Цени на билети за мачове от А група
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Цени на билети за мачове от А група
Според мен билет за мач от нашето първенство не може да струва повече от 3 лв (изключвам срещите на лидерите при това,гледани от сектор ''А") . Аз съм от Варна и съм изумен как е възможно за мач на Спартак да се искат такива пари - никакви условия по трибуните , никаква игра на терена . Сега дори и за мача в Бургас срещу Ботев цените са по 3 лв , а в деня на мача са по 5 ! Да не говорим , че денят е петък - работен ден , да прибавим пътните разходи до Бургас и какво излиза - да гледаш поредната вяла продукция трябва да загубиш половин ден , 15-20 лв и да си скъсаш нервите . И за какво е всичко това ?
Re: Цени на билети за мачове от А група
Нов опит да са празни трибуните! Пълно е с откачени в тая ДЪРЖАВА!Svetlio написа:Според мен билет за мач от нашето първенство не може да струва повече от 3 лв (изключвам срещите на лидерите при това,гледани от сектор ''А") . Аз съм от Варна и съм изумен как е възможно за мач на Спартак да се искат такива пари - никакви условия по трибуните , никаква игра на терена . Сега дори и за мача в Бургас срещу Ботев цените са по 3 лв , а в деня на мача са по 5 ! Да не говорим , че денят е петък - работен ден , да прибавим пътните разходи до Бургас и какво излиза - да гледаш поредната вяла продукция трябва да загубиш половин ден , 15-20 лв и да си скъсаш нервите . И за какво е всичко това ?
Над България изгря звезда с името на ЦСКА!
На такива като вас някой да се изпърди на отсрещната трибуна ви е задоволителен повод да не ходите на мачове 

Ти пък кога си излизал сам от вас? 

nn72 написа: Нов опит да са празни трибуните! Пълно е с откачени в тая ДЪРЖАВА!
Ами нека да се опразнят - за какво му е на човек да гледа посредствен футбол , съдийски произволи , уредени мачове , хулигански прояви и прочие , и прочие ... Нека футболът ни се изчисти , да направят нормални терени и условия , пък тогава обикновеният човек може и да се откаже от това да гледа мач от елитно първенство , а да отиде на стадиона и да му е приятно !
-
- Контакти:
Плъзна и слух че мача е нареден в полза на пловдивчани.И закво изобщо още си трошим нервите и ходим да ги гледаме тия знайни и незнайни лайнета,ръководени от още по големи лайнета,с президенти лайна.И после що ни цепят гъзовте в Европа.Смешна история бе.... 

Съвсем нормални са тия цени даже ЛЕФ
КИ са най-евтини в БГ първенстов и немогат да съберат 1000човека.Е то е ясно че циганите още немогат да работят ама да нямат 1ЛВ цял ден техните жени им са на улуцата

1948,1951,1952,1954,1955,1956,1957,1958, 1959,1960,1961,1962,1966,1969,1971,1972,1973,1975,1976,1980, 1981,1982,1983,1987,1989,1990,1992,1997,2003,2005,2008...!!!
Иска ми се да гледам нормален футбол в нормално време в нормална ДЪРЖАВА!
Засега няма възгледи желанието ти да се сбъдне скоро...
BGarmy написа:Съвсем нормални са тия цени даже ЛЕФКИ са най-евтини в БГ първенстов и немогат да съберат 1000човека.Е то е ясно че циганите още немогат да работят ама да нямат 1ЛВ цял ден техните жени им са на улуцата
А вие в София когато играхте срещу Родопа преди 1-2 години няма да забравя, че имахте 50 ентусиазирани роми на стадион Турска армия начело с наи-големия фен:
Върни се в “Футбол - България”