Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00 | 4-1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

PeterForsberg
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00

Мнениеот PeterForsberg » 07 дек 2013 21:52

gogovcite написа:
PeterForsberg написа:Сега няколко неща за начало.В Ливърпул пристигнах вторник около 18 часа,настаних се в приличен хотел на 50 метра от Лайм Стрийт Стейшън/спирка на гарата/ и на другия ден бях на стадиона.Стига се с автобус номер 17 и 26/27.Има си хубав фен шоп точно под Копа,там е и статуята на великия Бил Шанкли.Бях в музея,като след посещението в него/влиза и посещение на стадиона,но понеже беше мачдей,не се влизаше в съблекалните/ се издава сертификат,на който има автографи на настоящите ни играчи.Та на другия ден беше и мача.Доста неща мога да кажа за Анфийлд/вчера бях на Етихад и Олд Тойлет/,уникален стадион с велика история,но със съжаления трябва да отчета,че през последните две години изоставаме сериозно.Скъмчестър имат много по-модерен стадион,кафето им е по-ново и като цяло базата е по-модерна.Смешно е нашите 5 КЕШ-а да са наблъскани в една стаичка на музея,бил съм в музея на Барса и те от всеки КЕШ си правят самостоятелна галерия с история,снимки,видео.Хубаво е,че ФСГ са взели предвид новостите и отскоро в центъра на града/точно до кръговото на автобусите/ имаме страхотен феншоп,който работи супер добре.Но на Анфийлд трябват промени,заобикалящия го квартал е мега криминален,има къщи,в които
няма дори ток,а живеят хора :shock: и това на 50 метра от стадиона,седалките са доста стари,а за да има по-голяма бройка хора,седим много близо един до друг и реално ако сте по-здрави и едри момчета си блъскате кракара и рамената и нямаш лично пространство.Хубавото е,че на нашия мач с Норич имаше основно местни хора,някои скандинавци,докато на скъм-а около стадиона 80% от посетителите бяха индийци,пакистанци,китайци/японци и т.н.
Преди и след мача с канарчетата изпих доста бири в местни кръчми като ''Клауд,''Сандънс/уникален пъб на 50 метра от бензиностанцията,която е до ''Анфийлд'' с над 6 галерии,в който след мача имаше над 400 човека,а чух,че след големи дербита събирала над 600 души :lol:/ и си говорех с доста от феновете.
Четох и последния брой на ''Ливърпул мегазин'',където имаше голямо интервю с Роджърс и Стърлинг.Та за някои неща съм съгласен с феновете,но за други не.За повечето най-добрия ни защитник е Агер,а Сако/цитирам един 65 годишен дядо,бил по-бавен и от него :mrgreen:/.За Флано цари мнението,че това ще е новия Джейми Карагър/поне не може да му се отрече характера на младото момче/.Относно Джо Алън и Стърлинг дори на стадиона чух поне 10 пъти следните викове/''not strong enough''/.Джо Алън лично аз го харесвам и считам,че има потенциал и не случайно появата му в титулярите донесе 2 добри победи.Местните считат,че играе с наведена надолу глава и е пребледнял още от съблекалнята,а точно обратното мислят за Алберто,който играел с високо вдигната глава според тях е нешлифован диамант.За Суарес и Коутиньо няма какво да говорим,само ще кажа,че на загрявката преди мача двамата си я разцъкваха единствено помежду си и правеха невероятни неща.За Хендо мненията са силно поляризирани,но витаят до идеята,че този сезон ще е решаващ за бъдещето му.Тук само ще споделя,че в интервю с Роджърс в списанието му бе зададен въпроса кои играчи са прогресирали най-сериозно откакто той е в клуба.споменатите имена бяха три-Джерард,Шкъртел и Хендо...Всеки сам да си прави изводите.
Относно безконечното цъкане пред нашия пеналт,което мен ме вбесява,БР заяви,че той ще продължава с този стил и за него ще играят хора,които имат кураж да поемат топката пред собствения си пеналт и да я отиграят с къс пас към свободен съотборник,а не с дълго подаване.
Относно мача-предполагам,че повечето сте го гледали,но геният на Суарес блесна с пълна сила.Първият и третия му гол бяха световна класа,а втория и четвъртия си бяха приосто класа,плюс асистенция за Стърлинг.За него Роджърс каза,че няма да ходи под наем,но заяви,че Илори и Айби ще трябва да заминат да играят под наем.Особено за младия англичанин Брендо отдели доста добри думи.
Ако искате да питата за нещо,давайте.Впечатления събрах достатъчно :lol:
П.С. бях на Мейн Станд близко до едната от двете колони,които я поддържат,но същевременно пречат за добрата видимост.

