ХХ кръг Ботев-ЦСКА 05.12.2013 14:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Re: ХХ кръг Ботев-ЦСКА 05.12.2013 14:00 часа

Мнениеот mistreated » 06 дек 2013 08:29

sin4ec написа:
mistreated написа:Вече един син фен, който по принцип доколкото знам е съдия, ти отговори достатъчно кратко, точно и ясно, че дузпа няма. Всички други твои бръщолевения ги оставям без коментар. Само ще допълня относно победите ни, като гости над отбори от първата седмица - ако четеш моите мнения преди всяко гостуване щеше да забележиш, че винаги съм казвал, че не играем добре навън. И това съм го подчертавал дори преди гостувания, като това на Нефтохимик. За мачът в Пловдив няколко пъти казах, че е троен и днес развитието му показа, че съм бил напълно прав.
Да, загубихме от Ботев със смешна дузпа. Да, вие загубихте в Стара Загора със смешна дузпа. Разликата е, че ние създадохме положения и то никак не малко, върнахме гола и натискахме да вкараме втори. Вие във Варна и срещу Берое нямахте никаква идея какво да правите на терена, след като ви поведоха

Е, това все е нещо. Част от бръщолевенията ми ще бъдат потвърдени от Генов в пред банята, но това не ме бърка особено. Бръщолевението ми за Удоджи 90 надали има някой с мозък, който да го оспори. Не помня син фен да ми е обяснявал, че дузпа няма, но и това не е важно. Аз достатъчно често влизам в тежки спорове със сини фенове , та този или онзи да влияе на преценката ми. С удовлетворение виждам поканата да чета мненията ти-явно гафа отпреди няколко дни е хванал дикиш. Обаче аз чета твоите мнения и знам какво си казал, за разлика от теб. Но пак не разбрах колко победи имате като гост в първата седмица.
За нас знаем. И понеже някой спомена, че не заслужаваме даже коментар, си налягаме парцалките.
Всъщност аз исках да изравните, но нямаше как да стане. Идеята ви в атака е феноменална. Работи само срещу Сухия и Любимец, ГД и прочее. Евентуално.
И накрая-днес никой не работеше на строежа на стадиончето в Пловдив. Но никой не каза, че е спрян???

Tommi ти каза, че дузпа няма, а има симулация на Цветков. На мен лично вече трима фена на Ботев ми казаха, че дузпа няма (мога да се закълна в детето си). Не разбрах какъв ми е бил гафа отпреди няколко дни, явно нещо пак ти се е омотала главичката.
Това, че Удоджи нонстоп търси грешките на съдията само в полза на ЦСКА според теб го прави обективен фен. Приемам, че е така. Не виждам обаче подобно нещо от теб в коментарите на мачовете на Левски. Явно ти не си обективен и с думите си го доказваш.
Ние победи, като гост на отбор от първата седмица нямаме. Е и? Какво общо има това с представянето на Левски? Не заслужавате коментари, защото хем сте осрани, хем сте големи. Защото, когато отбор ви надиграва, както Черно море го направи трябва да кажете да, играхме слабо и загубихме. А не да ми вадите от 100 кладенеца вода, как трябвало да бъде изгонен Сашо Емилов и тогава мача тръгвал в друга посока!
Ние вчера играхме добре, по-добре от домакините. Смея да твърдя, че играхме и по-добре от Черно море във Варна, нищо че като цяло мачът беше много слаб. Вие бяхте тотално надигравани в почти всичките ви гостувания. Може би само с изключение на това на Литекс. За гостуването на Локо Пд съм си казал мнението, не е нужно да повтарям. 3:2 точен резултат 5 от 10.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 дек 2013 09:19

Мистрет бате занимаваш се с глупости в момента, кажи ми кво те боли за мнението на фенове на ботев, левски или там квито са. Достатъчно разбираш от футбол за да успееш да разчетеш въпросната ситуацията и сам да си направиш извод правилно или не е решението на онзи неадекватен селтак.
Последна промяна от CskaUl7rasB0ysS0f1a на 06 дек 2013 09:22, променено общо 1 път.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2013 09:19

Паднахме заради скапаняка Черни. Втори смешен гол допуска тоя скапаняк.
Дузпата нямаше да ни бутне без значение има или няма, просто вратарската грешка ни срина подема и натиска. Пак имахме положения, но не ни покри късмета в игровите ситуации и атаки.
Незаслужена победа за Ботевъ, мегаизненадата е факт.

Потребителски аватар
CskaUl7rasB0ysS0f1a

Мнениеот CskaUl7rasB0ysS0f1a » 06 дек 2013 09:28

Кире и ти изтрещя човече, какво да направи черни при удар от 2 метра. Аз в интерес на истината съм му още сърдит от мача с нафтата, ама па този път не виждам защо да го храним за пуснатия гол.
СЕКТОР Г
ТОВА СИ ТИ!

