Закон за обявяване комунистическия режим в България за прест

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Re: Закон за обявяване комунистическия режим в България за прест

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 20:41

FLANKER написа:
СТАМАТ написа:
badboy95 написа:
СТАМАТ написа:
pomiqr98 написа:А много хора не знаете, че комунизъм не е имало и комунизмът поне за сега е утопия. Този закон може би е най-голямата смешка в историята на човечеството. Обявява се за престъпно нещо несъществувало и го осъждат без санкция и целият закон се явява едно правно нищо, което не води до никакви последствия и не се знае срещу кого е насочен. Вероятно към 95% от народа, който е членувал в БКП? Към кого е насочен този т. нар. закон, каква сила има за субектите, кое е задължаващото, оправомощаващото или забраняващото в този закон, какви обществени отношения регулира? Има белезите на закон: член, алинея, но не е закон. Интересно защо не са обявени за престъпни и режимите преди комунизма, които са завземали властта също насислствено, което е довело до появата на БКП. Ако този закон, който всъщност не е закон, а е една декларация беше закон, БСП нямаше да съществува, защото тя е правоприемник на БКП. Или всъщност, защото този закон не е закон, а един преразказ на минали събития без санкция за нарушителите БСП съществува.

+1912
С малка забележка:) Комунизъм съществува в най-малката брънка на обществото-СЕМЕЙСТВОТО!!! СЛЕДОВАТЕЛНО НЕ Е УТОПИЯ!!! Нормално е да се очаква, постепенно, с постигане на нужното съзнание в цялото общество, и с унищожаване на АЛЧНОСТТА, да заживеем като в едно голямо семейство! Дерзайте хора!!

В такъв случай, анархизмът не е ли по-добра идеология, тъй като при нея всички пак биха живели задружно, но без някой да властва над тях?

Според мен НЕ! Защото в едно семейство, няма анархия! Има ред и се управлява демократично!!! Смисълът на Комунистическото общество е по друг. Дълго е за обяснение...............просто не бива човешко същество да получава 20 пъти повече, от друго такова. Не земята е собственост на даден индивид, а земята, приема индивида в недрата си, след има няма 60-80 години..........и го превръща в шепа минерали!!!:)

Стамате,кажи го с няколко думи:Комунизма е равноправие. Но тази идеология не просъществувала никога,благодарение на алчността на хората.Тук някои не могат да разберат значението на думата комунизъм.Алчност за власт му е майката.

В грешка си :). Демокрацията е равноправие :). Капитализма не може да съществува без равноправие. При комунизма равноправие няма, защото ако двама души имат равни права, нали по-кадърния, по-работливия и по-образования, следва да бъде и по-богат :) Ами родения в буржоазно семейство равноправен ли е ? Или може да бъде убит без съд и присъда, а имуществото му заграбено ?

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 20:42

FLANKER написа:
Logical person написа:
viali69 написа:
Logical person написа:Аз съм с 10на гидини по-млад. И съответно невинен за уродствата както преди 89-та, така и през 90те години :) Възнамерявам да търся сметка на поколенията, които осрахте държавата и ми я оставихте в такъв вид.

Айде първо да ви видим вие какво ще направите, пък после да се съдим, а ?! Какво ще кажеш ?
Защото виждам, че вашето поколение е с далеч по-промити мозъци, отколкото примерно това на моите родители.
Защото знам, че те построиха България. Всичко, което го виждаш - пътища, мостове, заводи е построено по тяхно време.
Ние поне не допуснахме България нито да изчезне, нито да бъде мултиетническа и мултирелигиозна.
Прогнозирам, че вие няма да успеете да я опазите от това, но дано да съм лош пророк ...

Много нагла позиция. Значи провалениете , от позицията на ментори ще гледали ние какви ще ги свършим ? хахахаха

Не си в позиция нито да гледаш, нито да поучаваш, нито сметка да държиш.

