MoNteSo написа:tsonpen написа:howmen написа:Идеята е добра,но предварително предрешена на провал.
1во....Нормално е най полезния в ЕКТ да е и №1,това е България![]()
2ро....Да бяхте сложили ограничение по IP,всеки може да гласува по колкото пъти си иска а това е предпоставка за гавра от страна на фенове на други отбори.![]()
3то....Щом имате идея приза да отиде при няколко футболисти,можехте да разделите анкетата по постове.![]()
Успех следващия път...
Аз гласувах за един като най-полезен в ЕКТ и за друг като №1 в България, без да знам, че не може за един и същ.
За мен най-полезен в ЕКТ е Владо Стоянов.
Докато за №1 в Блъгария се колебаех между Дяков и Кейсара.
Няма лошо да има правило да не може да е един и същ, а реално в повечето случаи мисля, че хората биха избирали различен играч. Например в ЕКТ също могат да бъдат отличени Безяк и Фура, които обаче нямат кой знае какво влияние за цялата година в България.
А иначе на българина му дай да дава съвети на този, който нещо е направил
Не, че ти давам съвет.. хаехахеах тцтц... но никъде нямаме класация най-полезен футболист във вътрешното първенство. Имаме играч на годината, като за стандартите на България дето даваме мило и драго за някой мач в повече в ЕКТ, е съвсем нормално основния "виновник" за успехите в Европа да бъде избран и за играч на годината! ТИРЕ ТОЧКА ЗАПЕТАЙКА!
На мен какъв съвет да ми даваш, не разбрах. Не аз правя анкетите. Аз само гласувах.