XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

entwickler
Контакти:

Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1

Мнениеот entwickler » 09 дек 2013 14:29

snakebite написа:"Не сме безгрешни. Все пак не е нормално да губим точки. Трябва да се коригираме. Взети са мерки и се надявам това да не се повтори догодина", казва Домусчиев.

Както се казва - Думам ти дъще, сещай се снахо...
Странно но напълно нормално изказване на Домусчиев, очаквам интересни мачове на Тича, Герена и в Ловеч ! :?
Интересен ще е сблъсъка и с Ловеч за купата !
Честно казано не ми се ще да залитам по конспирации, но много странни съвпадения цял сезон !
Тъкмо дръпнем - и хоп издънка, накрая даже две ;)

Това нещо с дърпането и издънките е 3та година. Аз още първата година си мислех, че просто с този състав и с тази игра не би трябвало да имаме проблеми и много мачове се нервих (с Локо Пд там, със Славия 2:3 като гости като паднахме с морето 0:2). Определено тези центрирания, които ги имахме с ЧМ и Левски не са нашата игра, Мишо Александров не му чухме името.

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София

Мнениеот fen-fen » 09 дек 2013 17:22

terata написа:
fen-fen написа:
Eminem написа:
fen-fen написа:Това е абсолютно вярно! Резултата го знаех преди мача и точно поради тази причина не отидох да мръзна! :geek:

:lol: Тук всички знаят резултатите на мачовете, а никой не е забогатял. Как става така ? Ти заложи ли ?

Аз не залагам. Факта, че преди двубоя футболист ми сподели че днес е възможно да не ми хареса резултата трябва да ти говори много неща. Според теб това играта на Лудогорец ли беше? Ми те се напъваха да не играят ......Дори не протестираха за нищо, както по принцип правят ;)

Да, то е нормална практика футболистите преди мач да разговарят с всеки фен поотделно и да му дават обяснение как ще завърши мача. :mrgreen: Ейй, като бивши фенове на ЦСКА и настоящи "лудогорци" все още не сте изкоренили генетично заложените ви малоумщини. :mrgreen:

Иронията ти е неуместна, тъй като нито ме познаваш нито знаеш как и по какви поводи се виждам с футболистите. Града е малък, срещаме се по улиците, ходим на тренировките им, а един от тях е под наем в моето жилище. Така, че имам контакти......Относно бивши или настоящи фенове...никога не съм бил фен на ЦСКА...... ;) Относно генетичните малоумщини...моля те, това е ваш патент! Феновете на Лудогорец не са дрогирани лумпени, не трошат стадиони и прочие.. ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 09 дек 2013 18:22

fen-fen написа: Феновете на Лудогорец не са дрогирани лумпени, не трошат стадиони и прочие.. ;)
Така и така си почнал с изреждането на нещата които не правите, защо не продължиш с това, че не пълните стадиона си и не подкрепяте отбора си?
It's a small world and it smells bad
I'd buy another if I had
Back
What I paid
For another motherfucker in a motorcade

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 09 дек 2013 18:30

Andrew Eldritch написа:
fen-fen написа: Феновете на Лудогорец не са дрогирани лумпени, не трошат стадиони и прочие.. ;)
Така и така си почнал с изреждането на нещата които не правите, защо не продължиш с това, че не пълните стадиона си и не подкрепяте отбора си?

Регистрилал си се и веднага почваш да пишеш в нашия подфорум.Та кои сте тия, дето пълните стадиона?С милионите си почитатели,вас трябва да ви е срам,не нас.На нас такива са ни възможностите.Никога не сме се сравнявали с големите публики.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 09 дек 2013 18:45

ЛУДОГОРЕЦ написа:
Andrew Eldritch написа:

Регистрилал си се и веднага почваш да пишеш в нашия подфорум.Та кои сте тия, дето пълните стадиона?С милионите си почитатели,вас трябва да ви е срам,не нас.На нас такива са ни възможностите.Никога не сме се сравнявали с големите публики.

Не съм видял да има забрана за писане от новорегистрирани във "вашия" форум. А кои сме ние можеш да видиш тук.

Изображение

Има ли от какво да се срамуваме, как мислиш?
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 19:10

Andrew Eldritch написа:Не съм видял да има забрана за писане от новорегистрирани във "вашия" форум.

Хаха, новорегистриран-топки.
За кво те баннаха бе Сивушке?
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 09 дек 2013 19:22

Andrew Eldritch написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:
Andrew Eldritch написа:

Не съм видял да има забрана за писане от новорегистрирани във "вашия" форум. А кои сме ние можеш да видиш тук.

Изображение

Има ли от какво да се срамуваме, как мислиш?

Впечатлен съм от знамената с черепи и факли.Много яко.Но пълен стадион не видях.

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 09 дек 2013 19:38

ЛУДОГОРЕЦ написа:Впечатлен съм от знамената с черепи и факли.Много яко.Но пълен стадион не видях.

Пробвай тук дали ще го видиш

Изображение

Ако и сега не ти се получава запази си час при лекар специалист Очни болести.
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Потребителски аватар
ЛУДОГОРЕЦ
Контакти:

Мнениеот ЛУДОГОРЕЦ » 09 дек 2013 19:45

Andrew Eldritch написа:
ЛУДОГОРЕЦ написа:Впечатлен съм от знамената с черепи и факли.Много яко.Но пълен стадион не видях.

Пробвай тук дали ще го видиш

Изображение

Ако и сега не ти се получава запази си час при лекар специалист Очни болести.

Пак на стари снимки разчитате,няма лошо.Така поне не ти ли е малко гадно,като се сещаш какво е било преди,какво сега?

Потребителски аватар
Andrew Eldritch

Мнениеот Andrew Eldritch » 09 дек 2013 19:56

ЛУДОГОРЕЦ написа:Пак на стари снимки разчитате,няма лошо.Така поне не ти ли е малко гадно,като се сещаш какво е било преди,какво сега?
Вече съм сигурен, че феновете на Лудогорец не сте избирани с тест за интелигентност. Ние за последен път напълнихме стадиона си Май месец 2013. А вие?
I'd buy another if I had
Back
What I paid

Върни се в “Лудогорец”