Каква бе за вас 2013 година.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Re: Каква бе за вас 2013 година.

Мнениеот shotgun blues » 09 дек 2013 11:11

Добро лято,в останалото време ту добре - ту доста зле .2014 се надявам да е по-добре ,като в началото и се надявам да започна нова работа 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 09 дек 2013 11:17

shotgun blues написа:Добро лято,в останалото време ту добре - ту доста зле .2014 се надявам да е по-добре ,като в началото и се надявам да започна нова работа 8-)

Като знам колко е трудно да попаднеш в точната фирма, където да си липсващото парче от пъзела и да оценяват подобаващо присътвието ти, ще ти пожелая успех!

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Мнениеот doktora25 » 09 дек 2013 12:41

За мен като цяло бе по-добра от предишната, но отново лошите неща преобладават. Поне Байерн ми донесе малко радост и зае мястото, което най-много му приляга.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
luxorus
Контакти:

Мнениеот luxorus » 09 дек 2013 14:38

Добра година.Много бачкане,още една рожбичка,живи и здрави всички около мен.Е,загубих приятел,но той е на по-добро място сега.Живи и здрави всичките,това че се псуваме тук е без лоши чувства,все пак спортен форум е :) :) :)
I'M BLIND!IMPRESS ME!

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 09 дек 2013 16:06

Дори само фактът, че ни управляват комунисти и бг турци прави годината лоша !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 09 дек 2013 18:52

Ами като цяло не много добре . Нещо от 1-2 години съм доста депресивен . Хубавите неща са ,че си завърших висшето , ама файда .. , намерих си временна работа , ама файда .. Общо взето не съм оптимист . Чувствам се тревожен , без да има реална причина . Притеснявам се за здравето си без да има реален проблем ... Ама съм си такъв от 1-2 години както казах . Загубих прабаба ( знам че 97г е предостатъчно мъчение , но .. ) , един познат почина на 23 г , а ето оня ден в града стана катастрофа на една права улица и почина 23 годишно момиче , което не познавах , но все пак от тогава ми е едно тъжно и подтиснато и много мисля за смисъла на живота и за .. след това . От към футболен аспект няма какво повече да искам ...

:| :| :|

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 дек 2013 18:55

Дотук 2013-та за мен е игра в центъра :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
ndrangheta
Контакти:

Мнениеот ndrangheta » 09 дек 2013 22:28

2013: Жив съм, здрав съм. Жена си имам, мислим дори за първо дете. Приятели си имам (трима души, но истински) Това са най-важните неща. Оттам нататък пари, коли, футбол, политика - това са неща, които съществуват само за да ни разсейват. Пожелавам ви здраве и през 2014-а!
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."

nam_si_koy
Контакти:

Мнениеот nam_si_koy » 10 дек 2013 11:19

Ивайло Лудогорец написа:Ами като цяло не много добре . Нещо от 1-2 години съм доста депресивен . Хубавите неща са ,че си завърших висшето , ама файда .. , намерих си временна работа , ама файда .. Общо взето не съм оптимист . Чувствам се тревожен , без да има реална причина . Притеснявам се за здравето си без да има реален проблем ... Ама съм си такъв от 1-2 години както казах . Загубих прабаба ( знам че 97г е предостатъчно мъчение , но .. ) , един познат почина на 23 г , а ето оня ден в града стана катастрофа на една права улица и почина 23 годишно момиче , което не познавах , но все пак от тогава ми е едно тъжно и подтиснато и много мисля за смисъла на живота и за .. след това . От към футболен аспект няма какво повече да искам ...

:| :| :|

Това не е първото ти подобно мнение. Ами пич, няма смисъл да се тревожиш, особено за неща, които не зависят от теб.
Подтиснат си защото някъде си, някой бил умрял.Дали наистина е умрял?Живота е вечен, да умреш съвсем не е най-лошото, което може да ти се случи(говорим за физическа, не за духовна смърт, все пак).Загубил си близък или познат човек, нормално е да ти е тъжно,това не го отричам разбира се.
За смисъла на живота бях писал в друга тема, която замина в кошчето за боклук.Предполагам нарушава точка 5, тоест смисъла на живота не е "полезна за останалите потребители информация" :) :) :)
Но все пак ако се опитваш да служиш на Любовта, Мъдроста, Истината може да откриеш някакъв смисъл,знам ли. ;)

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 10 дек 2013 12:30

Добра година като цяло за мен.Завърших даскало, почнах висше, купиха ми кола 8-) като цяло съм доволен от живота, във футболно естество единия син отбор върви, другия няма да се оправи скоро :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Свободна зона”