Какво са направили евреите за България Част I

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Re: Какво са направили евреите за България Част I

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2013 14:46

Gretna написа:
CTAHKO написа:
П.П. Както казах и на един друг колега, дайте аргументи, опровергаващи написаното в статията 8-) Няма лошо. Може и наистина да има някакви авторски измислици(в което се съмнявам), ама дайте факти и аргументи ;) До тук само празни приказки и детски хумор 8-)

Вднага щом ми кажеш на кой е авторът на:

Сара е била таен агент на Синедриона и постепенно подготвяла България за турското робство
(Гр. лет. XIV в. т. III. стр. 81).

Цитирал си ( преписал си статията но все пак ) летопис написан от някой византиец. Този има ли си име, кой е. Може да се окаже придворният разказвач на приказки на императора. Може ли от едно твърдение на анонимен автор цитирано в някаква теза да се приема за чиста монета.

Виж сега аз какво ще напиша.

"СТАНКО е педал и обича да се забавлява с по двама мъже едновременно"
(Тур. лет. XXI в. т.I, стр. 2 )
Вече имаме нов цитат. Верен ли е?

Без коментар.

"Гръцки летописи" XIV век, томове 3, 4, 6 (със съответните страници посочени в текста);
"Енциклика на Бонифаций IX, Римски папа"; "Енциклика на Урбан VI, Римски папа" (със посочени съответните страници на цитиране).

П.П. Вярвай на каквото си искаш ;) Всеки сам си избира как да е нещастен :!:
Последна промяна от CTAHKO на 06 дек 2013 14:49, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 06 дек 2013 14:47

Gretna написа:
CTAHKO написа:.......... Що се отнася до бащата на аватара ми...един верен фен на Челси, добър пример за детето си 8-)

Това е достатъчно да спра да ти обръщам внимание. Ти си безвъзвратно загубен.
Дано си импотентен и нямаш деца.

А така 8-) Ще си го преместя от единия крачол в другия ;)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 06 дек 2013 14:59

И аз меко казано не харесвам комбинацията от висока интелигентност и нисък морал (характерна в голяма степен и за нас между другото), която носят евреите, но тази "творба" много напомня за вица, в който гадният евреин Айсберг бил виновен за потъването на Титаник... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Балкански Орел написа:Тези , не случайно всеки се е мъчил да ги заличи от лицето на земята.ФАКТ.

Тоя не беше националистическият всезнайко с Desert Eagle за аватар? :lol: :lol: :lol:

bm1914ls
Контакти:

Мнениеот bm1914ls » 06 дек 2013 15:09

голямата черноморска крепост Галиполи,

Мисля, че това е достатъчно...
Колкото до останалото, сещам се за един еврейски виц. Четял един одески равин за световната ционистка организация. Моше го попитал:" Защо рави, четеш тия глупости? Нали знаеш, че няма нищо вярно в тях?" Равинът се засмял и отговорил: "Винаги е приятно да четеш колко си могъщ, и колко ги е страх другите от теб!"

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 06 дек 2013 16:26

Атеист написа:"Отново съм поразен от иронията, че космическите полети, заченати в разгара на националистическото съперничество и омраза, донесоха една изумителна транснационална перспектива. Достатъчно е да съзерцавате само за кратко Земята от околоземна орбита и дори най-дълбоко вкорененият национализъм започва да избледнява и да ви изглежда като препирня на паячета върху джанка." - Карл Сейгън

Карл Сейгън- евреин :mrgreen:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 06 дек 2013 18:39

Митът "Лазар Коен" е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!
Фамилията Коен пристига по българските земи 100 години след падането на България под османска власт, по времето на султан Баязид Втори, Коен са сефарадски евреи и идват от Испания!
Фамилията Коен може да се срамува от Пепо Коен - виден комунистически активист, сътрудничил активно на "Народния съд", също и от дъщеря му Леа Коен, известна с българомразството си, но не може да се срамува от измисления от Иван Вазов "Лазар Коен"!

Понеже статията съдържа много лъжи и неистини, и най вече поради факта, че статията противоречи на чл.8 от правилата на форума, призовавам темата да се изтрие!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 06 дек 2013 19:07

DANS написа:Митът "Лазар Коен" е АБСОЛЮТНА ЛЪЖА!
Фамилията Коен пристига по българските земи 100 години след падането на България под османска власт, по времето на султан Баязид Втори, Коен са сефарадски евреи и идват от Испания!
Фамилията Коен може да се срамува от Пепо Коен - виден комунистически активист, сътрудничил активно на "Народния съд", също и от дъщеря му Леа Коен, известна с българомразството си, но не може да се срамува от измисления от Иван Вазов "Лазар Коен"!

Има доста автори като проф. Вл. Владикин, Йован Раич, В. Берон и К. Иречек, както и народното предание потвърждават, че крепостта столи­цата пада след предателство, и че предателят е евреина Лазар Коен!
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 06 дек 2013 19:14

alexveselinov написа:

Има доста автори като проф. Вл. Владикин, Йован Раич, В. Берон и К. Иречек, както и народното предание потвърждават, че крепостта столи­цата пада след предателство, и че предателят е евреина Лазар Коен!

ИЗВОРИ какви? Дай автентичен изворен документ, за мен това е АБСОЛЮТНА измислица от 19 век!!! Доказал съм го с факта, че по времето на Иван Шишман в България сефарадски евреи НЯМА, а Коен са именно такива сефарадски евреи!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
Groucho
Контакти:

Мнениеот Groucho » 06 дек 2013 19:31

CTAHKO написа:А така 8-) Ще си го преместя от единия крачол в другия ;)

СТАНКО, а ти слушаш Ленард Коен! Ми, мое ли таквоз нещо :lol: 8-)

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 06 дек 2013 20:09

DANS написа:
alexveselinov написа:

ИЗВОРИ какви? Дай автентичен изворен документ, за мен това е АБСОЛЮТНА измислица от 19 век!!! Доказал съм го с факта, че по времето на Иван Шишман в България сефарадски евреи НЯМА, а Коен са именно такива сефарадски евреи!

И как по-точно го доказваш и къде са ти доказателствата?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Свободна зона”