Черно море - Нефтохимик

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Черно море - Нефтохимик

Мнениеот stefani » 07 дек 2013 15:58

Гредата на Петър Димитров ви спасила дори от загуба :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 07 дек 2013 16:01

браво тича щеше да ми спре сърцето но се радвам все пак ПОБЕДА
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 дек 2013 16:18

За инфо на колегите които не са гледали мача или са по чужбина, успях да гледам само второто полувреме.

Много изстрадана и щастлива победа, спокойно можехме да загубим мача.
Сами сме си виновни, че си направихме мача труден, доста пропуски е имало и през първото полувреме. Мача се игра при много студ + вятър на много силни пориви.

А иначе съм с кръвно, след цялата тази история. :mrgreen: .

Пс.: Ще се опитам да намеря видео от мача и да кача във форума.
Последна промяна от greenpeak на 07 дек 2013 16:19, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Мнениеот ogrizko » 07 дек 2013 16:19

жалка работа ...вместо да се напънем да вкараме още 1-2 гола и да откажем нафтата ....пак простотии - голямо самочувствие няма що ...вкараха 1 гол и решиха, че са спечелили мача! еми гостите удариха 2 греди и можеха спокойно да си тръгнат с 3 точки! и ако трябва да съм честен ....ако не се борехме за първата седмица щях да искам да ни накажат, защото ми писна! не знам защо като водим с половин гол и нашите решават, че мача е свършил ...тодор паланков играч на мача за мен, в началото страшно ме дразнеше, но сега сякаш намира мястото си в отбора ...живко атанасов също ме изненада с голяма стабилност, много съм доволен от тях 2-та, но останалите нямам думи просто :shock:
ИзображениеИзображениеИзображение

stanleys
Контакти:

Мнениеот stanleys » 07 дек 2013 17:28

Да, отпуснаха се, не беше много сериозно отношението, пък и Гонзо не уцели смените - извади Бакари и пусна Бекир, който не оказа почти никакво влияние върху играта. Божилов също само подтичкваше и отвреме навреме опитваше някоя друга петичка, цъкане в негов стил. Недопустимо беше и така да оставят Пепи Димитров да ги навърже като колчета при гола (между другото, ако той си търси нов отбор , да вземем да го привлечем - остър и нестандартен футболист е)
Пак добре че бихме, забравяме го този мач, предстои тежко гостуване в София :!:

Потребителски аватар
Clarion
Контакти:

Мнениеот Clarion » 07 дек 2013 18:28

greenpeak написа:За инфо на колегите които не са гледали мача или са по чужбина, успях да гледам само второто полувреме.

Много изстрадана и щастлива победа, спокойно можехме да загубим мача.
Сами сме си виновни, че си направихме мача труден, доста пропуски е имало и през първото полувреме. Мача се игра при много студ + вятър на много силни пориви.

А иначе съм с кръвно, след цялата тази история. :mrgreen: .

Пс.: Ще се опитам да намеря видео от мача и да кача във форума.

първото полувреме владеехме топката през цялото време, имахме няколко (3-4) пропуска и определено трябваше да поведем още тогава. а, и първото полувреме свърши някак си по-бързо, времето беше - темп +5, усеща се като 0 ... докато второто беше - темп 5, усеща се като -5 ... :-)
сега да се концентрираме върху Локо Сф - гледам, че може да си вземат своето в Стара Загора, а пък ние нашето си в София ... :-)
"Наш'те го вкараха! За останалите - DU HAST!"

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 07 дек 2013 19:29

Clarion написа:първото полувреме владеехме топката през цялото време, имахме няколко (3-4) пропуска и определено трябваше да поведем още тогава. а, и първото полувреме свърши някак си по-бързо, времето беше - темп +5, усеща се като 0 ... докато второто беше - темп 5, усеща се като -5 ... :-)
сега да се концентрираме върху Локо Сф - гледам, че може да си вземат своето в Стара Загора, а пък ние нашето си в София ... :-)

:lol: :lol: :lol:
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
greenpeak
Контакти:

Мнениеот greenpeak » 07 дек 2013 20:10

Черно море 2-1 Нефтохимик

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zRBocckWCuE&feature=c4-overview-vl&list=PLUdNQVlGWORiiT1vssn0_pr1nvAqV_eAK[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XZx1YcW6kT0[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rP3WtLGZxYs&feature=c4-overview&list=UUBrVSKzgpE9ZsyYe03LWUqQ[/youtube]

КироВарна
Контакти:

Мнениеот КироВарна » 07 дек 2013 20:18

NEFTOCHIMIK 1962 написа:Явно сме поизмъчили колегите накрая :) На нашите им остава 1 мач и приключваме.3-4 месеца без пари,без база,без нормални тренировки-толкова.Успех на Черно море в първата седмица!

Измъчихте ни страшно много,както първия мач в Търговище,така и днес.Особено днес!Нашите се отнесоха много несериозно и дори можеше да загубим.Веднага след изравнителния гол,Пепито удари и греда.Много добър и умен футболист.Харесвам го много отдавна.Чудя им се на нашите,толкова години,къде спаха и не го привлякоха?Също така се чудя и на някои фенове,от двата отбора.Защо след мача трябваше да се псуват и обиждат?Аз лично желая успех и оставане в А група на Нефтохимик!

cristely
Контакти:

Мнениеот cristely » 07 дек 2013 22:26

След добрата игра през трудното първо полувреме срещу силния вятър и бързия гол в началото на второто вече с вятър в гърба нашите се отпуснаха много бързо и за малко да се провалим също като Берое днес в СтЗ. Гонзо хубаво си прави сметката да завърти малко играчите при подходящ резултат и стечения на обстоятелствата. Трябва да почиват титуляри, а резервите да си заслужат заплатата. За това и Окоро изкара целия мач, но вследствие на общото отпускане основна заслуга за гафовете и изравнителния гол според мен имат двете крила - Окоро и Райков. И двамата след 50-та минута почти не се връщаха и не помагаха в дефанзивен план. И докато Нафтата нямаха някакви атаки по лявото крило на Сашо и на Окоро им се размина и не се забеляза толкова гафа, но по другото крили Станчев на 3 пъти го направиха разноглед с числено предимство при атаки и човекът се чудеше кого по-напред да покрива. Дали да скача на крилото и да открие човека в центъра или обратно. Божилов още не можа да влезе във форма и май това ще стане след зимната подготовка. Окоро беше най-слаб през второто полувреме, като по същия начин се включи и Расим. Райков все още не е убедителен, а в защита ще трябва да се потруди доста. Бакари се движи добре, но не е човекът, който да се откроява с една класа над съотборниците си (нали за това се вземат чужденците по принцип?). В средата добре, че е Илиев. Дани игра също добре през първото полувреме. Странно ми беше да гледам две различни лица на Паланков през двете полувремена - 1-вото беше уверен и спокоен при наличието на Дани до него, а през второто, когато смениха схемата с по-офанзивна той остана сам и изведнъж стана неуверен и се чувстваше некомфортно. Защитата в този състав я виждам за пръв път, но стояха добре на терена до момента в който Нефтохимик започнаха да нападат, а нашите офанзивни футболисти спряха да се връщат и да помагат. Към Китанов нямам забележки - не, че имаше какво толкова да обърка или да спаси.

Върни се в “Черно море”