Ливърпул - Норич Сити 04.12.2013 | 21:45 | 5 -1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Re: Ливърпул - Норич Сити 04.12.2013 | 21:45 | 5 -1

Мнениеот LFC1892 » 05 дек 2013 22:25

suareshampion написа:
LFC1892 написа:Аз не виждам всички какво сте толкова въодушевени. Този мач без Суарес щеше да е голяяяяма мъка. Ама наистина голяма.... Все повече започваме да приличаме на отбора от миналата година и да взимаме трите точки, само когато на Суарес му е ден. Да, снощи здраво ги изши, но в някой от следващите мачове, ако не му тръгне играта, ще трябва да се надяваме на Аспас да ни вади мачовете, за което съм доста скептичен. И ако не се класираме в четворката и Суарес реши да си тръгне, можем да се сърдим само и единствено на Брендън Роджърс. Вместо да доведе класни футболисти, той похарчи над 20 милиона паунда за Илори, Алберто и Аспас, които дори повечето пъти не попадат в групата за мача, а да не говорим да играят. И показа, че не си е научил урока спрямо предната година с пълния провал на Борини и Алън, които пък ни струваха над 25 милиона. С тези пари можеше да доведе 2 или 3 Топ играча и заедно със Суарес, Коутиньо и Стъридж да ни върнат на европейска сцена и нямам предвид Лига Европа. Сако за мен е много добър футболист, но въпреки че даде над 15 милиона за него, той продължава да е резерва на и без това неубедителните Шкъртел и Агер, та даже не знам дали е и първа опция, тъй като Туре май е с предимство. Ами няма да се учудя, ако това продължава, зимата Сако да поиска трансфер, тъй като все пак и Световно идва. Дано зимата вземем все пак поне един класен футболист в средата, а дотогава не изостанем много от заветната цел - Топ 4, защото иначе мисията ще стане много трудна.

Класните не искат да идват в Ливърпул ,предполагам заради неучастието в ШЛ. Брендън поиска Коща,Вилиан и Мхитарян ,но не дойдоха. Или ти го проспа тоя момент ?
Иначе ,по принцип да ,Суарес ако си тръгне лятото ,ще е заради Роджърс .Защото спря да води добре отбора и е на път да не си постигне целта .
Не е коректен с доста добри играчи и ги държи пейки а дава прекалено голям шанс на по слаби играчи или на играчи ,излязли от форма .
Плюете Алън ,но Алън в момента играе много по добре от Джерард.Мършата Хендерсън няма изобщо да го коментирам.
Да,трябват класни играчи през януари,най вече халф и нападател. Но пак по същата причина ,че не сме в ШЛ ,ще е трудно да се вземат. Точно за това повтарях ,че тоя месец е много важен и ако излезем от него примерно на 2 место ,може и да заинтригуваме някой класен играч. Но с тоя болен треньор ,по скоро ще излезем на 6то.

И като не е успял да вземе Мхитарян или Вилиан, трябваше да се насочи към резерва на Севиля и играч на едва спасилия се Селта, плюс още няколко, които пак ще се чудим как да разкарваме след време? И не е точно така това за ШЛ, защото в последните години има достатъчно примери как отбори, които не играят в ШЛ взимат много много класни футболисти. Така че всичко е пари. За Алън също не съм напълно съгласен и все пак имам някаква надежда да се събуди до края на сезона. Но там честно казано не мога да преценя той ли е слаб или просто цялата ни халфова линия в средата е много слаба, но още преди сезона казах че ни трябва мощ и някой със желязна физика в центъра, а някои обясняваха как Лукчо възвръщал форма и нямало смисъл да се харчат пари и имало по-наболели постове. Да си го взима Бенитес в Наполи заедно със Шкъртел и да ни оттърве от три дупки. Още ме е яд за тоя пропуск на Алън срещу Евертън, направо не е за вярване... Здраве да е, всеки пропуска. Дано наистина накрая на сезона постигнем целта и не си скубем косите как сме изтървали този наистина голям футболист, носещ номер 7 в любимия ни отбор.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 дек 2013 23:15

Лукчо, Млукчо, Шкъртел и Рейна ги харизаме на Наполи да си ги води сервитьора, пък те да дадат някой като Хамшик :mrgreen:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 дек 2013 23:43

LFC1892 написа:
suareshampion написа:
LFC1892 написа:Аз не виждам всички какво сте толкова въодушевени. Този мач без Суарес щеше да е голяяяяма мъка. Ама наистина голяма.... Все повече започваме да приличаме на отбора от миналата година и да взимаме трите точки, само когато на Суарес му е ден. Да, снощи здраво ги изши, но в някой от следващите мачове, ако не му тръгне играта, ще трябва да се надяваме на Аспас да ни вади мачовете, за което съм доста скептичен. И ако не се класираме в четворката и Суарес реши да си тръгне, можем да се сърдим само и единствено на Брендън Роджърс. Вместо да доведе класни футболисти, той похарчи над 20 милиона паунда за Илори, Алберто и Аспас, които дори повечето пъти не попадат в групата за мача, а да не говорим да играят. И показа, че не си е научил урока спрямо предната година с пълния провал на Борини и Алън, които пък ни струваха над 25 милиона. С тези пари можеше да доведе 2 или 3 Топ играча и заедно със Суарес, Коутиньо и Стъридж да ни върнат на европейска сцена и нямам предвид Лига Европа. Сако за мен е много добър футболист, но въпреки че даде над 15 милиона за него, той продължава да е резерва на и без това неубедителните Шкъртел и Агер, та даже не знам дали е и първа опция, тъй като Туре май е с предимство. Ами няма да се учудя, ако това продължава, зимата Сако да поиска трансфер, тъй като все пак и Световно идва. Дано зимата вземем все пак поне един класен футболист в средата, а дотогава не изостанем много от заветната цел - Топ 4, защото иначе мисията ще стане много трудна.

