Liverpool_EC написа:Мачът си върви по ноти,
газим чуковете-идеоти,
Миньоле си взима душ,
Уест Хям са буквално туш,
правим ги отзаде мармалад,
търсим в мача резултат.
Ала дребно,черно недоразумение,
пак изпуска положение,
а словашкия сопол,
пак с тъпашки автогол![]()
Брендън Роджърс,Брендън скъпи,
колко пъти?КОЛКО ПЪТИ?
ще ги пускаш титуляри
тези двама измекяри,
а играчите добри,
търкат пейка до зори!!!
П.П. Най-добре за другия мач да се върнем към схемата с 3ма защитника,така Коло Туре ще може да пази персонално Мартин Шкъртъл![]()
![]()
![]()
Сако със гол,Шкъртъл с автогол-да видим кой ще остане резерва другия мач
Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00 | 4-1
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- we are the champions
- Контакти:
Re: Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00
- Alonso_Massa
- Контакти:
Пфффф Шкъртел как ще си вкара такъв автогол бе??? Следващия важен мач с Тотнъм задължително без него трябва да сме в състава!!! Важното обаче в случая е че се върнахме на второто място. Нашия ги е наказал Челси, Сити са напраили хикс, Юнайтед падат. Какво по-хубаво?
Сега искам да се върна на предстоящия мач с Тотнъм. Задължително Шкъртел не трябва да играе. Които и 2-ма да бъдат избрани от останалите 3-ма няма да имам против. Аз лично бих избрал следните 6-ма отзад:
--------------Миньоле-----------------
Джонсън--Туре---Сако--Фалнагън
--------------Лукас---------------------
До Лукас бих сложил Алън, като той би имал малко по-офанзивни функции. Малко по-напред Джерард. Ако Джерард не е напред, Хендо ще се сложи. Коутиньо и Алберто бих сложих по-напред и в атака Суарез. Без типични крила. И пак повтарям задължително без Шкъртел трябва да излезем. Вярно, че Тотнъм не са нищо особено, но една фрапираща грешка може да ни коства много.
Сега искам да се върна на предстоящия мач с Тотнъм. Задължително Шкъртел не трябва да играе. Които и 2-ма да бъдат избрани от останалите 3-ма няма да имам против. Аз лично бих избрал следните 6-ма отзад:
--------------Миньоле-----------------
Джонсън--Туре---Сако--Фалнагън
--------------Лукас---------------------
До Лукас бих сложил Алън, като той би имал малко по-офанзивни функции. Малко по-напред Джерард. Ако Джерард не е напред, Хендо ще се сложи. Коутиньо и Алберто бих сложих по-напред и в атака Суарез. Без типични крила. И пак повтарям задължително без Шкъртел трябва да излезем. Вярно, че Тотнъм не са нищо особено, но една фрапираща грешка може да ни коства много.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
- superspiro
- Контакти:
Сега се шегуваме, но ако Щъркел и Хендерсън са титуляри срещу Тотнъм, Челси и Сити, от тея 3 мача ще излезем с голова разлика 3:15.
С тея няма как да влезем в топ 4, просто тея двамата нямат място в отбор с претенции.
С тея няма как да влезем в топ 4, просто тея двамата нямат място в отбор с претенции.
When you walk through a storm, hold your head up high...
Liverpool_EC написа:Мачът си върви по ноти,
газим чуковете-идеоти,
Миньоле си взима душ,
Уест Хям са буквално туш,
правим ги отзаде мармалад,
търсим в мача резултат.
Ала дребно,черно недоразумение,
пак изпуска положение,
а словашкия сопол,
пак с тъпашки автогол![]()
Брендън Роджърс,Брендън скъпи,
колко пъти?КОЛКО ПЪТИ?
ще ги пускаш титуляри
тези двама измекяри,
а играчите добри,
търкат пейка до зори!!!
