Най-големите ревльовци, които може да съществуват нямаше един футболист от жълтия кокошарник, който да не се оплака от терена и вятъра
ЛОКО ПЛОВДИВ ЗАВИНАГИ
Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Локомотив Пловдив - Ботев Пловдив 08.12.2013 Лаута
za nas e toj religiq написа:soccerav написа:staria написа:Слаб мач, кофти време, лек домакински превес, но без много положения. Според мен закономерно реми и то без голове. На папагалите нещо много им порасна работата. До онзи ден нямаха топла вода на поляната, сега вече с прИтенции кой какъв му е терена. За другия мач ще го направим като на Бристол Роувърс с 10 % наклон, само да му е криво на Неправия и на Синоптика. Аз съм сигурен, че и на килим да беше мача, щеше да има оправдания от рода на вятъра беше силен, слънцето ниско, а без Бесика може и течение да е ставало, хаха.
Аз очаквах дори жълтите да бият, Кривия като най-големия селянин да изръси нещо в стил "Димитър Пенев"
Много е зле завалийката. Няма акъл да е на такъв пост. Може би дори Божинов умее да се изразява по-добре от тоя капут.![]()
Абе пичове , слезте на земята де ! Играем на ВАШИЯ стадион , пред ВАШАТА публика ! 3ти и 4ти сме , не сте последни че да считате точката за нещо велико ! И кво толкова се защитавате за тая картофена нива , колкото попречи на нас , толкова и на вас ! На вас като не ви пречеше терена що не бихте ? Тъпо е да оправдаваш и омаловажаваш нещо което беше очевадно за цяла България ! Друг е въпроса че подхода на двамата тренери към мача беше повече от страхлив ! Толкова слабо дерби аз не помня ! Кво значение кой какво казал след пародията днес ! Пък и нали мача уж беше купен
А не недей така. На разоран терен футбол не се играе. Последния ми пост се отнасяше относно изказванията на спортния ви директор. На него все нещо му е криво

- za nas e toj religiq
- Контакти:
soccerav написа:za nas e toj religiq написа:soccerav написа:staria написа:Слаб мач, кофти време, лек домакински превес, но без много положения. Според мен закономерно реми и то без голове. На папагалите нещо много им порасна работата. До онзи ден нямаха топла вода на поляната, сега вече с прИтенции кой какъв му е терена. За другия мач ще го направим като на Бристол Роувърс с 10 % наклон, само да му е криво на Неправия и на Синоптика. Аз съм сигурен, че и на килим да беше мача, щеше да има оправдания от рода на вятъра беше силен, слънцето ниско, а без Бесика може и течение да е ставало, хаха.
Аз очаквах дори жълтите да бият, Кривия като най-големия селянин да изръси нещо в стил "Димитър Пенев"
Много е зле завалийката. Няма акъл да е на такъв пост. Може би дори Божинов умее да се изразява по-добре от тоя капут.![]()
Абе пичове , слезте на земята де ! Играем на ВАШИЯ стадион , пред ВАШАТА публика ! 3ти и 4ти сме , не сте последни че да считате точката за нещо велико ! И кво толкова се защитавате за тая картофена нива , колкото попречи на нас , толкова и на вас ! На вас като не ви пречеше терена що не бихте ? Тъпо е да оправдаваш и омаловажаваш нещо което беше очевадно за цяла България ! Друг е въпроса че подхода на двамата тренери към мача беше повече от страхлив ! Толкова слабо дерби аз не помня ! Кво значение кой какво казал след пародията днес ! Пък и нали мача уж беше купен
А не недей така. На разоран терен футбол не се играе. Последния ми пост се отнасяше относно изказванията на спортния ви директор. На него все нещо му е криво, все някой друг му е виновен. Повярвай, дори да бяхте били пак щеше да има обвинения от негова страна.
Е ти на това днес футбол ли му викаш

