Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 08 дек 2013 22:54

Победа за "Левски"
82
59%
Равенство
13
9%
Победа за Лудогорец
45
32%

Общо гласове: 140

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Мнениеот delqnski47 » 07 дек 2013 19:29

sin4ec написа:
delqnski47 написа:Е,аз каквото мисля го казах,както и отговорих по горе защо Лудогорец са в предпразнично настроение и са се отпуснали!То е повече от разбираемо,просто трябва да им се видят резултатите този сезон...!Вече дали са глупости или не това което съм написал,всеки може да си прецени за себе си,мен не ме вълнува! ;)

Проблемите на Лц никого не интересуват. Литекс е вече на точка от тях. Оправдания-на гарата. Надпреварвахте се да пишете простотии за 5-0 и нам си кво, сега се чудите какво да скалъпите. Понеже победите ви над Лудогорец на брой са...? А победите ви като гост на отбори от седмицата са...? Не разбрах?

Не си бил провокиран да намесваш ЦСКА в темата...т.е.не си избивай комплексите! ;) Мен тях не ме интересуват!Лека вечер,каквото има го казах!
Лично аз съм доволен от анализите си! :lol:
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 дек 2013 19:55

"Левски направи добър мач. Мисля, че и до утре да бяхме играли, нямаше да вкараме гол.

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=461701
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Лудогорец арена
Контакти:

Мнениеот Лудогорец арена » 07 дек 2013 20:01

Ранен и гол с няколко рикошета. За мен слаб Левски с моментни проблясъци. Донякъде започва да загатва за това което иска да бъде, но много са далеч. Отново безобразен съдия с тези картони, като миналата година. Давай картони, давай, за да бавиш, разкъсваш и да имаш повод да изгониш някого. Селски номера. По терия на вероятнстите няма как пстоянно Левски да падат или Лудогорец да бие. Много грешки несвойствени за нашите. Като, че ли страха от контузии в лошото време надделя. Честито на сините, а на нашите горе главите. Силниса не са тези които падат, а тези които успяват да се изправят.Нищо страшно не е станало. Шампионата е наш и купата и участието ни в Шампионска лига.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 дек 2013 20:04

Лудогорец арена написа:Ранен и гол с няколко рикошета. За мен слаб Левски с моментни проблясъци. Донякъде започва да загатва за това което иска да бъде, но много са далеч. Отново безобразен съдия с тези картони, като миналата година. Давай картони, давай, за да бавиш, разкъсваш и да имаш повод да изгониш някого. Селски номера. По терия на вероятнстите няма как пстоянно Левски да падат или Лудогорец да бие. Много грешки несвойствени за нашите. Като, че ли страха от контузии в лошото време надделя. Честито на сините, а на нашите горе главите. Силниса не са тези които падат, а тези които успяват да се изправят.Нищо страшно не е станало. Шампионата е наш и купата и участието ни в Шампионска лига.

ralka_levskarka написа:
Лудогорец арена написа:
ralka_levskarka написа:
Лудогорец арена написа:Левски имат само един Гари Родригес който да ни опонира . Независимо, че логиката подсказва по-големия ни потенциал, се опасявам от неефективност пред голлинията както с моряците. Прав беше някой, че ще се получи динамичен мач, защото все пак Левски не са чападжии и не са лишени от собствено достойнство в играта. Прогнозата ми е разлика от два гола за нас, но ни най-малко не се и страхувам за един равен. Победа на Левски ми се струва вероятност 1:1000. Времето ще е гадно!

Има още футболисти, които могат да ви опонират, поне в атака, но ще оставя на теб да си размърдаш сивото вещество и да се сетиш кои са.

Гаджев, Вутов, Пелето или Генков ли? Дълбоко се съмнявам. Един от тях го покри късмета с рикошет, но само наивници вярват в такъв потенциал!

Хайде сега погледни голмайстора и ще разбереш за кого ти говорех, "драги ми смехурко". Откакто Туре дойде супер много ми пълни душичката.
Браво на всички днес! Много ме е яд за пропуските, но е важното, че сме ги били.

П.С. фишчето излезна, с 3 лева го играх, ама 3, 3 ;)

haha

Мнениеот haha » 07 дек 2013 20:12

ЕвроЛевски, Левски Европейски. Най- после победа над участник в ЕКТ. :lol: Сините дават сериозна заявка за титлата, само 10 точки ги делят от първото място. 8-)
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 07 дек 2013 20:13

Някой може ли да публикува оставащите ни 5 мача до края на първенството?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 07 дек 2013 20:16

W84me написа:Някой може ли да публикува оставащите ни 5 мача до края на първенството?

Д - Черноморец
Г- Нефтохимик
Д-Славия
Г- Локо София
Д- ЦСКА

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 07 дек 2013 20:53

Cooler написа:
W84me написа:Някой може ли да публикува оставащите ни 5 мача до края на първенството?

Д - Черноморец
Г- Нефтохимик
Д-Славия
Г- Локо София
Д- ЦСКА

Супер програма имаме. Би трябвало да си вземем всички мачове. Въпросът е каква програма има Лудогорец. С Ботев не са играли, за други не се сещам. А някой знае ли като започнат мачовете от първата седмица дали точките се нулирват или си остават същите?
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 07 дек 2013 20:54

edmon_dantes написа:
Cooler написа:

Д - Черноморец
Г- Нефтохимик
Д-Славия
Г- Локо София
Д- ЦСКА

Супер програма имаме. Би трябвало да си вземем всички мачове. Въпросът е каква програма има Лудогорец. С Ботев не са играли, за други не се сещам. А някой знае ли като започнат мачовете от първата седмица дали точките се нулирват или си остават същите?

Имат мач с Нефтохимик, за който пише, че е отложен. Домакини са на Локомотив София, гостуват на Ботев, домакини на Пирин, гости на Литекс.

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 07 дек 2013 21:00

Какво е новото в този мач?
Не игра Бру, а Туре игра цял мач.
Сменяш младок (Цонев) за друг младок(Вутов)- и пак без Бру.

Върни се в “Архив”