Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00 | 4-1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Уест Хям Юнайтед 07.12.2013 | 17:00

Мнениеот suareshampion » 07 дек 2013 12:03

Остава и днес да няма промени в стартовия състав и Роджърс ще го обява за най новия член на сектата . Колкото и да не харесва дадени играчи,днес той трябва да ги пусне,най малкото ,защото това е трети мач за една седмица. Сега ако не ротира ,кога ?
Аз продължавам да си искам един такъв състав : Миноле, отзад Джонсон(видях Кели на снимките в тренировката ..за мен няма значение вече кой от двамата ,тъй като и двамата са пълен смях,но по добре Кели за да почине малко дебелия ) ,Туре,Сако ,Сисоко..в средата Лукас,Алън,Коутиньо,Алберто и отпред Аспас-Суарес .
Много ми се иска да вида отбора ,без Джерард и Хендерсън как ще изглежда !!! Много ми се иска да вида ,как ще изглеждаме само с креативни играчи в средата . И много ми се иска да вида как Аспас ще се представи на върха на атаката до Луис. Май само с исканията ще си остана :)
За Туре ,Сако и Сисоко нямам никакви притеснения ,ако започнат мача.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 07 дек 2013 12:40

Държа пейка Шкъртел почти целия минал сезон, а сега като има 2ма по-класни от него е титуляр??

Потребителски аватар
Laury
Контакти:

Мнениеот Laury » 07 дек 2013 12:42

Няма как да минем без Джерард, имаме крещяща нужда от играчи който могат да бележът, ако не му тръгне играта на Суарес какво правим ? Капитана е един от малкото от който може да се очаква да вкарат , да не кажа единствения....

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 дек 2013 12:57

Laury написа:Няма как да минем без Джерард, имаме крещяща нужда от играчи който могат да бележът, ако не му тръгне играта на Суарес какво правим ? Капитана е един от малкото от който може да се очаква да вкарат , да не кажа единствения....

Да бе ,направо се е скъсал да вкарва Джерард. Тоя сезон е под всякаква критика . Време е да седне на пейката малко. Очаквам с нетърпение нов халф през януари !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 07 дек 2013 13:24

suareshampion написа:
Laury написа:Няма как да минем без Джерард, имаме крещяща нужда от играчи който могат да бележът, ако не му тръгне играта на Суарес какво правим ? Капитана е един от малкото от който може да се очаква да вкарат , да не кажа единствения....

Да бе ,направо се е скъсал да вкарва Джерард. Тоя сезон е под всякаква критика . Време е да седне на пейката малко. Очаквам с нетърпение нов халф през януари !

Е те англичаните разсъждават по съвсем друг начин,за тях легендата си е легенда и ако не е контузен или наказан няма как да не е титуляр ;) Това ако го напишеш в някой техен форум може да те баннат завинаги :lol:
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 07 дек 2013 14:10

slash1912 написа:
suareshampion написа:

Е те англичаните разсъждават по съвсем друг начин,за тях легендата си е легенда и ако не е контузен или наказан няма как да не е титуляр ;) Това ако го напишеш в някой техен форум може да те баннат завинаги :lol:

E това нормално ли е ,според теб ? Нали уж ,никой играч ,не бил по голям от клуба ? Като играе слабо ,трябва да седне на пейката ,за да влезе по добър и да печели отбора. Май само за мен е важна победата :) Феновете и легендите предпочитат любимците им да играят ,без значение ,дали ще паднем или ще бием ?! Смях.
Ето ,аз ти казвам ,ако продължим да играем с тоя състав ,ще се лъкатушим между победи и загуби и ще завършим на 6-7 место .Тия играчи ,най малкото не са постоянни и нямат манталитет на победители .Ако на терена всеки мач ,са Джонсон ,Шкъртел,Агер,Фланаган или Енрике ,Джерард и Хендерсън ти гарантирам поредния загубен сезон .
Стой и гледай само.

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 07 дек 2013 14:31

За мен също е най-важна победата.Даже ако това означава Капитана да седне на пейката.Това,което е дал на клуба никой не може да му го отнеме,но все пак не е вече на 25 години.Този сезон имаме отличен шанс да се върнем в топ 4 и не трябва да се изпуска.Затова такива загуби като тази с Хъл не трябва да има.Едно е да загубиш точки в мачове с Арсенал и Евертън,които са стабилни и срещу тях и конкурентите ни ще губят,друго е срещу борещия се за оставане Хъл,където Сити,Челси и другите ще минат като малка гара.
Затова Уест Хям трябва да ги бием задължително.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 07 дек 2013 15:44

Хендерсън ще е титуляр за мен ,щото тия са блъскачи и нашия ше иска някой по-корав ,тъй че никакъв Алън и Алберто няма да има ,че и Кели.Иначе наще кауни Стю и Джо ше са пренадъхани....да докажат че са баш такива калъфи :twisted:
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 07 дек 2013 16:08

Състава е добър :) Само ми искаше ми се да видя Агер и Сако титуляри.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”