Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот HoUs4oOL » 04 дек 2013 19:40

Avrameca написа:Бешикташ искат Йесил за 2 млн. , момчето може да има класа но отново не му се дава шанс а се налагат посредствени играчи като Борини и Аспас.

За Аспас не си прав според мен,но Йесил не мисля,че ще се представи по-лошо от Борини,ако му се даде шанс.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 08 дек 2013 01:40

Перфектният ден се допълва и от победата на младоците над МЮ с 3-1.
Имахме и доста късмет обаче, почнахме доста слабо мача, те вкараха първи, после на два пъти излизаха сами с/у вратаря, един път и гредата удариха. Второто се събудихме и ги намачкахме, 2 гола на Синклеър и една тупалка на О'Ханлън. Оджо с 2 греди. Другата събота гостуваме на Ман Сити.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 09 дек 2013 13:42

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AXJKk_KP9X8[/youtube]

Днес резервите играят последен мач за годината, от 16ч с Болтън на Къркби.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 дек 2013 14:42

LIMASSOL написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=AXJKk_KP9X8[/youtube]

Днес резервите играят последен мач за годината, от 16ч с Болтън на Къркби.

От това ,което видях ,най накрая ми хареса и Оджо . Загатна за добри качества. Бързина ,техника на скорост,голяма крачка и добър удар. Има бъдеще и в него.
Райън Кент и той с добър финт. :) О'Ханлън и той хубаво я вкара .Синклеър пак се разписа .За него това е най важното на тоя етап ,да вкарва голове .
Изобщо в офанзивен план ,тоя отбор изглежда много добре ,но отзад са слабички . Вратарчето допусна елементарен гол .
Последна промяна от suareshampion на 09 дек 2013 15:29, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 09 дек 2013 15:17

LFCU21s: Ward, Cissokho, Ilori, Jones, Kelly, Brannagan, Rossiter, Lussey, Ibe, Yesil, Teixeira

Доста стабилен състав. Сисоко няма място в групата за мъжете, но при резервите е стабиляга, май още зимата ще го пращаме обратно.
Болтън са в края на класирането, с една победа се качваме на първо място.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 дек 2013 15:26

LIMASSOL написа:
LFCU21s: Ward, Cissokho, Ilori, Jones, Kelly, Brannagan, Rossiter, Lussey, Ibe, Yesil, Teixeira

Доста стабилен състав. Сисоко няма място в групата за мъжете, но при резервите е стабиляга, май още зимата ще го пращаме обратно.

Да ,ще го пращаме Сисоко и ще ги мачкаме със мегаталанта Джон Фланаган,който има стойка на всичко друго ,но не и на футболист :)
100 % ще бием Болтън с тоя състав. Само вратарчето дето малко ме притеснява ,останалите са добре. Очаквам да вида някой от тия играчи ,още на 5 януари за ФА Къп.

Някой може ли да даде линк за мача .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 09 дек 2013 18:04

suareshampion написа:
LIMASSOL написа:

Да ,ще го пращаме Сисоко и ще ги мачкаме със мегаталанта Джон Фланаган,който има стойка на всичко друго ,но не и на футболист :)
100 % ще бием Болтън с тоя състав. Само вратарчето дето малко ме притеснява ,останалите са добре. Очаквам да вида някой от тия играчи ,още на 5 януари за ФА Къп.

Ииии....ни биха с 2-3 :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 09 дек 2013 18:27

9lives написа:
suareshampion написа:
LIMASSOL написа:

Ииии....ни биха с 2-3 :mrgreen:

АЙ стига бе :) Еми ,това е защото ,не можах да го гледам :)

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 10 дек 2013 12:52

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=CEwetANdboo[/youtube]

Не можах да гледам мача, но се коментира че тоя опитният от ШЛ е бил един от най-слабите на терена. Иначе хубав гол на малкия Роситър :)
[offtopic]Асаиди е бил вчера на мача, дали пък няма да го връщаме още зимата :? Или е дошъл да почерпи за гола :mrgreen:

Изображение[/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 дек 2013 13:27

То и да не се коментира ,ти пак така ще го изкоментираш . :) Кой я сложи на главата на Розитър ? Ти ли ?
Да живее Джон Фланаган !!! Точно така лимасолче ,скаузър до последно ! Евала. Успехите ги еби в гъзъ ,важното е да сме скаузъри .

Върни се в “Ливърпул”