Всекидневна /Лудогорец/

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Всекидневна /Лудогорец/

Мнениеот tsonpen » 03 дек 2013 20:05

Ивайло Лудогорец написа:Милесавлевич беше бек при нас tsopen :) . Поне аз така го помня .. в ЦСКА наистина си намери мястото , и играе по - добре отколкото тук ( въпреки ,че тук не остана мн място за него ) .

Аз го помня само като крило. Явно другият му пост ми е убегнал.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 дек 2013 11:25

tsonpen написа:
Ивайло Лудогорец написа:Милесавлевич беше бек при нас tsopen :) . Поне аз така го помня .. в ЦСКА наистина си намери мястото , и играе по - добре отколкото тук ( въпреки ,че тук не остана мн място за него ) .

Аз го помня само като крило. Явно другият му пост ми е убегнал.

Явно сте изтървали качествен футболист!От друга страна след като на теб не ти е направил впечетление,значи или малко е играл или на неподходящ пост или не е бил в добра форма!Както и да е!Радвам се,че сега играе за нас.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 05 дек 2013 11:26

Нямате си тема за следващия мач!
Прогнозата ми е или шокираща победа за гостите или разгром от страна на домакините!

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 05 дек 2013 22:18

Има тема, но тя е във форумът на Лудогорец. Там се водят дискусии вече. Но да, тук няма още.
forum.ludogorec.com

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 05 дек 2013 22:20

Ludogorski_Fen написа:Има тема, но тя е във форумът на Лудогорец. Там се водят дискусии вече. Но да, тук няма още.

А ти кой си, че не те познавам май ;)! И какво значи вече? Всъщност там се водят дискусии от създаването на форума преди 3 години, друг е въпросът дали в темите за мачовете или в чата!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
Ludogorski_Fen
Контакти:

Мнениеот Ludogorski_Fen » 05 дек 2013 22:22

mozart написа:
Ludogorski_Fen написа:Има тема, но тя е във форумът на Лудогорец. Там се водят дискусии вече. Но да, тук няма още.

А ти кой си, че не те познавам май ;)! И какво значи вече? Всъщност там се водят дискусии от създаването на форума преди 3 години, друг е въпросът дали в темите за мачовете или в чата!

Прав си има си форум от 3 години. Исках да кажа че има тема за мача, и който иска може да дискутира.
forum.ludogorec.com

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 05 дек 2013 22:25

Ludogorski_Fen написа:
mozart написа:

Прав си има си форум от 3 години. Исках да кажа че има тема за мача, и който иска може да дискутира.

Интересно не знам да имаме потребител от Пазарджик живеещ в САЩ! Пиши ми на лични да се запознаем или се появи вв форума!
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
volf
Контакти:

Мнениеот volf » 05 дек 2013 22:30

Понеже малко се поизнервихме от днешните модеропровукативни настроения отново ще разпуснем с концерта на Куин на стадион "Лазур".
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... eHdEF33UDk

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 06 дек 2013 09:38

Няма да имам възможност да пусна тема за мача с "Левски". Някой ако може, да пуска!
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 06 дек 2013 10:15

Ми хубу!Дискотирайте си !

Върни се в “Лудогорец”