Здрасти, аз ходих на мач на Анфийлд, когато играха с ЦСКА. Това, което най-много исках да преживея беше да слушам песните на Коп-а. За съжаление не се получи, щото ЦСКА взеха че биха, а и мача беше решен в полза на Ливърпул още в София и не се получи атмосферата, която очаквах. Ти успя ли да напра,виш клипчета с песни и атмосфера от стадиона? Ако си направил и мислиш да ги качиш някъде, дай линк :) .Поздравления! Сигурен съм, че ще помниш винаги този мач и емоциите от него.

Ще го помня,мейт,сигурно е 8-).Относно атмосферата,тази в Премиършип е специална и е много по-различна от евромачове с български отбори/без да звучи грубо,но за скаусърите тези мачове не са приоритет/.Атмосферата беше добра в началото и след головете,в доста от другото време се усещаше напрежение.Говорих си с хората и те споделяха,че вече я няма убедеността,че можем да бием всеки,тепърва сега я градим и се справяме добре засега.Хората критикуваха най-вече Стърлинг и Алън,но без да обиждат или освиркват,просто коментари.Лично аз считам,че уелсецът с подходящо налагане и като натрупа увереност,ще бъде много полезен за отбора.Сега при травмата на Стиви очаквам Джо да излезе на сцената.Но хората в града искат трофеи и успехи и им е много кофти от хегемонията на скъмс.След края на мача диктора каза резултатите от другите срещи и за накрая остави този от Манчестър.Като каза резултата,избухна брутален подигравателен смях на целия стадион,трябва да се чуе,не мога да го опиша :mrgreen:
Иначе странно или не,но феновете считат,че Аспас ще бъде добър футболист за нас и го харесват

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 07 дек 2013 21:53

slash1912 написа:Предполагам си направил много снимки,ако може да качиш нещо.

Не са чак толкова много,имам около 30 такива,ако кажете къде,ще го направя ;)

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 дек 2013 22:09

"най-сериозно откакто той е в клуба.споменатите имена бяха три-Джерард,Шкъртел и Хендо..."
това ме притеснява предвид, че Джерард отдавна спря да прогресира нагоре, Шкъртел е по-зле откакто когато го взехме, а Хендерсън освен с въздух с друго в момента трудно се отличава :mrgreen: Предполагам доста пъти си чул любимата им дума - brilliant. Всички и всички като играят добре са брилянтни :mrgreen:

Потребителски аватар
venomcho
Контакти:

Мнениеот venomcho » 07 дек 2013 22:17

PeterForsberg написа:Относно атмосферата,тази в Премиършип е специална и е много по-различна от евромачове с български отбори/без да звучи грубо,но за скаусърите тези мачове не са приоритет/.

Хм, абе и аз да не звуча грубо, ама отиди някой ден на мач от ШЛ (да, дори и с Лудогорец да е) и пак пиши кое е приоритет 8-)

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 07 дек 2013 22:20

wolf написа:"най-сериозно откакто той е в клуба.споменатите имена бяха три-Джерард,Шкъртел и Хендо..."
това ме притеснява предвид, че Джерард отдавна спря да прогресира нагоре, Шкъртел е по-зле откакто когато го взехме, а Хендерсън освен с въздух с друго в момента трудно се отличава :mrgreen: Предполагам доста пъти си чул любимата им дума - brilliant. Всички и всички като играят добре са брилянтни :mrgreen:

:lol:
Абе да ти кажа,уж го разбирам донякъде английския,но в Ливърпул говорят някакво подобие на езика.По-зле са от шотландци,на някои трудно им разбирах нещо :mrgreen:
Иначе Шкъртел си го харесват.Относно Джерард-ще видим,може контузията му е да е добра за отбора,защото в големите мачове досега/скъмчестър,Евъртън,арсенал и дори светците/ беше много слаб,но е номер 2 в лигата по асистенци,а опита му е безценен.Друг е въпроса,че понякога не полага достатъчно усилия в дефанзивен план.Сега са мачовете на ситината,гости на Спърс,Челси и Шити.Само дано не стане като Саутхемптън,които след подобна серия се сринаха.Срещу отборите от топ 6 и дори топ 8 до момента нямаме победа :!:
Трябва да внимаваме,защото и късметът не е с нас,поредна серия от кофти контузии на вани играчи като Стъридж,Джерард,Енрике,Агер,а на някои от тях ще са дълготрайни.От началото на сезона не можем да играем дори няколко мача подред в пълен състав.Да не говорим,че псоелдните срещи централната ни защита се ротира безумно и в резултат нямаме мач със ''суха'' мрежа и добре,че е гения на суарес,но се вижда,че когато няма ден и е пазен добре/Хъл/,май нямаме отговор.
П.С. да спомена,че скаусърките са най-хубавите мацки в Англия,общо взето там са дебелани,които си ходят с обувки на бос крак по тва време,но в Ливърпул иима доста по-добър материал в сравнение с другите английски градове,в които съм бил :mrgreen:

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 07 дек 2013 22:22

venomcho написа:
PeterForsberg написа:Относно атмосферата,тази в Премиършип е специална и е много по-различна от евромачове с български отбори/без да звучи грубо,но за скаусърите тези мачове не са приоритет/.