п.п. Виждал съм отблизо пътища, мостове и заводи в западни страни и те са в пъти по-добри , тъй че построеното с откраднати пари е пълен провал :)

Ами направете и вие нещо ,пък дори и провал да е ;) Откраднете и направете ;)

Като ви изринем от властта, ще направим и то без да крадем. Но дори тогава, независимо от резултата, пак няма да имате морална позиция да съдите :)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 дек 2013 20:43

Пак ти казвам,че комунизма е една утопия, никога не го е имало! Демокрацията я виждаме по света ;)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 05 дек 2013 20:44

Logical person написа:Много нагла позиция. Значи провалениете , от позицията на ментори ще гледали ние какви ще ги свършим ? хахахаха

п.п. Виждал съм отблизо пътища, мостове и заводи в западни страни и те са в пъти по-добри , тъй че построеното с откраднати пари е пълен провал :)

Аууу, така ли ?! Ти, от позицията на какъв ще ме съдиш ?!
Щом теб те има, значи все пак нашето поколение е успяло да запази нещо от България.
Вас няма да има кой да ви съди, просто защото след вас няма да има България !
Факт ! Вие сте поколението на промитите мозъци. Вие ще затриете България и ще я превърнете в една мултиетническа и мултирелигиозна кочина, в която ще ядете "черния салам" ! :lol: :lol: :lol:
Дано да съм жив да ви гледам сеира !
Понякога ми се иска да се боря, но като ви гледам колко сте тъпи и нагли си мисля, че може би друго не заслужавате.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 05 дек 2013 20:45

Безкомпромисен написа:Преди най-черния и кървав ден в българската история 9 Септември 1944г. независимо и демократично Царство България е било на шесто место в Европа по икономическо развитие ! Комунистите донесоха на България физическа морална , духовна , всякаква разруха на България така ,ч е да см е на едно от последните места в Европа!След 45 години комунизъм и 24 години неокомунизъм е нормално, защото комунистическите разбойници знаят само да крадат , убиват и развратничат! Те са нехранимайковци, най-обикновенни криминални престъпници, властта я вземат незаконно тяхната истинска родина е СССР!Те са антибългари!За всеки нормален човек това са безспорни факти! За съжаление всичко и до ден днешен се държи в техните кървави комунистически ръце!И как комунизмът ще "рухне след 10.11.1989г. след като всичко е в техните кърави комунистически ръце - въоръжеа до зъби войска и милиция, партийна сигурност медии и т.н., как ще дадат властта от само себе си? Няма как да стане!Те само си организираха "преврата" и наредиха на свои хора да се правят на антиомунисти, за да няма опзиция срещу тях! В парламента в момента има 240 депутати всички до един комунисти!Всички медии за манипулация и дезинформация се държат в техните кървави комунистически ръце!Народът ни е зомбиран до нема и къде с комунизъм-болшевизъм!Няма спасение за съжаление в скоро време! Ще си умра в съветско-болшевишко-кърваво комунистическо робство!

Другарю Жеков, има ли някаква опасност да се научите да пишете с по-малко думи, а да казвате повече неща!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 05 дек 2013 20:46

Logical person написа:
СТАМАТ написа:
Според мен НЕ! Защото в едно семейство, няма анархия! Има ред и се управлява демократично!!! Смисълът на Комунистическото общество е по друг. Дълго е за обяснение...............просто не бива човешко същество да получава 20 пъти повече, от друго такова. Не земята е собственост на даден индивид, а земята, приема индивида в недрата си, след има няма 60-80 години..........и го превръща в шепа минерали!!!:)

Ако едно човешко същество работи 20 пъти по-ефективно от друго, пак ли не трябва да получава повече ???

Няма такова чудо в природата!!! Нито един вълк, не може да улови 20 пъти повече плячка от друг в глутницата!!!!! Може да се случи веднъж, два пъти, но НИКОГА ПОСТОЯННО!!!За консумация, да не говорим.:))) Няма търбух 20 пъти по-голям от този на себеподобния!!:)
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 дек 2013 20:46

Logical person написа:
FLANKER написа:
Logical person написа:
viali69 написа:
Logical person написа:Аз съм с 10на гидини по-млад. И съответно невинен за уродствата както преди 89-та, така и през 90те години :) Възнамерявам да търся сметка на поколенията, които осрахте държавата и ми я оставихте в такъв вид.

Айде първо да ви видим вие какво ще направите, пък после да се съдим, а ?! Какво ще кажеш ?
Защото виждам, че вашето поколение е с далеч по-промити мозъци, отколкото примерно това на моите родители.
Защото знам, че те построиха България. Всичко, което го виждаш - пътища, мостове, заводи е построено по тяхно време.
Ние поне не допуснахме България нито да изчезне, нито да бъде мултиетническа и мултирелигиозна.
Прогнозирам, че вие няма да успеете да я опазите от това, но дано да съм лош пророк ...

