Каква бе за вас 2013 година.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- shotgun blues
- Контакти:
Re: Каква бе за вас 2013 година.
Добро лято,в останалото време ту добре - ту доста зле .2014 се надявам да е по-добре ,като в началото и се надявам да започна нова работа 
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
shotgun blues написа:Добро лято,в останалото време ту добре - ту доста зле .2014 се надявам да е по-добре ,като в началото и се надявам да започна нова работа
Като знам колко е трудно да попаднеш в точната фирма, където да си липсващото парче от пъзела и да оценяват подобаващо присътвието ти, ще ти пожелая успех!
За мен като цяло бе по-добра от предишната, но отново лошите неща преобладават. Поне Байерн ми донесе малко радост и зае мястото, което най-много му приляга.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!
Добра година.Много бачкане,още една рожбичка,живи и здрави всички около мен.Е,загубих приятел,но той е на по-добро място сега.Живи и здрави всичките,това че се псуваме тук е без лоши чувства,все пак спортен форум е

I'M BLIND!IMPRESS ME!
Дори само фактът, че ни управляват комунисти и бг турци прави годината лоша !
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Ами като цяло не много добре . Нещо от 1-2 години съм доста депресивен . Хубавите неща са ,че си завърших висшето , ама файда .. , намерих си временна работа , ама файда .. Общо взето не съм оптимист . Чувствам се тревожен , без да има реална причина . Притеснявам се за здравето си без да има реален проблем ... Ама съм си такъв от 1-2 години както казах . Загубих прабаба ( знам че 97г е предостатъчно мъчение , но .. ) , един познат почина на 23 г , а ето оня ден в града стана катастрофа на една права улица и почина 23 годишно момиче , което не познавах , но все пак от тогава ми е едно тъжно и подтиснато и много мисля за смисъла на живота и за .. след това . От към футболен аспект няма какво повече да искам ...

Дотук 2013-та за мен е игра в центъра 
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

- ndrangheta
- Контакти:
2013: Жив съм, здрав съм. Жена си имам, мислим дори за първо дете. Приятели си имам (трима души, но истински) Това са най-важните неща. Оттам нататък пари, коли, футбол, политика - това са неща, които съществуват само за да ни разсейват. Пожелавам ви здраве и през 2014-а!
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
-
nam_si_koy
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:Ами като цяло не много добре . Нещо от 1-2 години съм доста депресивен . Хубавите неща са ,че си завърших висшето , ама файда .. , намерих си временна работа , ама файда .. Общо взето не съм оптимист . Чувствам се тревожен , без да има реална причина . Притеснявам се за здравето си без да има реален проблем ... Ама съм си такъв от 1-2 години както казах . Загубих прабаба ( знам че 97г е предостатъчно мъчение , но .. ) , един познат почина на 23 г , а ето оня ден в града стана катастрофа на една права улица и почина 23 годишно момиче , което не познавах , но все пак от тогава ми е едно тъжно и подтиснато и много мисля за смисъла на живота и за .. след това . От към футболен аспект няма какво повече да искам ...
![]()
![]()
Това не е първото ти подобно мнение. Ами пич, няма смисъл да се тревожиш, особено за неща, които не зависят от теб.
Подтиснат си защото някъде си, някой бил умрял.Дали наистина е умрял?Живота е вечен, да умреш съвсем не е най-лошото, което може да ти се случи(говорим за физическа, не за духовна смърт, все пак).Загубил си близък или познат човек, нормално е да ти е тъжно,това не го отричам разбира се.
За смисъла на живота бях писал в друга тема, която замина в кошчето за боклук.Предполагам нарушава точка 5, тоест смисъла на живота не е "полезна за останалите потребители информация"
Но все пак ако се опитваш да служиш на Любовта, Мъдроста, Истината може да откриеш някакъв смисъл,знам ли.
Добра година като цяло за мен.Завърших даскало, почнах висше, купиха ми кола
като цяло съм доволен от живота, във футболно естество единия син отбор върви, другия няма да се оправи скоро 
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!