Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

k.dimitrov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот k.dimitrov » 07 дек 2013 09:32

Благодаря Ви за поздравленията!
Днес всички на стадиона.

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 07 дек 2013 15:52

Нафтата не се даде на Морето без бой. А са по-зле от нас.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 07 дек 2013 19:31

subzero написа:Нафтата не се даде на Морето без бой. А са по-зле от нас.

Много е относително вече, кой е зле, кой е по-зле и кой най-зле...Едно е ясно обаче. Трудното за нас свърши. Идва ....по-трудното. :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 07 дек 2013 20:17

ntodorov написа:
BRF написа:Честит празник на всички именници!
Честит празник на Бургас!
Днеска батко ще избухва :mrgreen: !

Батко !!!... След малко идвам да ти пална фитилЯ. :mrgreen:

Пална ми фитиля :lol: !Дълъг път извървях снощи,а ти беше на загрявката :lol: !
п.п. до 7 сутринта като в доброто старо време!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 08 дек 2013 14:31

BRF написа:
ntodorov написа:
BRF написа:Честит празник на всички именници!
Честит празник на Бургас!
Днеска батко ще избухва :mrgreen: !

Батко !!!... След малко идвам да ти пална фитилЯ. :mrgreen:

Пална ми фитиля :lol: !Дълъг път извървях снощи,а ти беше на загрявката :lol: !
п.п. до 7 сутринта като в доброто старо време!

Аз в 7 заранта вече си пиех сутрешното кафе след добър и здрав сън...За таквиЗ подвизи - вече съм стар, въпреки, че последния ми такъв воаяж беше само преди година, когато след форумен запой моето братче ме въвлече в компания на същества...от друг свят. Тошко - знае, за какво говоря, но пък излезе по-умен от мен и не се хвана с моята кукичка... :mrgreen:
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 дек 2013 15:00

Интересна статия, да си помислят тези, които критикуват Херо.

Без "майни" в битката за Пловдив
Интересна тенден­ция се откроява пре­ди днешното голямо пловдивско дерби, ако се вгледаме в родните места на по­тенциалните участ­ници. Излиза, че и в двата състава сигу­рен титуляр е само един, който е роден и израснал под тепета­та. Това са двамата Йордановци, които по ирония на съдбата играят и на един същ пост - десен бек.
Става въпрос за ада­шите Тодоров и Христов. С резерви­те цифрата на плов­дивчаните в групите на Станимир Стои­лов и Александър Станков може да на­расне най-много до три. Самите треньо­ри също са „вносни", като единият е от Хасково, а другият е софиянец. Клубните босове също са роде­ни далеч от паметни­ка на Альоша.Отдавна в родния футбол уседналостта не е характерна. Във вечното дерби между Левски и ЦСКА софиянците са дефицит отк­рай време

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 08 дек 2013 23:51

Станаха ясни петте предложения за най-красив гол на изминалия 21-и кръг в "А" група. Гласувайте за Наджиб Амари. звездата на Черноморец вкара истинско бижу при разгрома над Любимец с 5:0.
http://agrupa.news7.bg/%D0%9A%D0%BB%D0% ... l.164.html

b.s.crew
Контакти:

Мнениеот b.s.crew » 09 дек 2013 00:12

аве аз ли съм в заблуда или след редовния сезон точките се делят на две

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 09 дек 2013 11:13

b.s.crew написа:аве аз ли съм в заблуда или след редовния сезон точките се делят на две

Нищо не се дели, продължават със спечеленото досега.

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 09 дек 2013 11:57

Цветан Василев слага ръка върху Черноморец ..08.12.2013 - 22:11 ТОП НОВИНИ..
© football24.bg Банкерът Цветан Василев е на път да сложи ръка върху ПСФК „Черноморец Бургас”, научи burgas.topnovini.bg. Той е най-вероятният нов собственик на 47% от капитала на „Петрол” АД. През миналата седмица на фондовата борса бяха изтъргувани 50 млн. акции на дружеството на обща стойност 103 млн. лева. Техен собственик обаче не стана милиардерът Кирсан Илюмжинов, каквато теза се прокрадна в публичното пространство. Тъкмо напротив – те са спазарени през главата му.

Запознати с казуса „Петрол” разкриха, че акциите са продадени от частен съдебен изпълнител от Варна заради необслужен кредит към Корпоративна търговска банка (КТБ) на Цветан Василев и Централна кооперативна банка (ЦКБ), близка до варненската групировка ТИМ. Над 90% от задълженията са към банката на Цветан Василев. Смята се, че фирми, близки до двете финансови институции, са новите притежатели на дяловете на „Петрол”. Дали това е така – ще стане ясно утре, когато от фондовата борса официално съобщят страните по сделката.

И Цветан Василев, и ТИМ са добре познати във футболните среди. С парите на КТБ "Ботев" /Пловдив/ беше възроден, а "Черно море" се издържа от варненската групировка със спорна репутация. Публична тайна е, че доскоро ТИМ наливаше пари и в "Пирин" /Гоце Делчев/, но преди две седмици врътна кранчето.

За подобна развръзка на корпоративната война между Събев и Ершов се говори от около две години. Самият Ершов многократно алармира, че чрез фиктивни сделки и тегленето на нови заеми се източва перлата в короната на холдинга – „Петрол” АД, която управлява петролния бизнес на дружеството. В банковите среди се коментира, че дълговете на „Петрол Холдинг” към КТБ са около 100 млн. лева и случайно или не са натрупани в последните няколко години. Срещу тези пари бъдещият купувач получава златен бизнес – над 300 бензиностанции в страната.

На този фон обаче не е ясна съдбата на закъсалия футболен клуб. Тази дейност със сигурност не е най-примамлива, но тя върви в комплект с петролния бизнес на компанията, откъдето в най-добрите години течаха реки от пари. Имайки предвид огромните дългове и проблемите със спортната база, която е собственост на офшорка на Митко Събев, не е ясно дали някой изобщо ще иска да се занимава с Черноморец. Според неофициална информация задълженията на клуба са поне 20 млн. лева. При преминаването му в ръцете на бизнесмен, различен от Митко Събев, единственият вариант за Черноморец ще бъде спешно да ремонтира стадиона в квартал „Акациите”, който е апортиран в смесеното дружество с Общината, или по примера на "Нефтохимик" да играе някъде край Бургас.

От месеци никой на „Лазур” не знае какво се случва и какви са най-краткосрочните планове. Изпълнителният директор Пламен Киряков не си позволява да каже и дума по темата, а в клуба всички се информират за процесите около „Петрол” и тяхното отражение върху футбола единствено от медиите.
..

Върни се в “Черноморец”