Локо Сф - Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Локо Сф - Черно море
Аз моля колегите да се спре със заяждането.Относно мача, каквото,такова. По-заслужилият нека победи.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Хитрата лисица Генов умее да измъква такива мачове, а гостуванията ни в Надежда по традиция са неприятни. Притеснява ме този мач.
Готвача написа:sandi74 написа:Важен мач и за двата отбора,за домакините в борбата им за оцеляване,за гостите за 7-мото място.Успех на Локо Сф.
На Локо сф им стига една победа.Все пак си взеха точките от вас,а нали има да връщат на нас,познай резултата фактолозе.Ще играете дербита с Локо сф за оставане в А група както гледам.Това всичкото се случва заради голямата ти уста санди.
Абонати сте на Локото в София.Факт.Миналата година Берое,Ч.море и ЦСКА ги спасиха от отпадане.Ние нямаме място в първата половина за разлика от вас.Имате добър отбор който поне се мъчи да играе футбол доколкото може.Факт.Успех.

Ти що не вземеш да спреш да се правиш на всеразбиращ и всеусведомен? Черно Море не е спасявал никого. Просто си игра честно до края. Докато ЦСКА и Берое очевадно се надупиха.
- Saint Etienne
- Контакти:
orlando7 написа:ogrizko написа:важен мач ....надявам се да го вземем, за да останем в 7-та, но ще видим какво ще стане
И като останете в седмицата,какво ще правите?
Ще плющим Левски и ЦСКА!Други въпроси?
- Saint Etienne
- Контакти:
-
- Контакти:
Тежък мач ще е,тенденцията с Локо да ги дерем здраво от 4-5 поредни години започна да се обръща с онзи Х 2:2...За радост преди това излупаха Берое,така,че да играем разкрепостено,пък каквото стане.
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
orlando7 написа:ogrizko написа:важен мач ....надявам се да го вземем, за да останем в 7-та, но ще видим какво ще стане
И като останете в седмицата,какво ще правите?
Ще засадим един бор в задния ти двор! Това ще направим,Орландо (Отворко)!!! Разбра ли бе,остроумник??? Ай,МОРЯЦИ!!! Бийте буферите! 1:2 ! Точка!!!
МОРЕТО... НЕ Е ДО КОЛЕНЕ!
Готвача написа:Pride написа:varnafen написа:Дай да видим какво ще направят в Ст. Загора. Ако измъкнат нещо и Х в Надежда няма да е лош резултат. Разбира се победата най ще ни приляга, пък и съвсем скоро ги спасихме от изпадане
Гигов изсипа една торба пари на футболистите ви, ти какво си спасявал незнам?
Ти да не беше там бе смешко?Или караше Локомотива с торбата с пари?Гигов ако имаше пара тогава,нямаше да я докарате да чакате да ви спасяваме в последният мач.Капиши?
Смешко, аз го карах, за да се изкефа да засадя бора на всички отворковци дето тук кълняха футболистите си да паднат.
Не ви схващам кефа да се заяждате и обиждате ... пълна загуба на време !?!
Ние нямаме лесен мач и това отново се доказа при домакинството на Нафтата. Трябва да излезем с най-доброто и с ИГРА да си заслужим мястото в първите 7. Успех Моряци
Ние нямаме лесен мач и това отново се доказа при домакинството на Нафтата. Трябва да излезем с най-доброто и с ИГРА да си заслужим мястото в първите 7. Успех Моряци

Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?