П.П. Най-добре за другия мач да се върнем към схемата с 3ма защитника,така Коло Туре ще може да пази персонално Мартин Шкъртъл![]()
![]()
![]()
Сако със гол,Шкъртъл с автогол-да видим кой ще остане резерва другия мач
Най-вероятно Сако
Евала за стихотворението
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
PeterForsberg
- Контакти:
Сега няколко неща за начало.В Ливърпул пристигнах вторник около 18 часа,настаних се в приличен хотел на 50 метра от Лайм Стрийт Стейшън/спирка на гарата/ и на другия ден бях на стадиона.Стига се с автобус номер 17 и 26/27.Има си хубав фен шоп точно под Копа,там е и статуята на великия Бил Шанкли.Бях в музея,като след посещението в него/влиза и посещение на стадиона,но понеже беше мачдей,не се влизаше в съблекалните/ се издава сертификат,на който има автографи на настоящите ни играчи.Та на другия ден беше и мача.Доста неща мога да кажа за Анфийлд/вчера бях на Етихад и Олд Тойлет/,уникален стадион с велика история,но със съжаления трябва да отчета,че през последните две години изоставаме сериозно.Скъмчестър имат много по-модерен стадион,кафето им е по-ново и като цяло базата е по-модерна.Смешно е нашите 5 КЕШ-а да са наблъскани в една стаичка на музея,бил съм в музея на Барса и те от всеки КЕШ си правят самостоятелна галерия с история,снимки,видео.Хубаво е,че ФСГ са взели предвид новостите и отскоро в центъра на града/точно до кръговото на автобусите/ имаме страхотен феншоп,който работи супер добре.Но на Анфийлд трябват промени,заобикалящия го квартал е мега криминален,има къщи,в които няма дори ток,а живеят хора
и това на 50 метра от стадиона,седалките са доста стари,а за да има по-голяма бройка хора,седим много близо един до друг и реално ако сте по-здрави и едри момчета си блъскате кракара и рамената и нямаш лично пространство.Хубавото е,че на нашия мач с Норич имаше основно местни хора,някои скандинавци,докато на скъм-а около стадиона 80% от посетителите бяха индийци,пакистанци,китайци/японци и т.н.
Преди и след мача с канарчетата изпих доста бири в местни кръчми като ''Клауд,''Сандънс/уникален пъб на 50 метра от бензиностанцията,която е до ''Анфийлд'' с над 6 галерии,в който след мача имаше над 400 човека,а чух,че след големи дербита събирала над 600 души
/ и си говорех с доста от феновете.
Четох и последния брой на ''Ливърпул мегазин'',където имаше голямо интервю с Роджърс и Стърлинг.Та за някои неща съм съгласен с феновете,но за други не.За повечето най-добрия ни защитник е Агер,а Сако/цитирам един 65 годишен дядо,бил по-бавен и от него
/.За Флано цари мнението,че това ще е новия Джейми Карагър/поне не може да му се отрече характера на младото момче/.Относно Джо Алън и Стърлинг дори на стадиона чух поне 10 пъти следните викове/''not strong enough''/.Джо Алън лично аз го харесвам и считам,че има потенциал и не случайно появата му в титулярите донесе 2 добри победи.Местните считат,че играе с наведена надолу глава и е пребледнял още от съблекалнята,а точно обратното мислят за Алберто,който играел с високо вдигната глава според тях е нешлифован диамант.За Суарес и Коутиньо няма какво да говорим,само ще кажа,че на загрявката преди мача двамата си я разцъкваха единствено помежду си и правеха невероятни неща.За Хендо мненията са силно поляризирани,но витаят до идеята,че този сезон ще е решаващ за бъдещето му.Тук само ще споделя,че в интервю с Роджърс в списанието му бе зададен въпроса кои играчи са прогресирали най-сериозно откакто той е в клуба.споменатите имена бяха три-Джерард,Шкъртел и Хендо...Всеки сам да си прави изводите.
Относно безконечното цъкане пред нашия пеналт,което мен ме вбесява,БР заяви,че той ще продължава с този стил и за него ще играят хора,които имат кураж да поемат топката пред собствения си пеналт и да я отиграят с къс пас към свободен съотборник,а не с дълго подаване.
Относно мача-предполагам,че повечето сте го гледали,но геният на Суарес блесна с пълна сила.Първият и третия му гол бяха световна класа,а втория и четвъртия си бяха приосто класа,плюс асистенция за Стърлинг.За него Роджърс каза,че няма да ходи под наем,но заяви,че Илори и Айби ще трябва да заминат да играят под наем.Особено за младия англичанин Брендо отдели доста добри думи.
Ако искате да питата за нещо,давайте.Впечатления събрах достатъчно
П.С. бях на Мейн Станд близко до едната от двете колони,които я поддържат,но същевременно пречат за добрата видимост.
