Черно море - Нефтохимик

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Re: Черно море - Нефтохимик

Мнениеот Готвача » 07 дек 2013 23:09

Очаквано труден мач.Умишлено не си стоях в къщи да го следя по нета,защото ми беше ясно че типично в черноморската ни традияция беше ред на мач с който да си късаме нервите.Погледнах резултата в 88 минута и видях нарисуваният хикс.След три минути рефрешнах и видях 2-1.Добър резултат с оглед на трите точки,а както стана ясно и след загубата на Берое ни трябва само една победа,или два равни мача.Ситуация колкото радваща,толкова и стресираща.Относно мача,с излизането на толкова титуляри и то ФИГУРИ като Шерифа,Венков,Бергонси и второто полувреме Дани,нещата водеха до среща с големият проблем.Този път като по чудо ни се размина,но трябва да спрем да се бъзикаме със съдбата.Коконов беше задължителна опция този мач,заради раздаването си в двете фази на играта и както се видя от неподкрепянето на бека са дошли проблемите ни.Сега е важно да си вземем мача в София,за да не чакаме на последния мач за три точки от Ботев.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Мнениеот rodman » 08 дек 2013 08:34

И аз съм на мнение, че Коконов бе по-добро решение - помага в защита, а това беше важно със Станчев на необичаен пост и Живко в центъра на отбраната. Не съм убеден и че Окоро ще изригне точно в тези три оставащи до паузата срещи. Но, както неведнъж съм казвал, решенията ги взима треньора Г. Иванов. Ние кълвем по клавиатурите :)
Иначе много важна победа, още по ценна и след успеха на Сър Генов под липите ;) А на съоръжението "Тича Парк" си бяхме обидно малко, тук-там с псуващи индивиди, НО И С ХОРА ПОДКРЕПЯЩИ ОТБОРА И СЛЕД 1:1, ПОДКРЕПЯЩИ ДОКРАЙ, ДО ПОБЕДАТА!!!
Жалко, не познах с безплатните или на символични цени топли напитки, не забелязах и дислоцирането на тежка строителна техника за начало на ремонта в зимната пауза :roll: ;) Joke!!!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

На линия
Vladislav
Контакти:

Мнениеот Vladislav » 08 дек 2013 09:06

Слаб мач, нашите много го подцениха и мислеха да го изкарат като на тренировка. То така си и отиваше до 5 мин. преди края. Добре че накрая се събраха и показаха характер. От Локо Сф няма да загубим.

yavorescu
Контакти:

Мнениеот yavorescu » 08 дек 2013 12:15

Единственото хубаво са трите точки, иначе много мязаше на мача срещу Локо Сф. Беше кучи студ и адски вятър, направо ми замръзна пишоната.

Върни се в “Черно море”