Класните не искат да идват в Ливърпул ,предполагам заради неучастието в ШЛ. Брендън поиска Коща,Вилиан и Мхитарян ,но не дойдоха. Или ти го проспа тоя момент ?
Иначе ,по принцип да ,Суарес ако си тръгне лятото ,ще е заради Роджърс .Защото спря да води добре отбора и е на път да не си постигне целта .
Не е коректен с доста добри играчи и ги държи пейки а дава прекалено голям шанс на по слаби играчи или на играчи ,излязли от форма .
Плюете Алън ,но Алън в момента играе много по добре от Джерард.Мършата Хендерсън няма изобщо да го коментирам.
Да,трябват класни играчи през януари,най вече халф и нападател. Но пак по същата причина ,че не сме в ШЛ ,ще е трудно да се вземат. Точно за това повтарях ,че тоя месец е много важен и ако излезем от него примерно на 2 место ,може и да заинтригуваме някой класен играч. Но с тоя болен треньор ,по скоро ще излезем на 6то.

И като не е успял да вземе Мхитарян или Вилиан, трябваше да се насочи към резерва на Севиля и играч на едва спасилия се Селта, плюс още няколко, които пак ще се чудим как да разкарваме след време? И не е точно така това за ШЛ, защото в последните години има достатъчно примери как отбори, които не играят в ШЛ взимат много много класни футболисти. Така че всичко е пари. За Алън също не съм напълно съгласен и все пак имам някаква надежда да се събуди до края на сезона. Но там честно казано не мога да преценя той ли е слаб или просто цялата ни халфова линия в средата е много слаба, но още преди сезона казах че ни трябва мощ и някой със желязна физика в центъра, а някои обясняваха как Лукчо възвръщал форма и нямало смисъл да се харчат пари и имало по-наболели постове. Да си го взима Бенитес в Наполи заедно със Шкъртел и да ни оттърве от три дупки. Още ме е яд за тоя пропуск на Алън срещу Евертън, направо не е за вярване... Здраве да е, всеки пропуска. Дано наистина накрая на сезона постигнем целта и не си скубем косите как сме изтървали този наистина голям футболист, носещ номер 7 в любимия ни отбор.

Защо да се чудим как да ги разкараме ? Дай им време бе човек ? Аспас в Селта игра нападател и вкарваше .Аспас в контролите игра нападател и вкарваше .Аспас в първенството игра всичко друго но не и нападател и не вкарваше. Нека да го видим като нападател в 5-10 мача и тогава да даваме оценки ? Алберто е на 20 години ,бъдещето е пред него .Алберто играл ли е титуляр ? Не . Дайте им време . На некадърника Хендерсън му давате вече трети сезон време а на тия и 3 мача не им давате и почвате да ги отписвате ? Много сте търпеливи към някои играчи ,в които незнайно защо сте влюбени а към други прибързвате с крайните изводи ?
Кое не си съгласен за АЛън ? Айде нека коментираме със спортно-технически аргументи ?
И стига с тая желязна физика ? Арсенал като играят без типичен дефанзвиен с кой знае каква физика ? Не е това проблема ,моето момче на Ливърпул .На Ливърпул му трябват разиграващи халфове ,които да могат да задържат топката и да могат да реагират адекватно при преса . Халфове ,които да са креативни и да могат да градят играта .Халфове ,които да отбелязват и голове .Халфове ,които да играят с едно докосване и да отказват противниците ,като не им дават топката. Това е проблема на Ливърпул ,че халфовете ни са дървени ,без Коутиньо а някои и въздух нямат .
Я ми дай халфовете на Арсенал и гледай кво става ?
И това за парите не е точно така .Уж пари а накрая се разбра ,че и Ливърпул и Дортмунд са давали еднакви пари на Мхитарян ,но момчето излезе и каза ,че е предпочел Дортмунд ,щото "уж" сърцето така му подсказвало ,а за мен е заради ШЛ.Предполагам и Вилиан и Коща е съща причината. Въпреки ,че аз се радвам ,че Вилиан не дойде ,щото не го харесвам изобщо.
Ливърпул страда от некадърноста на Далглиш !!! Аз още тогава казах, че тия некадърни трансфери и треньорски грешки ,заради които не ни класира в ШЛ,ще тегнат над клуба дълги години .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 06 дек 2013 09:48

Добре, това за трансферите на Далглиш сме го дъвкали и няма спор, че е така. Но защо трябва да се продължава тази политика. От 15 играча, взети от Брендън само трима са титуляри към момента - Миньоле, Коутиньо и Стъридж. Сако може би и той ще пробие, ако му се даде шанс. А Роджърс продължава да пуска титуляри играчите, взети по времето на Далглиш и преди това. И ок, съгласен съм, че е рано още да пропъждаме новите играчи, но не мога да проумея как е възможно да дадеш 15 милиона за Илори и Алберто, които дори не попадат в групата. Добре, искаш по-дълга скамейка, но те титулярите ти не стават и тези пари могат да се вложат в някой, който ще играе някаква роля в този отбор, а не да ги влагаш в играчи за бъдещето. Толкова пари за централен защитник при положение, че имаш 4 такива, които е ясно, че ще са предпочитания избор пред него - е това не мога да го разбера. И освен това, какъв беше смисъла да разкараме Джонджо (играч, който супер много харесвам) и да вземе Алберто, който дори мисля, че ни излезе по-скъпо? Не знам, големи сме балъци на пазара според мен и бих искал това нещо зимата да се промени.

Върни се в “Ливърпул”