Учени настояват: Парламентът да приеме...
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- fc_maritza_1921_pld
- Контакти:
Re: Учени настояват: Парламентът да приеме...
Другарю Жеков,обръщам се към вас така защото вашият анти комунизъм е противопоказен за истинските анти комунисти от доста отдавна като ви гледам и слушам имам чувството,че умишлено вкарвате такава злоба и омраза към комунистите като търсите обратният ефект не омраза а съпричастност към комунистическата идеология.Много хора казват и вероятно са прави,че не сте могли да се реализирате чисто човешки,а и професионално по време на социалистическият режим и за това сега плюете всячески без дори да се замислите.И кога ще отговорите как така убеден анти комунист пък на работа в хандбалният комунистически ЦСКА сте били в онези години.Аз съм убеден антикомунист от много години семейството ми е интернирано от родният Пловдив но въпреки всичко в мен няма такава злоба и омраза към комунягите, като православен християнин съм простил колкото и трудно да ми е било.Винаги на избори съм гласувал за СДС но за съжаление бях разочарован от хора които опорочиха синята идея,но съм убеден,че сред хората в СДС и тогава и сега има честни хора истински анти комунисти,а вие плюете и по СДС може би защото са ви преценили хората и не са ви приели да бъдете в СДС.Вашата идея за анти комунистческа партия няма никога да се осъществи при условията които поставяте пред хората за тяхно членство просто това е една утопия.Моят съвет е да престанете да досаждате на хората с вашият фалшив анти комунизъм вече просто не сте интересен за никой.
- Черният козел
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:Безкомпромисен написа:Георги Ифандиев написа:Едва ли това ще се случи, защото управляват същите тези сатрапи, които взеха властта с кръв на 9 септември 1944-та година.
За съжаление си абсолютно прав , обаче все още има наивници , които вярват, че С(ДС) са някакви си антикомунисти, но всъщност са си чисти комунисти!Колкото до Парламента всичките 240 депутата са комунистически престъпници до един тяхното място е в затвора!!!Там е мястото на всички болшевишко-комунистически престъпници съспващи България вече 69 години!
Бог да пази България от комунисти!
СЪБРАХА СЕ!
2в1,не 1в2
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.
-
- Контакти:
Докато четях и ми се поиска, в България и половин турчин да не остане..
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”
-
- Контакти:
Betchualeng Arnaikem написа:Безкомпромисен написа:Георги Ифандиев написа:Едва ли това ще се случи, защото управляват същите тези сатрапи, които взеха властта с кръв на 9 септември 1944-та година.
За съжаление си абсолютно прав , обаче все още има наивници , които вярват, че С(ДС) са някакви си антикомунисти, но всъщност са си чисти комунисти!Колкото до Парламента всичките 240 депутата са комунистически престъпници до един тяхното място е в затвора!!!Там е мястото на всички болшевишко-комунистически престъпници съспващи България вече 69 години!
Бог да пази България от комунисти!
СЪБРАХА СЕ!
много ясно, че нормално мислещите ще се съберат.
Другарите комунисти пак са се събрали да громят СДСто 

alexveselinov написа:Alexandar написа:Георги Ифандиев написа:Едва ли това ще се случи, защото управляват същите тези сатрапи, които взеха властта с кръв на 9 септември 1944-та година.
Ами то и вносителите са такива, в част и доносници на ДС, та защо не.Просто отклоняване на вниманието ,след като има далеч по-важни въпроси за решаване от тоя парламент.
Така е, има по-важни въпроси и винаги ще има.Гласуването на декларация осъждаща геноцида над българите е важна за националното самочувствие и за съхранението на България като еднонационална държава.
Aз не намирам връзка между национално самочувствие и еднонационална държава,не мисля германците и англичаните да страдат откъм самочувствие.
Искам да кажа едно голямо БРАВО на всички подписали се под тази декларация. А всеки който само дори си и помисли да омаловажи или отрече този и още много подобни исторически факти заслужава ........ сами се сещайте. ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!
- alexveselinov
- Контакти:
Alexandar написа:alexveselinov написа:Alexandar написа:Георги Ифандиев написа:Едва ли това ще се случи, защото управляват същите тези сатрапи, които взеха властта с кръв на 9 септември 1944-та година.
Ами то и вносителите са такива, в част и доносници на ДС, та защо не.Просто отклоняване на вниманието ,след като има далеч по-важни въпроси за решаване от тоя парламент.
Така е, има по-важни въпроси и винаги ще има.Гласуването на декларация осъждаща геноцида над българите е важна за националното самочувствие и за съхранението на България като еднонационална държава.
Aз не намирам връзка между национално самочувствие и еднонационална държава,не мисля германците и англичаните да страдат откъм самочувствие.
Признаването на геноцида от Парламента е стъпката към задължаване на Турция да признае изтреблението и гоненията срещу тракийските българи през 1913г. и да заплати $15-те млрд., които дължи на България за тяхното разорение.Следователно България трябва да направи всичко възможно да предотврати влизането на Турция в ЕС.Българската икономика ще бъде тотално смазана от турската, която е най-силната в региона и единственото, което възпира “поглъщането” ни от Турция е факта, че ние сме държава-членка на ЕС, а Турция не е. Днес ЕС е единствената граница, която пречи на навлизането на турското икономическо влияние. Ако Турция е член на ЕС, такава граница няма да съществува и независимата българска държава на практика ще изчезне.Ето ти я връзката

Турция е ислямска държава. Европейският съюз е основан от християнски държави. Той съществува на базата на християнски ценности.Турция не признава международното право. Вече повече от 85 години Турция не изплаща на България близо 15 млрд. долара по силата на Ангорския договор. Турция трябва да изплати тези пари, без да се опитва да ги търгува за членството си в ЕС. Турция няма място в ЕС – нито сега, нито когато и да било.
Превръщайки се в европейци, започваме да забравяме, че сме преди всичко българи и как сме се съхранили повече от 14 столетия.Време е да осъзнаем уроците на историята. Не да ги забравим.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]