Закон за обявяване комунистическия режим в България за прест

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
viali69

Re: Закон за обявяване комунистическия режим в България за прест

Мнениеот viali69 » 05 дек 2013 21:54

Logical perso написа:Никой не ограбва и не е ограбвал интелектуалния труд повече от комунизма. Всички учени при комунизма са работели за мизерни заплати, а всичко изобретено от тях е отивало директно за държавата.

Я, ми посочи един български учен, който след социализма да е забогатял по посочения от теб начин. :mrgreen:
По време на социализма учените бяха уважавани хора. Не ги наричаха "ортодоксални старци" като днес.
Не се молеха на Тикви и мутри да им отпуснат бюджет за БАН, както днес.
Държавата им беше осигурила всичко - жилища, лаборатории, условия, титли и звания, привилегии ...
Нищо не знаеш ти, за социализма, мой човек !
Дочул си от тук, от там ...Ама, грешни са ти били източниците !
Науката и културата бяха издигнати на пиедестал при Бай Тодор.
Живков беше простоват човек, но умееше да уважава учените и хората на изкуството.
Самият той ходеше всяка седмица на театър.
След 10-ти Ноември не един и двама големи български учени и хора на културата и изкуството умряха в мизерия и безпаричие.
Последна промяна от viali69 на 05 дек 2013 21:58, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 дек 2013 21:55

Освен това комунистите организираха всички "протести" и "контрапротести" и през зимата и сега! Това съм го доказал с много репортажи, които съм правил!Въпреки , че комунистите от СКАТ спряха пшредаването "Безкомпромисно", аз продължавам да си го правя в интернает и да разкривам болшевишко-комунистическите престъпления!Комунистическите престъпници са окупирали всички телевизии , няма нормална телевизия, аз не гледам телевизия, от както спряха едиинственото нормално предаване "Диагноза" на Георги Ифандиев, мкоето разкриваше болшевишко, комунистическите престъпления, телевизора го пускам, самно ако някой ми се обади, че еди кой си комунист разпространява лъжи и да се обадя и да го опровергая и да кажа истината!Комунистическите водещи не случайно затварят телефона, щом чуят гласа ми!Не случайно комунистите от БНТ ми спряха микрофона , когато казах мнопго неудобни истини за комунистите и за комунистическия президент Росен Плевнелиев!Но засега комунистите за щастие все още интернет не са го окупирали и там ги има предаванията ми, от които ще научите само и единствено истината!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 22:03

СТАМАТ написа:
Logical person написа:
СТАМАТ написа:
Избистри си мислите в главата и не бъркай демокрацията с Капитализъм, Социализъм или Комунизъм!!! Роденият в бедно семейство, трябва ли да бъде клан като кокошка или задължаван да работи по 16 часа на ден? Капиталиста без работника, не струва ПУКНАТА ПАРА!!! Във всяко семейство има по-умни, по-трудолюбиви, но не са по-богати 100 пъти от децата си!!! Семейството е мини модела за Комунизъм!

Глупости, има много случай в които родителите са изкарали, не сто, ами хиляди пъти повече от децата си. Има и случай, когато децата са станали много по-богати от родителите си. Както и да го въртиш, хората не са равни нито по ум, нито по друго. Няма как изкуствено да ги приравниш, без да извършиш престъпление към една част от хората и без да облагодетелстваш неправомерно друга.

И кажи ми по кой закон, родените в бедни семейства могат да бъдат клани ? И кой закон ги задължава да работят по 16 часа на ден ? Както писах в темата, представата ви за капитализма е от учебниците преди 89та :)

Отново са ти объркани мислите!:) Май говорим на различни езици. В семейството се живее по малко по друг начин. Благата се разпределят по друг начин, и няма недоволни, няма революции, без значение кой вади парите!!!! Децата, просто не могат да просъществуват, без родителите си!!!! Те просто умират, ако никой не им помогне, не ги възпита, не ги образова!!!! И това е безплатно за тях!:)))))) Схващаш ли? КОМУНИЗЪМ!!!

