Замислте се колко спомени ще останат и как след 10 години ще разказвате стояхме до 5-6 часа да гледам мондиала и т.н....естествено някой от вас са го преживели това преди 19 години в САЩ, ама аз тогава съм бил лапенце и не помня

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.
kingofpop написа:Мен може да ме мислите за луд, но исках мачовете да са посред нощ![]()
Замислте се колко спомени ще останат и как след 10 години ще разказвате стояхме до 5-6 часа да гледам мондиала и т.н....естествено някой от вас са го преживели това преди 19 години в САЩ, ама аз тогава съм бил лапенце и не помня![]()
MCMXIII написа:kingofpop написа:Мен може да ме мислите за луд, но исках мачовете да са посред нощ![]()
Замислте се колко спомени ще останат и как след 10 години ще разказвате стояхме до 5-6 часа да гледам мондиала и т.н....естествено някой от вас са го преживели това преди 19 години в САЩ, ама аз тогава съм бил лапенце и не помня![]()
Някои сме гледали мачове през 86- а
dreben23 написа:Жребия съсипа световното, а отборите дето се класираха наистина са най-силните в света. Ходът да сложат за водачи трите латиноамерикански отбора направо ги провали според мен. Ако не нагласят някои двубои, няма да има никаква интрига, или поне повечето осминафиналисти изглеждат ясни. Доста глупав жребий, но така е, големите отбори ги тикат винаги. Моите осминафиналисти са следните:
Бразилия, Хърватска, Испания, Холандия, Колумбия, Гърция, Англия, Италия, Франция, Еквадор, Аржентина, Иран, Босна ще се издъни тука, Германия, Португалия, Белгия, Русия.
Фаворити за титлата: Колумбия, Аржентина, Бразилия-единият ще я грабне от тези.
1913 написа:MCMXIII написа:kingofpop написа:Мен може да ме мислите за луд, но исках мачовете да са посред нощ![]()
Някои сме гледали мачове през 86- а
България-Корея беше от 01:00 и малко след гола на Пламен Гетов съм заспал. Събудих се след изравняването...
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 4 госта