се радвам да успееш! Колкото повече българи като теб ,които милеят за Родината,толкова по-добре! Това е от мен.Лека и спокойна нощ!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 дек 2013 17:37

За съжанение единствените нормални предавания вче ги няма в ефира нито "Диагноза" с антикомуниста Георги Ифандиев, нито "Безкомпромисно" с Георги Жеков!Това бяха единствените предавания, които разкриваха истината за жестоките комунистически престъпления!Вече няма нито едно нормално предаване по телевизията , всичките са водени от комунисти и имат задача да ви зомбират съзнанието с комунизъм-болшевизъм!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2013 18:33

sandi74 написа:
Георги Ифандиев написа:Здравейте приятели антикомунисти !
Тъй като съм възпрепятстван от комунистическите ни медии, които ме свалиха от екран преди изборите и скоро не се вижда, а и нямам особено желание, да се върнa на екран по комунистическа медия. Реших, да ви информирам и да продължа, да пиша за комунистическите престъпления в моя блог в интернет.
Блога ми може да намерите на адрес - http://diagnosa.net/

Бог да пази България от комунистите !

Другарю,имам само един прост въпрос към вас.Защо вие собственоръчно запалихте вашата червена партийна книжка?Що за антикомунисти може да сте вие и комсомолеца Жоре Жеков?Вълкът козината си мени но нрава не.Факт.И моля ви не лъжете.Знаем че сме от една порода-комунистическата.БСП(БКП)-това е партията майка на всички българи,нашата,вашата.Не се срамувайте от червеният си род и родина.

[center]HEADSHOT, HEADSHOT,HEADSHOT - MULTI KILL !![/center]
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2013 18:52

Безкомпромисен написа:
sandi74 написа:Ребята,достойни сте за цирк Балкански.Факт.Спосибо,большое спосибо,ребята.

Не разбирам съветски език неуважаемо комунистическо нищожество!

Тц тц.. колко облаги от съветския език, а сега - не разбирам. Храни куче да те лае!
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 09 дек 2013 18:53

sandi74 написа:
Безкомпромисен написа:
sandi74 написа:Ребята,достойни сте за цирк Балкански.Факт.Спосибо,большое спосибо,ребята.

Не лъжи,Жоре.Първата думичка която си чул в своя робски живот е била на братският руски език произнесена от твоята майка и ти го знаеш най-добре че е така.Друг е въпроса че си елементарно и простовато момче и така и не можа да усъвършенстващ този братски нам език за разлика от майце си-червената пишман поетеса.

Хяхя и ти ли си подочул за поетическите и напъни на тема СССР? Да не си от Заарата?
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 09 дек 2013 20:36

Жеков и Ифандиев са един и същ потребител, но това не са истински личности.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 09 дек 2013 21:28

Betchualeng Arnaikem написа:
Безкомпромисен написа:

Тц тц.. колко облаги от съветския език, а сега - не разбирам. Храни куче да те лае!

Това е комунистически провокатор , който прави опити да ме очерни!Аз нямам нищо общо с комунистическите престъпници , нито майка ми , нито баща ми!
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Георги Ифандиев
Контакти:

Мнениеот Георги Ифандиев » 09 дек 2013 23:36

Безкомпромисен написа:
Безкомпромисен написа:

Това е комунистически провокатор , който прави опити да ме очерни!Аз нямам нищо общо с комунистическите престъпници , нито майка ми , нито баща ми!

Така е Жоре, познаваме се и мога да гарантирам за теб и семейството ти. Все пак тези комунистически отпадъци са минали обучение в Политбюро, където са ги учили как да зомбират народа с комунизъм.
Личния ми блог - http://diagnosa.net/

Бог да пази България от комунистите !

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 10 дек 2013 00:01

Георги Ифандиев написа:
Безкомпромисен написа:
Безкомпромисен написа:

Така е Жоре, познаваме се и мога да гарантирам за теб и семейството ти. Все пак тези комунистически отпадъци са минали обучение в Политбюро, където са ги учили как да зомбират народа с комунизъм.

Много си прав , бълват какви ли не лъжи за мен и моето семейство , както и за теб гледат да оклеветят комунягите!Защото разкриваме жалката и жестока болшевишко-комунистическа истина и се страхуват от нас!

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 10 дек 2013 00:05

Аз мисля, че някой като Санди си играе в случая, но е друг. Нека другите да се изкажат с точност!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Върни се в “Свободна зона”