Няма такъв закон, но историята показва, че за 200-250 години Капитализъм има МИЛИАРДИ ЗАГИНАЛИ ОТ ГЛАД И ВОЙНИ!!! От около 240 държави по света в 20-30 има, подобрени модели на Капитализма, под натиска на работнически партии, профсъюзи и т. н. Дори тук в България, по закон се работи 8 часа, А ДАЛИ Е ТАКА??? Твърдя, че при Социализма, нямаше закон, разрешаващ убийства!!!

А колко умрели от глад и войни има преди капитализма ? Хайде да извадим статистики и да видим колко са умрели от глад преди капитализма и колко след него ? А за Гладомора чувал ли си ? Или в комунистическите учебници не се споменават такива неудобни моменти :lol: :lol: :lol:

Семейство, първо на първо се създава ДОБРОВОЛНО, дума която за комунистите не значи нищо. Когато родителите създадат дете, те носят отговорност за него до навършване на пълнолетие. След това не са длъжни нищо да му дават, нито детето на тях.
В обществото аз не съм те създал теб и не нося отговорност за теб.Ти не можеш да сравниш семейството с обществото, където аз не съм длъжен да те издържам теб, нито да си деля дохода с теб.

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 22:08

viali69 написа:
Logical perso написа:Никой не ограбва и не е ограбвал интелектуалния труд повече от комунизма. Всички учени при комунизма са работели за мизерни заплати, а всичко изобретено от тях е отивало директно за държавата.

Я, ми посочи един български учен, който след социализма да е забогатял по посочения от теб начин. :mrgreen:
По време на социализма учените бяха уважавани хора. Не ги наричаха "ортодоксални старци" като днес.
Държавата им беше осигурила всичко - жилища, лаборатории, условия, титли и звания, привилегии ...
Живков беше простоват човек, но умееше да уважава учените и хората на изкуството.
След 10-ти Ноември не един и двама големи български учени и хора на културата и изкуството умряха в мизерия и безпаричие.

Ставаш все по-забавен. Титли, звания привилегии :lol: :lol: :lol: Искаш ли да работиш за мен ? Обещавам всеки ден да ти давам нова титла, и да ти печатам грамота :lol: :lol: :lol:

Проумей най-после, че нищо не ти дава право да насилваш другите хора, нито да им крадеш труда. Никое човешко същество, не може да казва на другите как да живеят, нито да им краде плодовете на труда. всички се раждаме с равни права и живеем и работим , както намерим за добре. Труда ни струва толкова , колкото другите хора решат.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 дек 2013 22:09

Logical person написа:
FLANKER написа:Информирате се "както трябва"

Конспирация казваш :) :) Някой седи в тъмното и ни дърпа конците. за целта подправя информацията от всички източници :) :) :) Така ти се иска да бъде, за да си обясниш по-лесно света.

Не казвам нищо,ти сам си вярваш. Замисли се хубаво. ;) Лека и спокойна вечер!Трябва да ставам рано,че такива като мен трябва да осират Родината поне още 25 години до европейска пенсия.Ако я доживеем. ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 22:12

СТАМАТ написа:
Ще ме разбереш, когато разбереш и изобретателя Калашников!!!!!!!:)))) На него му предлагаха милиарди за патента на автомата......Но той не сключи такъв договор!!!!! Защо? Умът ти не проумява????????? :))))))))))))))

Това си е било доброволно, съзнателно решение на изобретателя. Никой не може да го накара на сила да продава :) И няма нужда , нито той да ни обяснява мотивите си, нито ние да ги проумяваме. С две думи - негова си работа :).