Преди и след мача с канарчетата изпих доста бири в местни кръчми като ''Клауд,''Сандънс/уникален пъб на 50 метра от бензиностанцията,която е до ''Анфийлд'' с над 6 галерии,в който след мача имаше над 400 човека,а чух,че след големи дербита събирала над 600 души
Четох и последния брой на ''Ливърпул мегазин'',където имаше голямо интервю с Роджърс и Стърлинг.Та за някои неща съм съгласен с феновете,но за други не.За повечето най-добрия ни защитник е Агер,а Сако/цитирам един 65 годишен дядо,бил по-бавен и от него
Относно безконечното цъкане пред нашия пеналт,което мен ме вбесява,БР заяви,че той ще продължава с този стил и за него ще играят хора,които имат кураж да поемат топката пред собствения си пеналт и да я отиграят с къс пас към свободен съотборник,а не с дълго подаване.
Относно мача-предполагам,че повечето сте го гледали,но геният на Суарес блесна с пълна сила.Първият и третия му гол бяха световна класа,а втория и четвъртия си бяха приосто класа,плюс асистенция за Стърлинг.За него Роджърс каза,че няма да ходи под наем,но заяви,че Илори и Айби ще трябва да заминат да играят под наем.Особено за младия англичанин Брендо отдели доста добри думи.
Ако искате да питата за нещо,давайте.Впечатления събрах достатъчно
П.С. бях на Мейн Станд близко до едната от двете колони,които я поддържат,но същевременно пречат за добрата видимост.
С какъв транспорт се предвижи до град Ливърпул и къде отседна. Гледам има самолетни билети, но цените им са умопомрачителни, а до отида до Лондон и о там до Ливърпул ми се струва сложничко. Следващ въпрос, лесно ли се намират билети, доколкото знам за дербитата билет трудно се намира, как стоят нещата в такива подобни мачове. Мерси предварително :D
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.
- Jurgen Klopp
- Jurgen Klopp
PeterForsberg написа:Сега няколко неща за начало.В Ливърпул пристигнах вторник около 18 часа,настаних се в приличен хотел на 50 метра от Лайм Стрийт Стейшън/спирка на гарата/ и на другия ден бях на стадиона.Стига се с автобус номер 17 и 26/27.Има си хубав фен шоп точно под Копа,там е и статуята на великия Бил Шанкли.Бях в музея,като след посещението в него/влиза и посещение на стадиона,но понеже беше мачдей,не се влизаше в съблекалните/ се издава сертификат,на който има автографи на настоящите ни играчи.Та на другия ден беше и мача.Доста неща мога да кажа за Анфийлд/вчера бях на Етихад и Олд Тойлет/,уникален стадион с велика история,но със съжаления трябва да отчета,че през последните две години изоставаме сериозно.Скъмчестър имат много по-модерен стадион,кафето им е по-ново и като цяло базата е по-модерна.Смешно е нашите 5 КЕШ-а да са наблъскани в една стаичка на музея,бил съм в музея на Барса и те от всеки КЕШ си правят самостоятелна галерия с история,снимки,видео.Хубаво е,че ФСГ са взели предвид новостите и отскоро в центъра на града/точно до кръговото на автобусите/ имаме страхотен феншоп,който работи супер добре.Но на Анфийлд трябват промени,заобикалящия го квартал е мега криминален,има къщи,в които
няма дори ток,а живеят хораи това на 50 метра от стадиона,седалките са доста стари,а за да има по-голяма бройка хора,седим много близо един до друг и реално ако сте по-здрави и едри момчета си блъскате кракара и рамената и нямаш лично пространство.Хубавото е,че на нашия мач с Норич имаше основно местни хора,някои скандинавци,докато на скъм-а около стадиона 80% от посетителите бяха индийци,пакистанци,китайци/японци и т.н.
Преди и след мача с канарчетата изпих доста бири в местни кръчми като ''Клауд,''Сандънс/уникален пъб на 50 метра от бензиностанцията,която е до ''Анфийлд'' с над 6 галерии,в който след мача имаше над 400 човека,а чух,че след големи дербита събирала над 600 души/ и си говорех с доста от феновете.