Много тежък мач със справедлив резултат. Директорчето Ахмед на жълтите продължава да кърти мивки с изказванията си! Явно мозъчето му с големина на асперинче не може да стопли ,че като принизяваш противника си правиш още по големи неуспехите си срещу него. Имаше нормалното курвенско подпиране от съдийчето към жълтите , но това си е в реда на нещата и не ни е проблем. Пълен респект към публиката на Локомотив!
za nas e toj religiq написа:soccerav написа:za nas e toj religiq написа:soccerav написа:staria написа:Слаб мач, кофти време, лек домакински превес, но без много положения. Според мен закономерно реми и то без голове. На папагалите нещо много им порасна работата. До онзи ден нямаха топла вода на поляната, сега вече с прИтенции кой какъв му е терена. За другия мач ще го направим като на Бристол Роувърс с 10 % наклон, само да му е криво на Неправия и на Синоптика. Аз съм сигурен, че и на килим да беше мача, щеше да има оправдания от рода на вятъра беше силен, слънцето ниско, а без Бесика може и течение да е ставало, хаха.
А не недей така. На разоран терен футбол не се играе. Последния ми пост се отнасяше относно изказванията на спортния ви директор. На него все нещо му е криво, все някой друг му е виновен. Повярвай, дори да бяхте били пак щеше да има обвинения от негова страна.
Е ти на това днес футбол ли му викашИначе Мъри и кривия си ги знаем (не само ние) ! Тъпото е че ни баламосват и нас , и вас , а ние не сме слепи за да не видим какъв страх цареше на терена ! Оправданията са бла,бла и прах в очите
И бах, че дълъг цитат стана..

Папалюги,аре стегнете се. Синдрома но Мъриту хич не ви отива,или пък не? Терена е кочина,но това не оправдава страхливостта(това важи и за нашите в някаква степен). Като цяло мача беше посредствен и доста миролюбив за дерби. Хикса устройваше и двата отбора, за да няма драми преди почивката. Въпроса е къде бяха т.нар. бултраси? Или сме фенове само като бием "буфирити”
- Модератор ЛокоПД
- Контакти:
stanley56 написа:Модератор ЛокоПД написа:... вие май забравихте от къде тръгнахте,какъв беше вашия терен,вашия стадион,на какви терени играехте в "Б" и "В" група...
Не, не съм забравил и няма да го забравя! Би ли ми отговорил, защо след като не е валяло и след като два дни духаше силен вятър, как така теренът беше кален до степен да не става за футбол? Да не би поливната му система да се е повредила и да го е наводнила? И ако на вас ви е харесало това кюскане в калната нива, значи много ни се различават критериите за футбол.
Другия вариант беше да оставят "терена"/защото това наистина не беше терен за футбол/ както си беше - "на камък" ,защото завчера беше точно така.Само че,терена си е така от месеци, а идваха отбори,които ни победиха тук.Иначе си прав - днес и на мен не ми хареса мача.Но не всеки разполага с парите на ...нали се сещаш.Да не си мислиш,че във Варна,Гоце Делчев,Надежда и т.н.,нещата са по-различни ?
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg
Не знам кой, с какви пари разполага, но днешното си беше едно от най-лошите дербита и футбол липсваше. Ако и нашето дерби се превърне в такова изродено подобие на футбол, по-добре да закрият този спорт в България!
Последна промяна от stanley56 на 08 дек 2013 20:50, променено общо 1 път.
Нико написа:Много тежък мач със справедлив резултат. Директорчето Ахмед на жълтите продължава да кърти мивки с изказванията си! Явно мозъчето му с големина на асперинче не може да стопли ,че като принизяваш противника си правиш още по големи неуспехите си срещу него. Имаше нормалното курвенско подпиране от съдийчето към жълтите , но това си е в реда на нещата и не ни е проблем. Пълен респект към публиката на Локомотив!
За мача и резултата си прав! Директорчето ни не е много в час, но със сигурност не се казва Ахмед. Като футболен човек много добре знаеш, че съдията беше изпратен от трети отбор да докара мача до равен, което и успя да направи с безкрайните фалове и накъсвания на играта, а и с фундаменталното две минутно продължение на мача. Респект към всички, които в студа подкрепяха отборите си. Би било добре напролет да не поливате терена преди мача, пък току виж се получил хубав футбол и приятно за гледане дерби.
Така и не разбрахме - кой от болните мозъци на лаута даде идеята да се наводни терена ? ...