БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ki Cho
Контакти:

Re: Инцидента след мача (Коментари, мнения и т.н.--САМО ТУК)

Мнениеот Ki Cho » 01 ное 2009 00:05

puffer написа:
Ki Cho написа:
puffer написа:Тука пишищите бяхте ли на мача,гледахте ли повторенията по ТВ? Разправията става ,след като лилчо пробягва 20м до футболистите на Локото , скача на бой на Акалски и го удря,също и пом.треньора(явно от нещо е провокиран за да направи ), и от там тръгва мелето.наказание ще има и за двата отбора,спокойно!

Дръж се сериозно, бях на метри от ситуацията. Нашият помощник отиде да се здрависа с вашите хора. Акалски нещо не разбра, какво става и скочи да го бута. Помощникът отстъпи към десетина метра и отнесе три-четири бутания, преди да се появи Лильо и да натупа Акалски.

Гаменска работа от страна на Акалски, а Лильовата почти и тя такава.
За Кики ... живи и здрави полицаите, че удържаха агитката. Тоя малоумен пишман курбан трябва да дава на тази дата до смъртта си. Може ли толкова да е ПРОСТО това момче.

Горе в скобите съм го написал,че е провокиран от нещо.Всички трябва да си понесът вината.Лилчо е виновен толкова,колкото и Акалски и Кики.Даже може да се каже ,че лилчо е виновен малко повече :idea: .нормално е играчите да са изнервени след загуба,бутането го има на не един-два мача,Щяха да се побутат още малко и всичко щеше да приключи.Грилчо да ви се подмажели незнам,реши и той да се прави на мъж и се стигна до боя. и преди е имало такива закачки,пак повтарям Грилчо е искал да ви се подмаже,да пробягаш 20-30 метра аре стига :lol: аз друго обиснение нямам!това е!

Разбрахме се значи е с малко нюанси. Сори не бях обърнал внимание на това в скобите. Лильо верно реши да се мазни. Не че е изненада и е почти толкова виновен колкото Акалски. Виж Кики ... голямо ако изака.
А папагалите са птиците с доказано най-силен клюн.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 ное 2009 00:24

Libermen написа:Акалски и Кики са виновни имам видео доказателство ама ще дам на ПРОКУРАТУРАТА и БФС-то.Първо Кики удря пом терн.Бифи и Лилчо го вижда това и тръгава,после Акалски първи удря Лилчо.ИМАМ ВИДЕО ДОКАЗТЕЛСТВО.Празнувай ПЛОВДИВ :)

А така, прати го и на Сашко Диков и на Гонг, ЕВЕНТУАЛНО да се пошуми около тва, та да има вероятност за истинско наказание, не мач-два.
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Re: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Мнениеот защо » 01 ное 2009 00:26

Това е дерби - с бой, може и с футбол, може и с още нещо...
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Paco_1912
Контакти:

Мнениеот Paco_1912 » 01 ное 2009 01:17

кики си беше виновен да погледнем реално!закакво му трябваеш да ни провокира с тая дебилщина тва знаме с лика на митьо да го забива в центъра на терена !каквото повикало такова се обадило не можеш да ходиш в чужда къща и да показваш неуважение към домакините и да те оставят да си правиш каквото си искаш! :evil:
[img]//bultras.com/blagov/vandervsmacabi.gif[/img]

plovdivesamona6
Контакти:

Re: БОТЕВ ПЛОВДИВ - ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ 31.10.2009 ; 14:30

Мнениеот plovdivesamona6 » 01 ное 2009 01:31

ktulu: написа:ЧИРО направи страшен мач! Точно, когато трябваше 8-)

така е.а тая снимка кърти мифки.Изображениесамо каква физиономия е направил дакито :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 01 ное 2009 01:45

Интересно либерман,какви по различни кадри ще изкара :lol: http://ring.bg/multimedija/kak-lilcho-a ... ko-pd.html
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 01 ное 2009 01:47

puffer написа:Интересно либерман,какви по различни кадри ще изкара :lol: http://ring.bg/multimedija/kak-lilcho-a ... ko-pd.html

Такива, че определени хора не разчитат на това, което медиите са заснели ;) Ама айде, ще те оставя да се чувстваш морален победител как си го "хванал" "колко смешно лъже" :lol:
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

puffer
Контакти:

Мнениеот puffer » 01 ное 2009 02:06

veseo написа:
puffer написа:Интересно либерман,какви по различни кадри ще изкара :lol: http://ring.bg/multimedija/kak-lilcho-a ... ko-pd.html

Такива, че определени хора не разчитат на това, което медиите са заснели ;) Ама айде, ще те оставя да се чувстваш морален победител как си го "хванал" "колко смешно лъже" :lol:

Бих казал нагло :lol:
каквито и кадри, различни да изкара,двата отбора ще понесат наказание :lol:
Както каза либерман, Пловдив празнува!
ПО-ДРЕВНИ ОТ РИМ,ПО-ГОЛEМИ ОТ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ--ТОВА Е ПЛОВДИВ,ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!!

bate goiko
Контакти:

Мнениеот bate goiko » 01 ное 2009 07:48

Ново мнениеот Libermen на 31 Окт 2009 23:04
Акалски и Кики са виновни имам видео доказателство ама ще дам на ПРОКУРАТУРАТА и БФС-то.Първо Кики удря пом терн.Бифи и Лилчо го вижда това и тръгава,после Акалски първи удря Лилчо.ИМАМ ВИДЕО ДОКАЗТЕЛСТВО.Празнувай ПЛОВДИВ :)

Точно така беше. Бъфи поздравяваше играчити и като подаде ръка на МИКИ той почна да го бута после дойде Акалски и почна мелето. Либермен качи го това видео в нета и дай линк за гледане да може всички да видят колко са прости буферите.

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 01 ное 2009 09:01

Във всяка една "бяла" държава аНалски и кики-рики щяха да отнесат наказание от поне 1-2 години спиране на съсезателните права :!: Дано и тук най-накрая такива боклуци да си получат заслуженото :evil:
///// Gialloneri /////

Върни се в “Ботев”