Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00 | 0-5 FT
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
minchev_1951
- Контакти:
Re: Тотнъм Хотспър - Ливърпул 15.12.2013 | 18:00
Много станаха годините, откакто "Ливърпул" няма победа над този съперник в Лондон. Решаващ мач не помня да е завършвал с успех. Без Стъридж този отбор е предвидим. Не летете в облаците! Не забравяйте какви мошеници са собствениците на тима!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
най-твърдата единица в тиража..2:0 
- slash1912
- Контакти:
Двама фенове на Тотенхам,а толкова много спам
Евреите не са сработен отбор с толкова много нови футболисти.Вкарват малко,допускат много голове.Можем да ги ударим,ако БР не обърка състава пак.Прогноза-като видя титулярите.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
suareshampion
slash1912 написа:Можем да ги ударим,ако БР не обърка състава пак.Прогноза-като видя титулярите.
Аз ако бях на Роджърс ,щеше да налагам в трите последни мача,срещу лесни противници ,отзад Сако ,Туре и Сисоко..Лукас като дефанзивен ,пред него Алън ,Коутиньо и Алберто и отпред Аспас до Суарес ! Роджърс щеше да спечели и трите мача и играчите щеше да са горе долу обиграни,сработени и свикнали един с друг ..щеше да са натрупали самочуствие от победите и щеше сега да излезнат срещу Тотнъм по подготвени .
А сега ако ги хвърли ,изведнъж в тая трудна битка ,не мисля ,че ще е толкова добре...но пак ще е по добре ,отколкото със "синовете".
Единия "син" вече отпадна и това увеличава шансовете ни за победа.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- Karsa Orlong
- Контакти:
ivo77 написа:най-твърдата единица в тиража..2:0
Тя и мангалската победа срещу Нюкасъл беше твърда, ама накрая най-твърдото нещо в мача се оказа на Кабай дедовия. Не ти ли омръзна да наглееш в нашия форум, при положение че жалкото ти съдийско отборче от ден на ден затъва и се приближава към посредствеността, където му е мястото? Glory, glory, David Moyes!
TheKopMagazine
Looks like Jordan Henderson is injured. He left a Liverpool hospital today in one of those plastic boot cast things #LFC
Клехте ги клехте ги, ама сега останахме без халфове....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Gil-galad написа:TheKopMagazine
Looks like Jordan Henderson is injured. He left a Liverpool hospital today in one of those plastic boot cast things #LFC
сега ще видим от къде ще вадят вода тия ненормалници, които искаха да се изпоконтузят всичките. Айде ся да видите ква хубава единица се завъртя.... Дано, дано, дано силно да греша !
suareshampion написа:Аз съм играл в Б група а ти къде ? Аз съм учил 6 години за треньор а ти може би за дърводелец ? Школуван съм а ти ? Останалото ще си го спестя .
Нека се преклоним пред нашето божество! Всеки един ден доказваш какъв надменен лаик си. Поклон!
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/da2f736dbcf209c0d73c5c921f0abaa5/tumblr_mfy0fk4eyQ1s0disuo1_500.gif[/wrapimg]
-
suareshampion
Gil-galad написа:TheKopMagazine
йесссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс хахахаха господ чу молитвите ми хахахаха
Това е новината на годината !
Тоя некадърник и един мач да го няма ,за мен е празник .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:Gil-galad написа:TheKopMagazine
йесссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссссс хахахаха господ чу молитвите ми хахахаха
Това е новината на годината !Само да не ме бъзикаш ,ей модераторчето
![]()
Тоя некадърник и един мач да го няма ,за мен е празник .
Е това е слух...не знам до колко е верен.....но можеше да изчака поне Джерард да се възстанови, че сега сме без халфове....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.