ХХ кръг Ботев-ЦСКА 05.12.2013 14:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Re: ХХ кръг Ботев-ЦСКА 05.12.2013 14:00 часа

Мнениеот Кировец » 06 дек 2013 13:18

batmari2 написа:
Red joker написа:
batmari2 написа:За дузпата може да се спори много, но има дърпане с ръка което много малко хора виждат и пишат, съдията изтърва мача по сватбарски!
Много равностоен мач, но по добре подготвения отбор го спечели . Имам предвид като цялостна подготовка и завръщане на контузените !
Цесекари имам много приятели сред вас - мажат ви очите пътя е един пречистване чрез фалит това вашето е агония Сидебе сисоко и куп процентни траснфери Сашовци, Стойчовци те до оглозват кокала и удължават агонията колко играчи имате с някакво бъдеще !? Спирам вие си знаете, но от Титан на Томов дори и Левскарите не са ви го пожелавали !!! ;)
П.С. Само нашите звезди да не се главозамят че онея с най грозния футбол в БГ Камбуровците, ръгбито на пловдив ще ни накажат като вас ! :shock:

Само не видях кои са ви звездите ,ама айде карай,виж треньорите и директорчето ви са големи звезди ,даже комети :lol:

Ти Хейтъре не си разбрал и половин дума от написаното горе така че грух грух на такива като теб !!

Батмари, айде преди да си грухтиме да обърнем внимание на играчите с бъдеще в Ботевъ?! Стойчо и Сашовците са далавераджии на теория, но поне са цесекари на практика, за разлика от Сашо Кривия, Цанко и Мъри, който си е болен подуенец и само дебелата пачка на Цветан го държи под тепетата. А като споменах Цецоу се сетих и помислих къде щяхте да се намирате сега без него-някъде около Марица и Спартак, затова е редно като споменаваме думата фалит да гледаме реално на нещата.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 дек 2013 13:39

mistreated написа:Разберете най-после, че дузпа трябва да се свири само, когато съдията е 100% убеден, че нарушение на правилата ИМА. Ти след 50 повторения не си убеден, че такова има в случая, какво остава за съдията видял ситуацията за части от секундата. Спестени картони имаше и за двата отбора, не можеш да очакваш от 5-тата минута съдиите да започнат с картоните в едно такова дерби.
И при положение, че според някои хора свиренето на такива дузпи, като във Варна и вчера в Пловдив е ОК, аз предлагам от тук нататък всеки мач на ЦСКА да започва с подобна дузпа в наша полза, а пък нека другият отбор да покаже после, че е по-добър и да обръща резултата. Става ли?

Ами точно за това говорим, че съдията има няколко секунди да вземе решението. И няма как да гледа ситуацията 100 пъти на повторение.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 дек 2013 17:23

BRF написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Тая ситуация се превръща в световен проблем. В наказателното поле постоянно някой се държи за някъде, представете си ако за всяко падане се дава дузпа. Несериозно бе това вчера, но както се вика има и по-важни неща в живота. Предлагам да се спре с този измислен спор.

Абсолютно точно!
Дузпата е факт,другото е ала-бала!
Единственото,което искам да добавя за ситуацията е че по принцип дузпата се нарича и "най-тежкото наказание във футбола"!Като такова,би трябвало съдиите да ги дават само когато са 100% сигурни!В случая резервния или както там се нарича съдията на линията е бил убеден,че е прав и затова сигнализира.Щом така е казал,значи така е видял!Сега би трябвало да бъде извикан от съдийската комисия и да си обоснове решението!Ако не успее да докаже,че е прав го наказват и така нататък!Това ми е принципната позиция!

Супер обективно и изчерпателно мнение.Подкрепям.
Изображение

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2013 17:27

Stahlgewitter написа:
BRF написа:
CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Тая ситуация се превръща в световен проблем. В наказателното поле постоянно някой се държи за някъде, представете си ако за всяко падане се дава дузпа. Несериозно бе това вчера, но както се вика има и по-важни неща в живота. Предлагам да се спре с този измислен спор.

Абсолютно точно!
Дузпата е факт,другото е ала-бала!
Единственото,което искам да добавя за ситуацията е че по принцип дузпата се нарича и "най-тежкото наказание във футбола"!Като такова,би трябвало съдиите да ги дават само когато са 100% сигурни!В случая резервния или както там се нарича съдията на линията е бил убеден,че е прав и затова сигнализира.Щом така е казал,значи така е видял!Сега би трябвало да бъде извикан от съдийската комисия и да си обоснове решението!Ако не успее да докаже,че е прав го наказват и така нататък!Това ми е принципната позиция!

Супер обективно и изчерпателно мнение.Подкрепям.

