Според мен Италия няма да отпаднат за втори пореден път в групите, основният въпрос тук е дали Суарез и Кавани ще бъдат във форма да изхвърлят англичаните

Бразилия на 1/8финала със световните шампиони или с Холандия, ако са с лалетата очаквам да им върнат за миналото световно, а ако е с Испания не знам

Групата на Германия също е много яка, американците са много силни и ще умра от кеф ако изхвърлят Португалия и КР да реве още в групите

Иначе Аржентина и Фрация със сигурност се класират като очаквам да са и първи и да се разминат на 1/8финалите, така ще имат и леки съперници там, евентуално Швейцария/Еквадор за Меси и Босна/Нигерия за Франция
А в последната група ще има сериозна битка между Корея, Русия и Белгия...белгийците може да са силни индивидуалности, но нямат опит за разлика от азиатците на финали, така че няма да им е никък лесно да се класират

Бразилия за мен няма как да станат шампиони, защото направте сметките, на 1/8 финал Испания или Холандия, на 1/4 финал втория от група Д (Италия, Уругвай или Англия, освен ако първия от група C не направи изненада) на 1/2 финал ще са с немците ако машината стане първи в групата и стигне до 1/2 финал и на финал вече пак ще е изпитание, така че 4 много силни отбора предстоят за Кариоките