Владо написа:Der Führer написа:HoUs4oOL написа:Der Führer написа:Мач на ходом ... традиционното вече цък цък по ширина и назад . Хубавото е , че тъмните в защита почти не направиха грешки тоя мач ... Ама най-вече . Наистина ли шефовете са толкова изпушили да да хвърлят 25 млн евро за това менте Алкантара ... или е било моментно умопомрачение
Нямаше как да не изпълнят единственото желание на Гуардиола....
Аз на първо четене се сещам още две желания на Гуардиола - Марио Гьотце и продажбата на Марио Гомес . Между другото имам и предчувствие за един бъдещ трансфер ( евентуално още лятото ) - Кристиян Тейо
Ама какво говориш:страшно"менте"вземи стани един треньор,виждам,че много ги"разбираш"нещата.
Не е необходимо да си голям "разбирач" . И минимални футболни познания са достатъчни . А след 200 официални мача на теренае в детски и юношески формации , все съм научил нещо .

Колкото до Алкантара - както ти е писал колегата , присъствието му в отбора се дължи единствено на факта , че ръководството се старае да обгрижва Гуардиола по всякакъв начин . Включително и с прахосването на пари за прищевките на треньора . Защото е това - прищявка . Байерн нямаше абсолютно никаква нужда от Алкантара . Защото си има 3-ма по-добри играчи за поста дефанзивен халф - Мартинез , Кроос и Швайнщайгер . Имаше и един Луис Густаво , който не е по-слаб от Алкантара . Имаше и Емре Чан и Тимошчук които в офанзивен план може и да не са толкова добри , но в дефанзивен план са класа на Алкантара . В по-предни позиции пък въобще няма място за бразилския испанец от италиански произход .Там са Робен , Рибери , Шакири , Мюлер и Гьотце .
А да привлечеш резерва на отбор който си помлял с минималния общ резултат 7:0 ... коментара просто е излишен .
Оставям настрана факта , че приноса на Алкантара към играта на Байерн е почти нулев .