Хм, абе и аз да не звуча грубо, ама отиди някой ден на мач от ШЛ (да, дори и с Лудогорец да е) и пак пиши кое е приоритет 8-)

Уверявам те,че точно с Лудогорец или подобен тип отбор никога няма да ида :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00 | 4-1

Мнениеот wolf » 07 дек 2013 23:21

Пристанище, какви да са. Който минал - боднал...

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 08 дек 2013 09:18

Безлично първо полувреме, имахме късмет с автогола на Демел. Второто го започнахме много добре с бързия гол и до малоумния автогол на още по-малоумния Шкъртел (не знам какво трябва да стане, че БР да го остави резерва за сметка на някой от в пъти по-класните Сако и Туре) играхме прекрасен футбол. Добре, че Джонсън направи първото си добро центриране от може би година насам, та Луис да успокои нещата, че спокойно мачът можеше да отиде и към изравняване. Положителното за мен е, че след излизането на Джерард играта ни не пострада, дори напротив - бих казал, че започнахме по-бързо да комбинираме в средата на терена и да изнасяме топката, което ме кара да бъда по-спокоен при едно евентуално негово отсъствие срещу Смотнъм. В последните години проблемите ни срещу тях винаги идват от тази зона, имат смазващо преимущество, а сега с животни като Дембеле и Паулиньо пак очаквам да имаме проблеми в центъра. Хубавото е, че Алън се представи на високо ниво в трети пореден мач (макар още да съм му бесен за пропуска срещу Евъртън) и най-после дава надежди, че ще започне да оправдава парите, които бяха дадени за него.

Потребителски аватар
hatemu
Контакти:

Мнениеот hatemu » 08 дек 2013 11:38

А Агер къде е ?Писна ми тоя шкъртел да си вкарва голове :@

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 08 дек 2013 11:54

За трагичните действия на Далглиш като треньор и неговите слаби трансфери бях прав ,две години ме плюхте и накрая дойдохте на мойта. Сега от сумати време повтарям ,че Рейна, Шкъртел ,Агер ,Джонсон и Енрике са слаби играчи вие пак ми опонирахте . Но ето ,че и за тях дойдохте ма мойта.
Някои тук ,боготворяха Шкъртел,искаха го всеки мач ,спореха с мен ,слагаха си негови снимки а сега ,казват ,че ако той играе ,ще загубим . :)
Много скоро и за Агер ,Джонсон и Енрике ,ще говорите по същия начин . Това не са играчи ,с които ще постигнем успехи. Аз много добре виждам и преценям качествата им !!! За Джерард същата работа .Отдавна говоря ,че той не е във форма и трябва да седне трайно на пейката и както виждам и за това леко полеко идвате на мойта.
Казвам това ,тъй като винаги ме е притеснявало грешното мнение на феновете и легенди на Ливърпул . За мен то оказва ,малко или много влияние върху мениджърите на Ливърпул през всичките тия 23 години,от както аз следя тоя отбор.
Аз обичам тоя клуб и в момента най големия ми проблем се казва Брендън Роджърс. До преди месец той беше страхотен в действията си ,но сега няма нищо с предните си действия . Този човек е на път да разбие нещо страхотно ,което гради вече година и половина. Този човек,започва да процедира ,като неадекватния си предшественик . Далглиш пускаше играчи ,които се представяха слабо и трагично ...и в следващия мач ??!! Роджърс прави същото в момента . В тоя занаят и професия си има некви треньорски правила а тия двамата не ги спазват . И това ,както видяхме, логично водеше до срам и лошо класиране .Това уволни единия и ще уволни и другия ..убеден съм !!!
Този човек е като омагьосан в момента . Държи се странно . Вижда се ,че вътре нещо го тормози .Той даже не се радва ,както преди ,дори и на толкова убедителни победи . За мен има външна намеса . Нямам друго обяснение . Той е доказал ,че е умен . Но сега изведнъж изглупя ?!

Някой беше питал ,дали следващия мач ,ще играе Сако или Шкъртел . Разбира се ,че ще играе ПО СЛАБИЯ. Така беше при легендата ,така стана и ся.
Няма оправия тоя отбор.
Аз искам Сако да играе във всеки мач от самото начало .Сако вчера влезе и ги смачка . Сако беше страхотен .Отзад стабилен и на земята и във въздуха ..умен пресичаше опасни пасове ..изнасяше топката с голяма точност а отпред се включи и вкара гол . Но защо чак сега ми пуска Сако ?????????????????????????????? Защо не го пусна ,след като момчето се върна уверено в себе си ,след като класира Франия за световното с двата си гола и донесе незнам колко милиони на тая нация ????
Туре е същия звяр . Ако бяха играли двамата срещу Евъртън и Хъл ,дали щеше да загубим ? Аз мисля, не.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”