Аз предлагам от сега нататък на мачове на ЦСКА да няма главен съдия, щото явно той е безгласна буква и загрява трудно - тип албански реотан.
Ще сложим повечко странични и готова работата - те поне си знаят урока - щом е спорна ситуацията - ДУЗПА против ЦСКА разбира се.

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 06 дек 2013 17:38

Ей все да дразниш въздуха:)
Изображение

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 дек 2013 19:37

Понеже моето име е замесено в спор между двама уважавани от мен червени потребители, бих искал да поясня следното:
Аз никога не съм имал претенции за непогрешимост. Нито пък се смятам за напълно обективен-това няма как да е така, когато става дума за сините. Но истина е, че ми е много по-лесно безпристрастно да коментирам мач Ботев-ЦСКА, отколкото Левски с който и да е. Грешки в полза на Левски този шампионат има, но са несъществени. Обратен тъч, корнер, някой несвирен фаул, недаден жк... Несъществени са и тези във вреда на Левски-като изключим може би дузпата в Стара Загора и отменения гол в 90 мин срещу Локомотив Сф. Но и в двата мача причината за лошия резултат беше играта на Левски, а не съдийството. Аз просто съм ги отбелязал като факт, но не търся в тях умисъл или причина за загубени точки.
И двамата сте в този форум преди мен. Да се подмята, че Удоджи 90 е искал да ми се хареса, е несериозно. Аз имам създадено мнение и за двамата и е безсмислено подобно изявление. Тук сме не да се харесваме, а за да видим чуждото мнение и виждане. Удоджи гледа реално на нещата, mistreated е малко като мен-със залитане в полза на отбора си. Което е нормално. Има и още нещо-аз съм свикнал да гледам мач на живо. На стадиона нещата се виждат по друг начин, чува се звукът, сетивата са изострени. По ТВ не е така. Не е нужно да се прилага от Поре борцова хватка-едно издърпване на лявата ръка е достатъчно, за да не отскочи Цветков. Има подобно нещо на трета камера, обаче ТВ е двуизмерно. На стадиона съдията вижда и обем. Да си спорим тука е безсмислено. Аз съм посочил аргументите , че има дузпа, и не защото я искам-за мен 1-1 или 2-2 беше идеален резултат с оглед интереса на моя отбор. Така го виждам-така го казвам. Заради тази си черта имам проблеми и тук, и в синия лагер. Но няма да си разплета чорапите по този повод.. Всеки има право да не се съгласи с мен и да игнорира мнението ми.
С уважение и към двамата!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2013 19:46

sin4ec написа:Понеже моето име е замесено в спор между двама уважавани от мен червени потребители, бих искал да поясня следното:
Аз никога не съм имал претенции за непогрешимост. Нито пък се смятам за напълно обективен-това няма как да е така, когато става дума за сините. Но истина е, че ми е много по-лесно безпристрастно да коментирам мач Ботев-ЦСКА, отколкото Левски с който и да е. Грешки в полза на Левски този шампионат има, но са несъществени. Обратен тъч, корнер, някой несвирен фаул, недаден жк... Несъществени са и тези във вреда на Левски-като изключим може би дузпата в Стара Загора и отменения гол в 90 мин срещу Локомотив Сф. Но и в двата мача причината за лошия резултат беше играта на Левски, а не съдийството. Аз просто съм ги отбелязал като факт, но не търся в тях умисъл или причина за загубени точки.
И двамата сте в този форум преди мен. Да се подмята, че Удоджи 90 е искал да ми се хареса, е несериозно. Аз имам създадено мнение и за двамата и е безсмислено подобно изявление. Тук сме не да се харесваме, а за да видим чуждото мнение и виждане. Удоджи гледа реално на нещата, mistreated е малко като мен-със залитане в полза на отбора си. Което е нормално. Има и още нещо-аз съм свикнал да гледам мач на живо. На стадиона нещата се виждат по друг начин, чува се звукът, сетивата са изострени. По ТВ не е така. Не е нужно да се прилага от Поре борцова хватка-едно издърпване на лявата ръка е достатъчно, за да не отскочи Цветков. Има подобно нещо на трета камера, обаче ТВ е двуизмерно. На стадиона съдията вижда и обем. Да си спорим тука е безсмислено. Аз съм посочил аргументите , че има дузпа, и не защото я искам-за мен 1-1 или 2-2 беше идеален резултат с оглед интереса на моя отбор. Така го виждам-така го казвам. Заради тази си черта имам проблеми и тук, и в синия лагер. Но няма да си разплета чорапите по този повод.. Всеки има право да не се съгласи с мен и да игнорира мнението ми.
С уважение и към двамата!

