Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 08 дек 2013 22:54

Победа за "Левски"
82
59%
Равенство
13
9%
Победа за Лудогорец
45
32%

Общо гласове: 140

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Мнениеот mistreated » 06 дек 2013 22:53

russia написа:Издухай малко пяната де, много мехури, много нещо :) ! Победа над тях си имаме, макар и за купата, но имаме! ФК Протест с/у съдийството не води след себе си смяна на съдийска комисия, нали? Пък и някакси по-добре звучи от "Violet strip club"! :roll:

Какво го слушаш, начетохме се и наслушахме се на техните декларации. То не бяха декларации, то не бяха спирания на автобуси, какво ли не. Щели да се сбият. Както се сбиха във Варна, в Стара Загора и в двете дербита. Такова биене падна, че ум да ти зайде. Тя тая игра ако се играеше на бой...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 07 дек 2013 11:00

STENLI написа:27 оптимиста са гласували за победа за Левски :lol: :lol: :lol:

Левски ще запише нова срамна страница в 100 годишната си история! 8:0 за Делиормана!

way
Контакти:

Мнениеот way » 07 дек 2013 11:54

Само да не объркат пак състава ,че тогава лично ще ги събличам всичките ....

allez_les_blues
Контакти:

Мнениеот allez_les_blues » 07 дек 2013 12:06

Са, пичуи, пиеници. След около 5 часа печеля 461 лева:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5082_n.jpg

Възнамерявам след 20 дни, да инвестирам печалбата в яденье и пийнье, по случай именния ми ден (Стефановден) -обещал съм на колегите. Ако случайно нещо се обърка, ше пратя колегите при Генков, Макриев, Сарокин и компания- те да ги черпят.Хитър план а? а? а?- ко викаш, нищУ ли? :twisted:
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/cec5bbba9156abab3f8f0b9f09e3104b/tumblr_mvqczbeEU11sr39gto1_500.gif#_=[/wrapimg]

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Мнениеот GA_ veliki » 07 дек 2013 12:16

mistreated написа:НИЕ сме НИКОЙ??? НИЕ??? Е тук вече брутално се оака. И споко, имаме победа над Лудогорец и то в Разград. Нещо, което едва ли скоро ще се отдаде на вас...

А кои сте? :roll: Какво всъщност означава и какъв е смисъла на четрибуквието? :lol: И ако едната ви победа над Лудогорец е повод за гордост :oops:
Ето помагам ти тук просто да се осъзнаеш :lol:
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 07 дек 2013 12:28

sin4ec написа:
mistreated написа:
sin4ec написа: Аз на нищо не се уповавам, просто казвам, че идваме и ви бием!

Буахахахаха. С оглед на какво ги биете? Техният потенциал не бил голям? Ебаси обективното мнение. Тия ако ви сложат по-малко от тройка ще е изключителна изненада за мен. Само се молете на този Стойчо да не трябва да викате Петорчо след мача.

С оглед на това, че сме Левски. Видяхме им потенциала в мачовете с Гонзо и домакинството на Литекс. И не съм казал, че е обективно. Така го виждам, така го казвам. Ако вас ви е страх, нас-не! И излизаме за победа, а не като вас с девет дефанзивни играчи. Да ни бият е реално, да бием е вероятно. Научи се да правиш разлика между двете. Вие нямате победа срещу тях. Ние можем да се надяваме на нещо, вие-не! Ние сме Левски, а вие сте никой-фк Декларация и фк Протест срещу съдийството. Сашо Лиценза и хилядата дела. Безсмислена абревиатура. Ние ще паднем в битката, вие дори не влизате в нея! Ние не можем да играем футбол, но можем да се сбием в мача. Вие падате и ревете от световни конспирации. Може да ти се иска 3 гола и повече за Лц, но какво ще стане-ще видим!

Левски може би няма да загуби този мач.Когато нещо изглежда много сигурно то вземе че не стане.

Потребителски аватар
molteni
Контакти:

Мнениеот molteni » 07 дек 2013 12:37

allez_les_blues написа:Са, пичуи, пиеници. След около 5 часа печеля 461 лева:

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/ ... 5082_n.jpg

Възнамерявам след 20 дни, да инвестирам печалбата в яденье и пийнье, по случай именния ми ден (Стефановден) -обещал съм на колегите. Ако случайно нещо се обърка, ше пратя колегите при Генков, Макриев, Сарокин и компания- те да ги черпят.Хитър план а? а? а?- ко викаш, нищУ ли? :twisted:

Точно пък ти си го пуснал. :lol:

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 07 дек 2013 13:30

GA_ veliki написа:
mistreated написа:НИЕ сме НИКОЙ??? НИЕ??? Е тук вече брутално се оака. И споко, имаме победа над Лудогорец и то в Разград. Нещо, което едва ли скоро ще се отдаде на вас...

А кои сте? :roll: Какво всъщност означава и какъв е смисъла на четрибуквието? :lol: И ако едната ви победа над Лудогорец е повод за гордост :oops:
Ето помагам ти тук просто да се осъзнаеш :lol:

Ами колкото и да не ти се иска ние сме отборът с най-много титли на България и най-добро преставяне в ЕКТ за всички времена. Ако ние сме "НИКОЙ", то кои сте вие???
Вашата победа едничка след рикошет над Лудогорец повод за оптимизъм преди този мач ли е?
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 07 дек 2013 14:42

11-те на Левски срещу Лудогорец:

Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Нуно Пинто, Орлин Старокин, Владимир Гаджев, Ларсен Туре, Борислав Цонев, Гари Родригес, Димитър Макриев
просто не ми се мисли какво ще се случи :?:

way
Контакти:

Мнениеот way » 07 дек 2013 14:44

santi_santi написа:11-те на Левски срещу Лудогорец:

Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Нуно Пинто, Орлин Старокин, Владимир Гаджев, Ларсен Туре, Борислав Цонев, Гари Родригес, Димитър Макриев
просто не ми се мисли какво ще се случи :?:

Току що го видях и замалко да счупя масата чесно ти казвам откачих тоя Сухия ли е къф е сляп ли е ....... едни работи за роднините му.....много слаб треньор само да го набарам и ще го съблека и ще го наеба и на циганите ще го пусна да го ебат.... пълен некадърник тоя пацо тигъра нищо не струва той продължава да го слага баси майката и какво ще правим с тея пенсионери в защита срещу крилата на лудогорец нз тоя мач е хк 1 без проблем

Върни се в “Архив”