BLaNCo_NeGrO написа:theprideofplovdiv написа:Нека тук дискутираме мача.Аз лично мисля,че сами се бихме,защото имаме по-добри играчи,но треньора ни е слаб.Въпроса е,че това недоразумение трябва да се поправи като се почне от Галя Топалова.Честита победа на Ботев.
А ве брато, ти си за хоспитализиране! "Честита победа на ИТАЛИЯ, над България"-както каза един уважаван от всички журналист!
Колкото ние сме "Италия", толкова и вие сте "България". Години наред ползвате наемници извън Бг, но явно само за вас е "позволено", за нас - не може, нали...
Тук има разни историци и статистици, нека някой от тях си сложи ръка на сърцето и да извади статистика последните 10-12 години, когато се имате за "хегемон" в Пловдив колко чужденци сте ползвали, колко българи. И колко ние, респективно.
Иначе стана корав мач, имахте един период, в който можеше да го решите, но наистина и двата отбора играха практически без нападатели. В началото някой спомена, че е срамота публиката да не прави ексцесии, а долу, на терена да има такива - съгласен съм с тях. Арсов, Акалски и Кики трябва да отнесат много сериозни наказания. Персонални такива.