п.п. Какво щеше да стане с него, ако беше отказал да даде изобретението си на комунистическата държава ? Щеше ли Сталин да му даде такъв избор ?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 22:14

FLANKER написа:
Logical person написа:
FLANKER написа:Информирате се "както трябва"

Конспирация казваш :) :) Някой седи в тъмното и ни дърпа конците. за целта подправя информацията от всички източници :) :) :) Така ти се иска да бъде, за да си обясниш по-лесно света.

Не казвам нищо,ти сам си вярваш. Замисли се хубаво. ;) Лека и спокойна вечер!Трябва да ставам рано,че такива като мен трябва да осират Родината поне още 25 години до европейска пенсия.Ако я доживеем. ;)

Събирай в частен фонд или инвестирай в нещо, че при настоящата солидарна пенсионна система, пенсия няма да видиш нито ти, нито аз. Просто сега ни крадат парите, а с тях дават пенсии на хора които ни ненавиждат.

Лека вечер :)

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 дек 2013 22:26

viali69 написа:

Тодор Замфирков Жиков е сатрап и масов убиец, служещ на СССР!Той искаше да прави от България 16-та съветска република официално(тя неофициално си беше)!Само конуняги като вас го уважаваха!Бойка Борисова е също ваш човек!След 10 Ноември неуважаеми другарю виали управляват пак комунистите!Вие заливате форума с лъжи, манипулации и пропагандирате русофилство и комунизъм, което е антибългарска проява!Тодор Замфирков Живков уважаваше комунистическите престъпници , които му бяха верни и пращаше в концлагер всички нормални хора и ги измъчваше и убиваше!Това е антибългарската същност на Тодор Живков, който комунягите от С(ДС) не го осъдиха на доживотен затвор, а го освободиха!И какво като е ходил на театър, театърът беше окупиран от болшевишко-комунистическите престъпници и се разпространяваше болшевишко-комунистическа пропаганда срещу България в полза на чужда и враждебна на България държава -СССР !Държавата беше осигурила уютен живот на тези, които бяха верни на бандата БКП!Нормалните учени бяха пращани в концлагери и убивани, антинародния съд на 1 Февруари 1945г. уби интелигенцията на България , абсолютно невинни хора , обичани от българския народ и мразени от съветските болшевики!Принуждавате ме да изоблича вашите лъжи!За ваше сведение съм с 4 години по-възрастен от вас и знам отлично събитията , ако сте набор 69 , аз съм набор 65 неуважаеми другарю виали69!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 05 дек 2013 22:45

Logical person написа:
viali69 написа:

Ставаш все по-забавен. Титли, звания привилегии :lol: :lol: :lol: Искаш ли да работиш за мен ? Обещавам всеки ден да ти давам нова титла, и да ти печатам грамота :lol: :lol: :lol:

Проумей най-после, че нищо не ти дава право да насилваш другите хора, нито да им крадеш труда. Никое човешко същество, не може да казва на другите как да живеят, нито да им краде плодовете на труда. всички се раждаме с равни права и живеем и работим , както намерим за добре. Труда ни струва толкова , колкото другите хора решат.

Започваш да узряваш. Никой не дава право на капиталистите да придобиват принадена стойност от труда на работниците!!! Браво!! Ще стане от теб истински комунист!!!:)) Повтаряш думите на Маркс!!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 22:57

СТАМАТ написа:
Logical person написа:
viali69 написа:

Започваш да узряваш. Никой не дава право на капиталистите да придобиват принадена стойност от труда на работниците!!! Браво!! Ще стане от теб истински комунист!!!:)) Повтаряш думите на Маркс!!!:)

Капиталистите не прибират придадената стойност от труда на работниците си. Те прибират придадената стойност от собствения си труд. Защото да организираш предприятие с работници е труд, който работниците не са положили. Работниците чакат някой да им създаде работно място, да го оборудва, след това да ги хване за ръка и да ги заведе до това място, да им покаже какво да правят и да им плаща заплата. Който създава работно място, не полага ли труд ?

Върни се в “Архив”