Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: Зума му го каза на Кривия

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 16:09

Teo написа:пред празните трибуни....

Малииии......
Положението е сериозно тука...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 16:12

urkoto написа:Аз друг въпрос имам, вярно ли Кривия е учил само до четвърти клас както казва Зума?

Но уей!
Гимназия поне е изкарал...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
soccerav
Контакти:

Мнениеот soccerav » 09 дек 2013 16:49

El Grande Capitan написа:
urkoto написа:Аз друг въпрос имам, вярно ли Кривия е учил само до четвърти клас както казва Зума?

Но уей!
Гимназия поне е изкарал...

Ми не му личи. Не ви отива да имате такъв тулуп за спортен директор. Не знам Мърито траете ли го, не го ли траете, ама тоя наистина не знам какво дири при вас :roll:

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 16:51

soccerav написа:Ми не му личи. Не ви отива да имате такъв тулуп за спортен директор.

Определено не е Нобелов лауреат,спор няма, но щом го търпи Цв.Василев значи върши няква работа...
От друга страна като си помисля че Стоичков може да стане президент на БФС и спирам да се чудя-очевидно няма нищо невъзможно...
Последна промяна от El Grande Capitan на 09 дек 2013 16:52, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Мнениеот Irish stout » 09 дек 2013 16:51

Irish stout написа:Вчера беше ли на мача?

Дамм....и?

И .... ако не си видял (или по-скоро чул) очевадното, значи си от онази част от вашата публика, която се състои от аналфабети.

Опорните точки какво казват по този въпрос?
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 16:53

Irish stout написа:И .... ако не си видял (или по-скоро чул) очевадното, значи си от онази част от вашата публика, която се състои от аналфабети.

Остави глупостите, кажи ми точно коя песен е крадена от вас,за да те оборя на мига...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 дек 2013 16:57

soccerav написа:Ми не му личи. Не ви отива да имате такъв тулуп за спортен директор.

Определено не е Нобелов лауреат,спор няма, но щом го търпи Цв.Василев значи върши няква работа...
От друга страна като си помисля че Стоичков може да стане президент на БФС и спирам да се чудя-очевидно няма нищо невъзможно...

Капитане, това ти сравнение на Стоичков с Кривия предполагам беше една от многобройните шегички в твоя оригинален стил. :)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 17:05

Кировец написа:Капитане, това ти сравнение на Стоичков с Кривия предполагам беше една от многобройните шегички в твоя оригинален стил. :)

Нека да кажем просто че и двамата не са точно в първата десятка на МЕНСА....

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 дек 2013 17:24

Кировец написа:Капитане, това ти сравнение на Стоичков с Кривия предполагам беше една от многобройните шегички в твоя оригинален стил. :)

Нека да кажем просто че и двамата не са точно в първата десятка на МЕНСА....

Е Перукан и неговите приятелчета да не би да са?
Както и да е. Не ми се влиза в излишни полемики, но съм длъжен да го кажа - цял свят знае, че Стоичков не е в топ 10 на МЕНСА, но и до ден днешен млади футболисти мечтаят да станат като него.
А в чужбина на такива бивши футболисти и имена им раздават за здравей-здрасти ръководни функции, защото това са хора, които са свикнали да бъдат победители - имат такова мислене, манталитет - били са, и винаги ще бъдат номер 1. Имената им остават със златни букви в историята, издигат им паметници.
:)

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 09 дек 2013 17:28

Кировец написа:А в чужбина на такива бивши футболисти и имена им раздават за здравей-здрасти ръководни функции

Нямам нищо против това, както и не оспорвам нищо около футболиста Стоичков-легенда е и такъв ше си остане, даже ще стигна по-далече и ще кажа че намирам че и треньора Стоичков не се справи ЧАК толкова зле колкото го изкарват...настръхвам обаче при мисълта кви ше ги накъдри администратора Стоичков...

Върни се в “Локо Пловдив”