Синчец, СВИРЕНАТА и ОТМЕНЕНА ДУЗПА за Черно море и тя ли е несъществена грешка В ПОЛЗА НА ЛЕВСКИ?
Оня случай с гола на Литекс за Купата и той сигурно е несъществена грешка във ваша полза?!
Ха, явно и на мен ми е по-лесно да коментирам мачовете Черно Море - Левски и Левски - Литекс за купата миналата година, отколкото да коментирам ЦСКА, щото съм пристрастен. :roll: :lol:
Поглеждаме малко по-назад - о, чудо - несъществена грешка на съдията и ДУЗПА на мача ЧМ-ЦСКА в полза на ЧМ.
И като сложим и вчерашната несъществена грешка в полза на Ботевъ, дело на страничния съдия, който изведнъж успя да убеди ГЛАВНИЯ, който свири АУТ, а после послуша колегата си и посочи ДУЗПА, тогава какво излиза - нов термин във футбола - НЕСЪЩЕСТВЕНИ ДУЗПИ! :lol:

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 06 дек 2013 20:10

Кировец написа:Синчец, СВИРЕНАТА и ОТМЕНЕНА ДУЗПА за Черно море и тя ли е несъществена грешка В ПОЛЗА НА ЛЕВСКИ?
Оня случай с гола на Литекс за Купата и той сигурно е несъществена грешка във ваша полза?!
Ха, явно и на мен ми е по-лесно да коментирам мачовете Черно Море - Левски и Левски - Литекс за купата миналата година, отколкото да коментирам ЦСКА, щото съм пристрастен. :roll: :lol:
Поглеждаме малко по-назад - о, чудо - несъществена грешка на съдията и ДУЗПА на мача ЧМ-ЦСКА в полза на ЧМ.
И като сложим и вчерашната несъществена грешка в полза на Ботевъ, дело на страничния съдия, който изведнъж успя да убеди ГЛАВНИЯ, който свири АУТ, а после послуша колегата си и посочи ДУЗПА, тогава какво излиза - нов термин във футбола - НЕСЪЩЕСТВЕНИ ДУЗПИ! :lol:

Аз говоря за Левски и за този шампионат. Защо да е грешка отменената дузпа, след като я няма? Но дори и без нея Левски логично загуби! За оня случай се изписаха тонове страници и там има мнението ми. Дузпа за ЧМ срещу вас имаше, както и вчера за Ботев. Това, че не ви харесва, е друг въпрос. И не страничния, а задния съдия даде сигнал за дузпата!
Но при вас е стойчова политика да се реагира срещу всяко съдийско решение, което не е във ваша полза! И за това съм говорил много пъти. Сами си създавате проблеми, но това си е ваша работа. Не гледате дядо Янчев и Черни, дето ви осраха мач, в който с малко шанс можеше и да биете, а търсите под вола теле...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2013 20:20

sin4ec написа:
Кировец написа:Синчец, СВИРЕНАТА и ОТМЕНЕНА ДУЗПА за Черно море и тя ли е несъществена грешка В ПОЛЗА НА ЛЕВСКИ?

Аз говоря за Левски и за този шампионат. Защо да е грешка отменената дузпа, след като я няма? Но дори и без нея Левски логично загуби! За оня случай се изписаха тонове страници и там има мнението ми. Дузпа за ЧМ срещу вас имаше, както и вчера за Ботев. Това, че не ви харесва, е друг въпрос. И не страничния, а задния съдия даде сигнал за дузпата!
Но при вас е стойчова политика да се реагира срещу всяко съдийско решение, което не е във ваша полза! И за това съм говорил много пъти. Сами си създавате проблеми, но това си е ваша работа. Не гледате дядо Янчев и Черни, дето ви осраха мач, в който с малко шанс можеше и да биете, а търсите под вола теле...

Щом ти си говорил няма как да не се съгласим с теб особено за факта, че за ЧМ срещу Левски дузпа нямало, докато против ЦСКА все са си кристални дузпи. Заден, страничен все тая - по-важното е, че главния се съгласи безпрекословно. :mrgreen:
п.п.Коментирай си комунистите на власт, там си по-убедителен.

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 06 дек 2013 20:36

Понеже темата е БПФК-ЦСКА,ще кажа и моето лаишко мнение за мача,а то е ,че мача беше изключително слаб,без никаква идея от страна на двата отбора,но Ботев вкара един гол повече и победи.Сигурен съм,че при 1:1,ако ЦСКА бе вкарал,той щеше да победи.Този път късметът бе на наша страна.
п.п.Смятам,че темата е изчерпана тотално,и мода ще е по добре да я заключи.

Върни се в “Архив”