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 дек 2013 09:31

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Мистрет бате занимаваш се с глупости в момента, кажи ми кво те боли за мнението на фенове на ботев, левски или там квито са. Достатъчно разбираш от футбол за да успееш да разчетеш въпросната ситуацията и сам да си направиш извод правилно или не е решението на онзи неадекватен селтак.

Приятел, специално за мнението на фенове на Ботев ме "боли", защото повечето ми приятели са такива. С тях гледаме мачовете, с тях ходим и на мачове на Ботев и на ЦСКА. И точно те, които пак повтарям са луди фенове на Ботев, едни от най-верните на този отбор, вчерно неколкократно ми заявиха, че дузпа няма. В същото време разни сини провокатори се опитват да ме убедят, че дузпата е 100%-ва. Как да не се дразня?!
Черни не е виновен за гола, защото топката се получи изключително неудобна след удара на Иршак. Тупна се преди да стигне до вратата, да не говорим и че нищо не виждаше от купа играчи и слънцето насреща. Вината е главно на Янчев, че не се изтегли заедно с централните защитници. Това е закон при изтеглянето на защитата - следиш движението на централните.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2013 09:34

CskaUl7rasB0ysS0f1a написа:Кире и ти изтрещя човече, какво да направи черни при удар от 2 метра. Аз в интерес на истината съм му още сърдит от мача с нафтата, ама па този път не виждам защо да го храним за пуснатия гол.

Аз видях един анемичен удар и още по анемична вратарска намеса. Бесен съм. Не желая да виждам Черни под рамката повече. Да го продават. Как в едно дерби не показа някакви качества? Как един път не стана център на вниманието? Все защитата ни била виновна. Да му взимат кинтите, докато още има интерес към него, ако въобще някой вече се трогва от уменията на този посредствен вратар.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 дек 2013 10:16

Аз пък казвам, че дузпа има! Гледайте краката на футболистите!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 06 дек 2013 10:20

Кировец написа:Паднахме заради скапаняка Черни. Втори смешен гол допуска тоя скапаняк.
Дузпата нямаше да ни бутне без значение има или няма, просто вратарската грешка ни срина подема и натиска. Пак имахме положения, но не ни покри късмета в игровите ситуации и атаки.

Приятелю,победата ни е напълно заслужена,защото вкарахме 1 гол повече от вас.Не е хубаво да омаловажаваш успехите на другите,защото същото ще се случи и с вашите.Успех в първенството и за купата.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 06 дек 2013 10:33

slash1912 написа:
Кировец написа:Паднахме заради скапаняка Черни. Втори смешен гол допуска тоя скапаняк.

Приятелю,победата ни е напълно заслужена,защото вкарахме 1 гол повече от вас.Не е хубаво да омаловажаваш успехите на другите,защото същото ще се случи и с вашите.Успех в първенството и за купата.

Голът в повече прави победата ви единствено фактическа, нещо, което се е случило така или иначе. Това съвсем не значи, че е заслужена. Успех и на вас, до нови срещи!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 06 дек 2013 10:41

mistreated написа:Това, че Удоджи нонстоп търси грешките на съдията само в полза на ЦСКА според теб го прави обективен фен.

Ще ме извиняваш, че вадя само това от контекста и че си позволявам да те репликирам, обаче това, което си написал, не е съвсем така (по-точно съвсем не е така). Ако търсех само грешките в наша полза, едва ли щях доста дълго време да смятам, че дузпа няма (след последното повторение, което гледах, ми се струва малко по-вероятно да има, но пак не съм хич убеден). По-скоро ми се струва, че в някои случаи ти търсиш само грешките срещу нас, отколкото аз да търся само тези в наша полза. Синчец спомена мнението ми във връзка с Фо-Поре и не виждам какво странно съм казал - спестиха му жълт картон още някъде в 5-тата или 6-тата минута, а после и около 60-тата. А може да видиш в предишни теми мненията ми за "дузпата" за "Нефтохимик" в Сливен, за връщането на Пелето с "коляно" към Пл. Илиев в мача за Купата (в случай, че не съм казал мнение по въпроса, смятам, че онова си беше абсолютен двоен удар), за някои спорни моменти на "Тича" и т.н. и сам да си прецениш дали гледам само грешките в наша полза. Обективността ми се изразява в това, че не гледам само неточностите, които ни ощетяват, а и тези в обратната посока. Толкова от мене - пак се извинявам за репликата, ама малко ми идва дразнещо да се изопачават нещата, които съм написал.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Върни се в “Архив”