Жребият за Мондиал 2014

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Жребият за Мондиал 2014

Мнениеот kingofpop » 06 дек 2013 21:23

NOMER14 написа:Горките бразилчета!
Какъв осминафинал и евентуално какъв четвъртфинал ги чака.... :P

а полуфинал....с Германия, ако немците си станат първи и стигнат 1/2 финала :)
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 дек 2013 21:34

Същото важи и за испанци и холандци....

Потребителски аватар
Viktor4o_Rs
Контакти:

Мнениеот Viktor4o_Rs » 06 дек 2013 22:09

Със сигурност ще има някоя изненада и някой голям фаворит ще изгърми рано-рано - винаги е било така ;) А на бразилците никак няма да е лесно в групата им, най-вече в мача на откриването с Хърватия - там очаквам хърватите да не загубят, ще има напрежение и огромни очаквания към Бразилия. Очаквам Англия да стегне багажа рано-рано, макар че това не е кой знае каква изненада. Испания и Холандия ми изглеждат твърди за продължаване, като всеки ще иска да избегне бразилците още на осминафинал. В групата на Германия американците и Гана могат да създадат големи проблеми и нищо чудно Португалия да отпадне дори. :mrgreen: Много ми се искаше група с Германия, САЩ и Русия, ама уви ... Група C ми се струва най-равностойна, като наглед Колумбия и Кот д'Ивоар изглеждат най-логични за продължаване, но нищо не се знае. Още в първия ден от групите ще видим адски интригуващи мачове като Бразилия - Хърватия, Испания - Холандия, Италия - Англия, Германия - Португалия 8-)

Безобразие са урните на ФИФА :evil: :evil: :evil: Не може тимове като Колумбия, Швейцария и Белгия да са в първа урна, а отбори като Италия, Франция и Португалия да са в по-долна. Очаквам голямо бутане за южноамериканците на това първенство, но вярвам, че шампионът ще е европейски, дай Боже да е Германия, ако не - може би Холандия. Приятна изненада - Колумбия, Белгия или Босна. :) Все пак има доста време до юни 2014-та, ще има контузии, спад във форма, скандали и т.н. в различните отбори, така че нещата няма да са, както са в момента.
Изображение

Botev1912Forever
Контакти:

Мнениеот Botev1912Forever » 06 дек 2013 22:19

Не знам защо една камара народ отписа Колумбия,Босна и Х.,Русия и Хърватска-за тези 4 страни в момента играят т.нар. златно поколение футболисти(като нашето през 90-те) и си мисля че поне ще прескочат групите.Е,БиХ и Хърватска според мен нямат големи шансове за първите места в своите групи предвид присъствието на Бразилия и Аржентина,но другите отбори в техните групи са преодолими.Колумбия са в сравнително лека група,като ще се борят с Кот Д'ивоар за първото място(гърците ще ядат бой,надявам се :twisted: ),а Русия ще се бори със Белгия,като и тяхното поколение футболисти е силно и си мисля че това е голям шанс за тях.

oldcapital
Контакти:

Мнениеот oldcapital » 06 дек 2013 22:20

Много е рано за прогнози наистина,но....аз като фен на Холандия искам те да станат световни шампиони,но уви почти на 100% съм сигурен,че няма да се случи.Изненадата ще е Колумбия,ако може да се нарекат изненада,защото имат много силен тим,а може би и Белгия,макар че им е рано,според мен на тях,защото са много млад отбор и нямат опит-за Европейското и следващото Световно вече ще са друга работа.Имам и някакво усещане,че Испания ще претърпи голям крах,дори може би още в групата,защото просто вече това поколение е на предела...най-вероятен световен шампион,според мен ще е Бразилия или Аржентина
Нужно е само да имаш кураж, силата без самочувствие е безполезна.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 дек 2013 22:24

Какъв? Сигурно зрелищен, от който ще излязат като победители! Както и до финала естествено! Както и при петте им световни титли, което е още по-естествено! :) :) :)
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
russia

Мнениеот russia » 06 дек 2013 22:31

Viktor4o_Rs написа:... Все пак има доста време до юни 2014-та, ще има контузии, спад във форма, скандали и т.н. в различните отбори, така че нещата няма да са, както са в момента.

Това е абсолютно сигурно!
А предвид часовете, в които ще се излъчват мачовете е сигурно и това:
Изображение
Последна промяна от russia на 06 дек 2013 22:34, променено общо 1 път.
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 06 дек 2013 22:33

А дано Англия да НЕ премине групата, шансът е много голям. :)

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 06 дек 2013 22:39

Въпросът е, кой ще бъде достойният финалист-подгласник на бъдещият световен шампион Италия? :mrgreen:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 06 дек 2013 22:40

В 19.00 наше време ли е ранният мач?

Върни се в “Футбол - Свят”