XXI кръг, Лудогорец - Левски София - 0:1
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Re: XXI кръг, Лудогорец - Левски София
Няма нищо лошо в мечтите на сините фенове.Току що ми се обадиха по тела,че Левски тръгват за Разград с 1-0 още на Богров
За мача-уууубедителна победа с 2;3 гола разлика за ЕвроБореца.
Дано да стане хубав мач.
Като знам какви страхливци и некадърници играят в Левски ми е много трудно да очаквам победа,а вероятността за равен според мен е 20%.Още ми е не ясно защо в Левски са Генков,Макриев,Пинто,Бру,Милиев,Везалов,Туре и Пл.Илиев.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
Илич Рамирес написа:Трудна победа с минималното 4-1.Облечете се добре,че може и да има сняг.
Сняг скоро няма да има http://vremeto.bg/city.php?city=4561 виж, че ще е студено е друг въпрос.
oldcapital написа:Като гледам никой не брои Левски,валят едни цифри-3:0,4:0....напрежението е при Лудогорец вече,а Левски така обича-има ли спокойствие и няма ли големи очаквания,могат да направят всичко....И Литекс бяха фаворит преди 2-3 кръга
Не е хубаво да се надъхвате изкуствено, Литекс никога не бил фаворит на Герена, явно толкова следиш футбола у нас.
Последна промяна от PFC Litex на 06 дек 2013 14:17, променено общо 1 път.

DrAvalanche написа:actrus написа:Няма нищо лошо в мечтите на сините фенове.Току що ми се обадиха по тела,че Левски тръгват за Разград с 1-0 още на БогровЗа мача-уууубедителна победа с 2;3 гола разлика за ЕвроБореца.
Дано да стане хубав мач.
Ало, селкопа! Пътят вече не преминава през Богоров. Че не си излизал от село знаем, ама радио телевизия, вестници
До вчера гонеше патките по поляните,забравили СО (софиянец отскоро).Горд съм,че съм от ,,село,, Разград,а пък най ми е кеф когато останете с калъфки,демек след селяните.И за твое сведение живея в град няколко пъти по-голям от София и културата на общуване е на светлинни години от това което пишете.Сега се сещам,пътя не минава през Богров,а през Карлуково-специално за вас
-
entwickler
- Контакти:
Утре има и друг фактор - Литекс гостува на Славия от 13:00 и този мач ще свърши преди нашия...
- Лудогорец арена
- Контакти:
entwickler написа:Утре има и друг фактор - Литекс гостува на Славия от 13:00 и този мач ще свърши преди нашия...
Има и още един: Ще духа бурен студен вятър.
- Ивайло Лудогорец
- Контакти:
Е ... туй то. Ся пък напрежението било върху нас . Нали сте Левски ... най-големия отбор уж. Винаги фаворит и т.н. .... нашите трябва да излязат с мисълта да се докажат .. и да запазят разликата с Литекс .
-
entwickler
- Контакти:
Лудогорец арена написа:entwickler написа:Утре има и друг фактор - Литекс гостува на Славия от 13:00 и този мач ще свърши преди нашия...
Има и още един: Ще духа бурен студен вятър.
Между другото това наистина е важен фактор - аз мисля да ходя на мача! Ще облека 10 якета.
Жалко за феновете на Лудогорец, пак ще бъдат гости на своят стадион. Имам един въпрос, от кога станахте толкова много феновете на Лудогорец?
За мача 2-1 или 1-1 според мен, с преса на Лудогорец и от някое статично положение може да вкараме за равен, друг начин не виждам.
За мача 2-1 или 1-1 според мен, с преса на Лудогорец и от някое статично положение може да вкараме за равен, друг начин не виждам.
Sstefanov написа:Жалко за феновете на Лудогорец, пак ще бъдат гости на своят стадион. Имам един въпрос, от кога станахте толкова много феновете на Лудогорец?
На нашия стадион никога не сме били гости тельо!.....Между другото, имаш нова регистрация...това кой пореден ник ти е, че спрях да ги броя?
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]