Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Изход от мача:

Анкетата завърши на 08 дек 2013 22:54

Победа за "Левски"
82
59%
Равенство
13
9%
Победа за Лудогорец
45
32%

Общо гласове: 140

Потребителски аватар
mikata

Re: Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7

Мнениеот mikata » 06 дек 2013 05:40

1:1
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 06 дек 2013 09:12

sin4ec написа: Аз на нищо не се уповавам, просто казвам, че идваме и ви бием!

Буахахахаха. С оглед на какво ги биете? Техният потенциал не бил голям? Ебаси обективното мнение. Тия ако ви сложат по-малко от тройка ще е изключителна изненада за мен. Само се молете на този Стойчо да не трябва да викате Петорчо след мача.
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

entwickler
Контакти:

Мнениеот entwickler » 06 дек 2013 09:51

Много сън любопитен. Все пак Левски играе открит футбол, а това ОБИКНОВЕНО е добре за Лудогорец. Дано съдията да не е главно действащо лице. Пожелавам добра игра и на двата отбора, а иначе искам победа за Лудогорец. Планирам засега да съм и на стадиона!!!

Потребителски аватар
Лудогорец арена
Контакти:

Мнениеот Лудогорец арена » 06 дек 2013 10:53

ПФК Лудогорец написа:Време е за рекорди 6:1 ще ви бием, целия Делиорман ще се тресе след победата ни.

С грандовете Лудогорец никога няма да отидат на разлика дори и да имат възможност. Уважението към противника е част от феърплея. И още нещо, защо си мисля, че трябваше да кажеш "...цялото ЛУДОГОРИЕ..."

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 дек 2013 11:30

Дреме ми за мача........Важното е следното:

[center]Ние сме Левски, Ние сме Левски, Ние сме Левски Софияяяя, Оооооооооооооооооооо. Ние сме Левски, Ние сме Левски, Ние сме Левски, Софияяяяя Оооооооооооооооо..............
[/center]
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 06 дек 2013 12:05

[offtopic]
Avanti_Ragazzi написа:Дреме ми за мача........

Изобщо не се учудвам...[/offtopic]
Мисля че ще стане доста интересен мач, в който ще преобладава футбола и чат пат грубите и неадекватни намеси на Владо Гаджев. 2:1

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 06 дек 2013 12:34

Steelblade написа:[offtopic]

Мисля че ще стане доста интересен мач, в който ще преобладава футбола и чат пат грубите и неадекватни намеси на Владо Гаджев. 2:1

Мерси, че ме учиш как да бъда фен на отбора си? Мерси много, точно от вас феновете на Лудогорец трябва да взимаме пример ние? :lol: Все пак за 3 години се става голЕм фен и разбирач на тая тема! :mrgreen: Друг въпрос е, че когато аз съм ходил по мачове в София и на гостувания преди 10, 12 година заедно с моите хора дето още си ходим по мачове, къде сте били вие? Ама живи и здрави щом стигнахме до там разни новоизлюпени фенчета да ни казват как да бъден привърженици на Левски! :lol:
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
veni__85
Контакти:

Мнениеот veni__85 » 06 дек 2013 12:37

Stahlgewitter написа:
ПФК Лудогорец написа:Победа за евробоеца на Делиормана Лудогорец ! 6:1 !!!

Колега,покажи малко уважение а?Липсва ви елементарна фенска култура.На всички ни е ясно,че този мач ще е тежък за нас.И все пак винаги има надежда от първия до последния съдийски сигнал.Чудно ми е какво ще пишеш ако паднете?
Иначе мочта прогноза е БИЕМ!!!/се ми е тая с колко.
За мен Левски е фаворит във всеки мач,защото това е МОЯТ отбор и аз държа на него независимо от всичко!

Преди мача с Литекс в играта с прогнози един фен на оранжавите беше написал 1:4 , позна резултата , но не позна отбора победител :).....

Steelblade
Контакти:

Мнениеот Steelblade » 06 дек 2013 12:47

Avanti_Ragazzi написа:
Steelblade написа:[offtopic]

Мерси, че ме учиш как да бъда фен на отбора си? Мерси много, точно от вас феновете на Лудогорец трябва да взимаме пример ние? :lol: Все пак за 3 години се става голЕм фен и разбирач на тая тема! :mrgreen: Друг въпрос е, че когато аз съм ходил по мачове в София и на гостувания преди 10, 12 година заедно с моите хора дето още си ходим по мачове, къде сте били вие? Ама живи и здрави щом стигнахме до там разни новоизлюпени фенчета да ни казват как да бъден привърженици на Левски! :lol:

[offtopic]Уча те?? :mrgreen: Гузен негонен бяга.
А аз къде написах че съм фен на Лудогорец? Въпреки че определено ми допада играта им! Имаш проблеми момче,решавай ги,докато не си в напредлала възраст

Бъди здрав[/offtopic]

Върни се в “Архив”