Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Stanislav_Ivanov
- Контакти:
Re: Лудогорец - Левски 7.12 15:15 TV 7
Оф .. иска ми се поне равен да изкараме ама май няма да е .. Все пак казвам - 1:1 

[wrapimg=]http://i.minus.com/iI5nsNXNvjSsF.gif[/wrapimg]
0-1 тва е моята прогноза
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
- Stahlgewitter
- Контакти:
ПФК Лудогорец написа:Победа за евробоеца на Делиормана Лудогорец ! 6:1 !!!
Колега,покажи малко уважение а?Липсва ви елементарна фенска култура.На всички ни е ясно,че този мач ще е тежък за нас.И все пак винаги има надежда от първия до последния съдийски сигнал.Чудно ми е какво ще пишеш ако паднете?
Иначе мочта прогноза е БИЕМ!!!/се ми е тая с колко.
За мен Левски е фаворит във всеки мач,защото това е МОЯТ отбор и аз държа на него независимо от всичко!

- DrAvalanche
- Контакти:
fen-fen написа:turbogena написа:Идваме и ви носим само омраза!
Типично .....където и да ходите носите само омраза! Нищо ново не каза, което някой да не знае!![]()
Относно мача, ако играем както можем и без да подценяваме Левски спокойно си ги бием с 2-3 гола. Ако Киро е решил обаче да се отблагодарява на Батков за стадиона, който ни предоставиха тогава трябва сами да си вкарваме голове та да завършим със загуба!
Много ясно, че го знаеш. Ние сме Левски София, а вие сте ....всъщност кои бяхте вие?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

zlobul написа:0-1 тва е моята прогноза
И аз мисля, че ще бием, напреки на логиката! Или може би не съвсем напреки...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]
-
- Контакти:
Obektiven1 написа:В това дерби ЕвроЛудогорец ще играе на пълни обороти,освен това Левски няма да се затворят както Черно Море днес предполагам,така че тръгне ли ни играта и съдия не е някой измежду ристю ристосков,сватбата,ахмед,пастата и тем подобни малоумници да им спестява картони за ритане,блъскане и т.н (понеже основно това е стила на отборчето в синьо),поне няколко гола ще отнесат гостите.
на кой спести картон срещу моряците,помниш ли?
Марселиньо червен картон
моци също червен картон.ето това ви спестиха съдиите на мача с Черно море.
- DrAvalanche
- Контакти:
zlobul написа:0-1 тва е моята прогноза
С гол в продължението от несъществуваща дузпа дошла след атака с явна засада. Да им е гадно!
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!
ОВ 1948 ГГ

ОВ 1948 ГГ

-
- Контакти:
Ивайло Лудогорец написа:donDiego написа:Морето днес показаха как се играе срещу Лудогорец, защо Левски да не повтори играта или дори да спечели в Разград. 1-1 или 1-2 е моята прогноза
С 10 в защита , в което няма лошо . Ако Левски иска да вземе нещо няма да играе в защита , и точно тук се намесват нашите . Силно вярвам ,че ще бием 2-3 0 , макс на 1 .
вашите ,кои вашите.
тези дето срещу черно море спестиха два червени картона на играчи от лудогорец ,за тях ли става въпрос?
към sin4ec==== Ама разбира се ,че ще биете.....2;3 пъти центъра.Гледай как се играе скоростен футбол.Лично ще бъда на Арената да видя колко пъти ще минете центъра 

- Лудогорец арена
- Контакти:
ralka_levskarka написа:Лудогорец арена написа:Левски имат само един Гари Родригес който да ни опонира . Независимо, че логиката подсказва по-големия ни потенциал, се опасявам от неефективност пред голлинията както с моряците. Прав беше някой, че ще се получи динамичен мач, защото все пак Левски не са чападжии и не са лишени от собствено достойнство в играта. Прогнозата ми е разлика от два гола за нас, но ни най-малко не се и страхувам за един равен. Победа на Левски ми се струва вероятност 1:1000. Времето ще е гадно!
Има още футболисти, които могат да ви опонират, поне в атака, но ще оставя на теб да си размърдаш сивото вещество и да се сетиш кои са.
Гаджев, Вутов, Пелето или Генков ли? Дълбоко се съмнявам. Един от тях го покри късмета с рикошет, но само наивници вярват в такъв потенциал!