Четох и последния брой на ''Ливърпул мегазин'',където имаше голямо интервю с Роджърс и Стърлинг.Та за някои неща съм съгласен с феновете,но за други не.За повечето най-добрия ни защитник е Агер,а Сако/цитирам един 65 годишен дядо,бил по-бавен и от него/.За Флано цари мнението,че това ще е новия Джейми Карагър/поне не може да му се отрече характера на младото момче/.Относно Джо Алън и Стърлинг дори на стадиона чух поне 10 пъти следните викове/''not strong enough''/.Джо Алън лично аз го харесвам и считам,че има потенциал и не случайно появата му в титулярите донесе 2 добри победи.Местните считат,че играе с наведена надолу глава и е пребледнял още от съблекалнята,а точно обратното мислят за Алберто,който играел с високо вдигната глава според тях е нешлифован диамант.За Суарес и Коутиньо няма какво да говорим,само ще кажа,че на загрявката преди мача двамата си я разцъкваха единствено помежду си и правеха невероятни неща.За Хендо мненията са силно поляризирани,но витаят до идеята,че този сезон ще е решаващ за бъдещето му.Тук само ще споделя,че в интервю с Роджърс в списанието му бе зададен въпроса кои играчи са прогресирали най-сериозно откакто той е в клуба.споменатите имена бяха три-Джерард,Шкъртел и Хендо...Всеки сам да си прави изводите.
Ако искате да питата за нещо,давайте.Впечатления събрах достатъчно![]()
Здрасти, аз ходих на мач на Анфийлд, когато играха с ЦСКА. Това, което най-много исках да преживея беше да слушам песните на Коп-а. За съжаление не се получи, щото ЦСКА взеха че биха, а и мача беше решен в полза на Ливърпул още в София и не се получи атмосферата, която очаквах. Ти успя ли да напра,виш клипчета с песни и атмосфера от стадиона? Ако си направил и мислиш да ги качиш някъде, дай линк
Hala Madrid
- slash1912
- Контакти:
Предполагам си направил много снимки,ако може да качиш нещо.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
-
PeterForsberg
- Контакти:
9lives написа:С какъв транспорт се предвижи до град Ливърпул и къде отседна. Гледам има самолетни билети, но цените им са умопомрачителни, а до отида до Лондон и о там до Ливърпул ми се струва сложничко. Следващ въпрос, лесно ли се намират билети, доколкото знам за дербитата билет трудно се намира, как стоят нещата в такива подобни мачове. Мерси предварително :D
С ''Изи'' летиш от терминал 1 София и кацаш на терминал 1 в Манчестър/летището е второто по големина в Англия,има 3 терминала,но ние ползвахме само 1/.Безумие е да летиш до Лондон и от там доюа търсиш транспорт Ливърпул.
От там хващаш влак/от самия терминал излизаш на железницата,доста ходене си е,но всичко си е обозначено,накрая хващаш един асансьор и след това си на 2 минути от влаковете.От там си вземаш до Ливърпул с ретърн,за 50 минути си в нашия град/излиза малко над 16 паунда/.За наше съжаление влакът бе отменен и хванах до Манчестър Оксфорд Роуд и после с прихващане до Ливърпул Лайм Стрийт Стейшън.Вариант е и да прикачиш на Манчестър Пикадили,но там гарата е огромна и може да се объркаш за известно време
За хотел ти препоръчвам Лорд Нелсън Хотел,аз го ползвах.Приличен,с включена закуска и за двойна стая се плащаше по 44 паунда на вечер/нищо не е,по 22 на човек/,но го запазих три месеца по-рано.на 50 метра е до Лайм Стрийт Стейшън и на 150-200 от идеалния център.От него се вижда Сейнт Джордж Хол-огромна сграда в центъра на града,точно до него е телевизионната кула/макар че върху нея тече реклама на радио де
Билетите за самолета се запазват също поне 2-3 месеца по-рано,но по-трудното е с билетите за мача,едва намерих и съм много благодарен на един сиизън тикет холдер,че ми отстъпи билета си за този мач
Ако си решил сериозно да ходиш на мач,ще ти помогна,с каквото мога.Не искам да се правя на светец,но когато целия стадион запя You will never walk alone'' с вдигнати високо шалове,очите ми се насълзиха,беше велико и всеки истински фен на отбора трябва да почуства този момент лично.Мои приятели направиха клипчета и до ден-два ще ми ги прехвърлят,че аз се дерях с пълно гърло и бях забравил за телефона
[center]
[/center]
[/center][center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]