Rivaldo10 написа:delqnski47 написа:Rivaldo10 написа:Само срещу вас не бяха изморени, нищо че два дни по-рано имаха много ключов мач с Одеса!

На Герена най-спокойно си ви биха,поради простата причина,че не си бяха изиграли още всичките мачове в Европа и си бяха още в силата!

В момента са едва ли не в почивка вече!Не е правилно,разбира се,сезонът не е свършил,но те си го заслужават!Засега са най-силните,но ще видим за по нататък!
Тогава също направихме много пропуски, те имаха повече късмет. Днес на нас ни провървя и победихме. За мен лично бяха два г/д еднотипни мачове. Ние имаме много проблеми, много слаби страни си имат играчите ни, но днес заслужават похвали, заслужиха си ги! Дано да не се отпуснем след тази победа, а на 19-ти да излезем също толкова концентрирани и готови за битки!

Днес,че си бихте си бихте!Досега през цялото време коментирах нещо много по важно,а то е общото положение на българските отбори,което включва цялостното им представяне този сезон и то е плачевно:само един отбор може да се каже,че разцъква футбол като хората и това са тия зелените!Това коментирах досега,по умните съм сигурен,че са ме разбрали и не случайно не ми отговориха някои от тях,които са ми видяли мненията
Тая победа сега ще ви топли тая вечер,но тя ще стане съществена само ако направите още няколко силни мача(поредни)!Голяма работа като сте били Лудогорец,ако в следващия мач отново покажете ''играта'' от повечето предишни мачове!Не е важна моментната форма,важно е да има постоянство!Нещо,което ''Левски'' го няма,за разлика от Лудогорец,които засега се държат стабилно!Няма да е вечно,разбира се!