ХХ кръг Ботев-ЦСКА 05.12.2013 14:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: ХХ кръг Ботев-ЦСКА 05.12.2013 14:00 часа

Мнениеот sin4ec » 05 дек 2013 22:50

mistreated написа:Вече един син фен, който по принцип доколкото знам е съдия, ти отговори достатъчно кратко, точно и ясно, че дузпа няма. Всички други твои бръщолевения ги оставям без коментар. Само ще допълня относно победите ни, като гости над отбори от първата седмица - ако четеш моите мнения преди всяко гостуване щеше да забележиш, че винаги съм казвал, че не играем добре навън. И това съм го подчертавал дори преди гостувания, като това на Нефтохимик. За мачът в Пловдив няколко пъти казах, че е троен и днес развитието му показа, че съм бил напълно прав.
Да, загубихме от Ботев със смешна дузпа. Да, вие загубихте в Стара Загора със смешна дузпа. Разликата е, че ние създадохме положения и то никак не малко, върнахме гола и натискахме да вкараме втори. Вие във Варна и срещу Берое нямахте никаква идея какво да правите на терена, след като ви поведоха

Е, това все е нещо. Част от бръщолевенията ми ще бъдат потвърдени от Генов в пред банята, но това не ме бърка особено. Бръщолевението ми за Удоджи 90 надали има някой с мозък, който да го оспори. Не помня син фен да ми е обяснявал, че дузпа няма, но и това не е важно. Аз достатъчно често влизам в тежки спорове със сини фенове , та този или онзи да влияе на преценката ми. С удовлетворение виждам поканата да чета мненията ти-явно гафа отпреди няколко дни е хванал дикиш. Обаче аз чета твоите мнения и знам какво си казал, за разлика от теб. Но пак не разбрах колко победи имате като гост в първата седмица.
За нас знаем. И понеже някой спомена, че не заслужаваме даже коментар, си налягаме парцалките.
Всъщност аз исках да изравните, но нямаше как да стане. Идеята ви в атака е феноменална. Работи само срещу Сухия и Любимец, ГД и прочее. Евентуално.
И накрая-днес никой не работеше на строежа на стадиончето в Пловдив. Но никой не каза, че е спрян???
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 дек 2013 22:58

sin4ec написа:И накрая-днес никой не работеше на строежа на стадиончето в Пловдив. Но никой не каза, че е спрян???

Е ти кво очакваш брато-футбалерите да цъкат на терена,а отзад багерите да бутат трибуната,а камионите да извозват,ахахахаха,така ами Бай Иван бригадира гони срокове, кво го ебе него че некой си бил ритал на поляната... :) :)
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 05 дек 2013 23:01

bastuna2003 написа:8. Мислех, че Ботев ще играят малко по-смело днес. Шансът ги покри второто полувреме, но е хубаво да вземат мерки, защото като изключим ощетения им от съдията треньор са симпатични :mrgreen:

И Кривия, който щял да подава контестация, но в общи линии си прав! :mrgreen:
Последна промяна от RedeviL на 05 дек 2013 23:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 05 дек 2013 23:01

peliforewer написа:От два-три кръга забелязвам как главните съдии бягат от отговорност при спорните ситуации и прехвърлят отговорността на съдиите зад вратата.Това е много лошо за футбола,защото по този начин главните съдии или мушмороци все тая,си казват и да е грешно отсъждането вината няма да е в мен и наказания ще е друг.За това не се учудвайте че в България няма добри съдии,как да свирят мачове от ШЛ като там асистент-съдиите са двама, а нашите са свикнали на четирима,за това твърдя че думите мишки и мушмороци напълно характеризират хората на Джугански,мишки ,защото са доказани страхливци и мушмороци,защото винаги са се съобразявали не с правилата на играта, а с това в кой клуб има пари и кой собственик е с позиции в БФС и във властта.

