XXI кръг: ЦСКА - Пирин ГД 2:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Re: XXI кръг: ЦСКА - Пирин ГД /8.12.2013 г., 16:00 ч./

Мнениеот El Grande Capitan » 08 дек 2013 18:08

Верно ли Сидибе вкарал бе? :shock: :shock: :shock: :shock:

Бахмааму, кво следва сега?Вулкан да изригне от Витоша? :)
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 08 дек 2013 18:09

GOLEADOR написа:Подуянският плач в темата ме кефи.Но нека ревът,така тренират за срещата им със Стойчо,който пак ще ги сложи там където винаги ги е слагал! :lol: :lol: :lol:

Като гледам, че нямате пари, не знам какво ще противопоставите. Чужденците нямат никакво желание да останат в ЦСКА, не играят. Спукана ви е работата. Не, че ние сме нещо, но пък вие сте :shock:
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
demon777
Контакти:

Мнениеот demon777 » 08 дек 2013 18:13

daniel875 написа:
GOLEADOR написа:Подуянският плач в темата ме кефи.Но нека ревът,така тренират за срещата им със Стойчо,който пак ще ги сложи там където винаги ги е слагал! :lol: :lol: :lol:

Като гледам, че нямате пари, не знам какво ще противопоставите. Чужденците нямат никакво желание да останат в ЦСКА, не играят. Спукана ви е работата. Не, че ние сме нещо, но пък вие сте :shock:

Те и преди не им плащаха ама 3 гола за 6 минути са си 3 гола за 6 минути
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 08 дек 2013 19:01

daniel875 написа:
W84me написа:2 спестени червени картона, още 5-6 непоказани жълти и явна дузпа за Пирин! Това е равносметката от този мач! ;)

Сега вече съм по - голям оптимист за мача на 19.12. Щом като на "червените" не им дават нито един лев, значи те няма да имат сили да бягат. Друг е въпросът, че нашите ритнитопковци трябва да ги победят, и то категорично.

Много ви е криво като никой не ви обръща внимание.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 дек 2013 21:02

Ако в сряда не играехме с Литекс в Ловеч, днес качвахме ГД на 5-цата.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 дек 2013 21:13

Да се стягат и да мислят за мача с подуяне, защото в тройката трудно ще се набутаме тая година! Купата трябва да я вземем на всяка цена!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 08 дек 2013 21:30

Teo написа:Да се стягат и да мислят за мача с подуяне, защото в тройката трудно ще се набутаме тая година! Купата трябва да я вземем на всяка цена!

Е, та за купата се конкурират същите,дето искат топ 3. Основна цел трябва да бъде предно класиране. Дори да отстраним Левски Купата остава далеч.
Така си мисля.

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 08 дек 2013 22:14

Кировец написа:
Teo написа:Да се стягат и да мислят за мача с подуяне, защото в тройката трудно ще се набутаме тая година! Купата трябва да я вземем на всяка цена!

Е, та за купата се конкурират същите,дето искат топ 3. Основна цел трябва да бъде предно класиране. Дори да отстраним Левски Купата остава далеч.
Така си мисля.

Като се разделим на 7-мици - всеки един мач ще бъде финал и не виждам как може да направим някаква серия, че да се получим промоция в тройката! Поне аз така мисля.

Потребителски аватар
El Grande Capitan

Мнениеот El Grande Capitan » 08 дек 2013 22:22

Teo написа:Като се разделим на 7-мици - всеки един мач ще бъде финал и не виждам как може да направим някаква серия, че да се получим промоция в тройката! Поне аз така мисля.

Като гледам как се развиват маовете между първите седем, пролетта ше е ОТВРАТ и футбол няма да има, ше има борбЪ, ММА,кеч в кал и прочее спортове...
На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за заличаване на регистрацията на "Локомотив" Пловдив и за преименуване на "Велбъжд" в "Локомотив".

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Re: XXI кръг: ЦСКА - Пирин ГД 2:0

Мнениеот Udoji90 » 08 дек 2013 22:25

Дано доживея ден, в който тема за наш мач не е ос*ана от индивиди, които все търсят някакви уговорки или гледат съдийските отсъждания така, както им е угодно. Все един и същ субект е най-активен, а винаги още един-двама му пригласят. Ако не е купен мачът, съдията ще да ни е подпрял. (Иначе се подиграват на Стойчо за Директивата, обаче все конспирации и уговорки са им в устата/пръстите.)
Сега същата работа. 5-6 спестени жълти картона и 2 червени? Не бяха ли направо 20 червени и 50-60 жълти? На Хауърд му спестиха един картон през първото полувреме (за нечиста игра във въздуха) - за това съм съгласен. А защо не се коментира едно влизане с двата крака напред срещу Апата някъде около 35-тата минута, за което не беше показан картон? Или 2-те несъществуващи засади на Бадема през втората част и още 2 спорни засади на Сидибе? Твърденията за дузпа пък са безумни. Сигурно е дузпа заради това, че Мболи коленични да улови топката, при което игра с нея, а нападателят връхлетя отгоре му.
Направо ми е чудно как не им писва на някои хора. Издебват тук, докато никой друг не пише в темата (и докато модераторите ги няма), и се*ат ли, се*ат. Чак да го хване човек яд, че под ръка няма тиган или бухалка.
Относно мача, нашите старателно разходиха фланелките. Явно мислеха повече за сряда, но беше добре да си вкарат по-рано 2 гола, пък чак след това да почиват. Все едно, важна беше победата - в Ловеч 100% ще са по-мотивирани, отколкото днес, макар че се съмнявам да постигнем по-добър резултат от днешния.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”