Да, това е точно така. За много примери сесещам.
Миналата година Ботев ги заклаха в Разград, а съдията се оправдаваше, че страничния му е казвал, че има дузпи.
Нас в Варна ни закла страничния. На Левски в Стара Загора им свириха най-смешната дузпа. Днес тоя дава аут и страничния му казва, че има дузпа. Щом си дал аут значи си видял ситуацията, как може по-нисшестоящ съдия да ти казва какво да правиш???
И тъпака не посмя да изгони Фо Поре за да не му се нахвърляме после. Смех :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 дек 2013 23:02

El Commandante написа:
sin4ec написа:И накрая-днес никой не работеше на строежа на стадиончето в Пловдив. Но никой не каза, че е спрян???

Е ти кво очакваш брато-футбалерите да цъкат на терена,а отзад багерите да бутат трибуната,а камионите да извозват,ахахахаха,така ами Бай Иван бригадира гони срокове, кво го ебе него че некой си бил ритал на поляната... :) :)

Е- в София е 5 градуса надолу от Пловдив, вятър да ти махне главата-ама строежът бил спрян на Герена...

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 дек 2013 23:05

sin4ec написа:Е- в София е 5 градуса надолу от Пловдив, вятър да ти махне главата-ама строежът бил спрян на Герена...

Аааа оффф имаш предвид ТВ коментаторите ли?Мани ги тея, те не знаят футболистите кой как се казва,ти очакваш нещо смислено...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 дек 2013 23:13

El Commandante написа:
sin4ec написа:Е- в София е 5 градуса надолу от Пловдив, вятър да ти махне главата-ама строежът бил спрян на Герена...

Аааа оффф имаш предвид ТВ коментаторите ли?Мани ги тея, те не знаят футболистите кой как се казва,ти очакваш нещо смислено...

Аз не знам как ги избират... Днес съдията дава корнер за Ботев, само коментатора не разбрал. Все неразбрали, за втория ви гол-таман да ревнат ЗАСАДА и видяха Янчев, та прибраха зурлите. Пълни ташаци!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 05 дек 2013 23:14

sin4ec написа:Аз смятам, че е задържана лявата ръка на Цветков. Кофти са камерите, но там е странно и нелогично движението. Обърнете внимание на този контакт. На третото повторение на видеото се вижда добре. Но най-добре би се видяло от позицията на петия съдия.

Като го каза така, сега се загледах по-продължително във видеото в Спортал и някъде около 0:23 наистина изглежда сякаш Фо-Поре държи Цветков за лявата ръка.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 05 дек 2013 23:20

bastuna2003 написа:
peliforewer написа:От два-три кръга забелязвам как главните съдии бягат от отговорност при спорните ситуации и прехвърлят отговорността на съдиите зад вратата.Това е много лошо за футбола,защото по този начин главните съдии или мушмороци все тая,си казват и да е грешно отсъждането вината няма да е в мен и наказания ще е друг.За това не се учудвайте че в България няма добри съдии,как да свирят мачове от ШЛ като там асистент-съдиите са двама, а нашите са свикнали на четирима,за това твърдя че думите мишки и мушмороци напълно характеризират хората на Джугански,мишки ,защото са доказани страхливци и мушмороци,защото винаги са се съобразявали не с правилата на играта, а с това в кой клуб има пари и кой собственик е с позиции в БФС и във властта.

Да, това е точно така. За много примери сесещам.
Миналата година Ботев ги заклаха в Разград, а съдията се оправдаваше, че страничния му е казвал, че има дузпи.
Нас в Варна ни закла страничния. На Левски в Стара Загора им свириха най-смешната дузпа. Днес тоя дава аут и страничния му казва, че има дузпа. Щом си дал аут значи си видял ситуацията, как може по-нисшестоящ съдия да ти казва какво да правиш???
И тъпака не посмя да изгони Фо Поре за да не му се нахвърляме после. Смех :mrgreen:

Предполагам се сещаш как същия този смешник сватбаря призна гол от триметрова засада на Левски във Варна след груба грешка на страничният съдия,стоянов тогава беше близо до ситуацията но си замълча и сътвори един от големите гафове в българския футбол.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
liliputchica

Мнениеот liliputchica » 06 дек 2013 01:25

Трагичен отбор на ЦСКА, слаби смени, слаби в 90 % от линиите,напълно заслужена загуба, щом и Стойчо е доволен, какво да говорим..6-то място и борба за достойно представяне срещу челниците...
[offtopic]нямам[/offtopic]

Върни се в “Архив”