Много нагла позиция. Значи провалениете , от позицията на ментори ще гледали ние какви ще ги свършим ? хахахаха

Ами направете и вие нещо ,пък дори и провал да е ;) Откраднете и направете ;)

Като ви изринем от властта, ще направим и то без да крадем. Но дори тогава, независимо от резултата, пак няма да имате морална позиция да съдите :)

Аз не съм на власт,че да ме махаш. ;) Запомни си думите. Пожелавам ти един ден да управляваш тази държава!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 05 дек 2013 20:48

viali69 написа:
Безкомпромисен написа:Преди най-черния и кървав ден в българската история 9 Септември 1944г. независимо и демократично Царство България е било на шесто место в Европа по икономическо развитие ! Комунистите донесоха на България физическа морална , духовна , всякаква разруха на България ...

Жеков, само че пропускаш една мааалка подробност ! :lol:
А, именно, че комунистите идват на власт непосредствено след Втората световна война - най-страшната и унищожителна война в човешката история.
На всичко отгоре в тази война България е била на страната на губещите и то НЕ ПО ВИНА НА КОМУНИСТИТЕ !
Дребна подробност нали ?
Да сравняваш една процъфтяваща държава преди войната с една съсипана от войната държава е много удобно, нали ?
Само, че обективната истина изисква да се спомене тази "дребна" подробност. :mrgreen:

България е била съюзничка на Германия, но не праща войници на Източния фронт, нито в Албания, следователно СССР обявява война АБСОЛЮТНО НЕОСНОВАТЕЛНО на независимо и демократично Царство България! Комунистите пращат позиви България да присъденини към Оста , когато комунисти и национал-СОЦИАЛИСТИ са съюзници!Сталин снабдява Хитлер със суровини , а германските войници са посрешнати дружелюбно от комунистите!Едва когато Германия напада вашата родина СССР , тогава комунистите обявяват война на Царство България по заповед на вашата Родина! България през 1941 г. си връща Македония и Беломорието и Цар Борис Трети е наречен Обединител от българския народ, когото ваште хора комунистите го убиват с отрова пренесена през Турция с цел СССР по-лесно да окупира България!И до ден днешен вашите хора комунистическите престъпници управляват България вече 69 години!
Бог да пази България от комунисти!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 дек 2013 20:48

СТАМАТ написа:
Logical person написа:
СТАМАТ написа:

Ако едно човешко същество работи 20 пъти по-ефективно от друго, пак ли не трябва да получава повече ???

Няма такова чудо в природата!!! Нито един вълк, не може да улови 20 пъти повече плячка от друг в глутницата!!!!! Може да се случи веднъж, два пъти, но НИКОГА ПОСТОЯННО!!!За консумация, да не говорим.:))) Няма търбух 20 пъти по-голям от този на себеподобния!!:)

Стамате,безмислено е да го обясняваш. :(
Изображение

Потребителски аватар
Logical person
Контакти:

Мнениеот Logical person » 05 дек 2013 20:49

viali69 написа:
Logical person написа:Много нагла позиция. Значи провалениете , от позицията на ментори ще гледали ние какви ще ги свършим ? хахахаха

Аууу, така ли ?! Ти, от позицията на какъв ще ме съдиш ?!
Щом теб те има, значи все пак нашето поколение е успяло да запази нещо от България.
Вас няма да има кой да ви съди, просто защото след вас няма да има България !
Факт ! Вие сте поколението на промитите мозъци. Вие ще затриете България и ще я превърнете в една мултиетническа и мултирелигиозна кочина, в която ще ядете "черния салам" ! :lol: :lol: :lol:
Дано да съм жив да ви гледам сеира !
Понякога ми се иска да се боря, но като ви гледам колко сте тъпи и нагли си мисля, че може би друго не заслужавате.

Много е забавно да говориш за хора които се информират на по 3-4 езика и от по 5-10 източника за всичко, че сме с промити мозъци ?
Съдейки по информацията която цитираш и нейните източници, ти си този който е ограничен, пригажда всичко според вече намислената идеология. Всъщност самият факт, че изповядваш идеология е достатъчен сам по себе си. Да не говорим, че хора като теб са скарани с математиката и логиката. Освен това винаги подминаваш неудобните въпроси. Класически трол :) :) :)

Върни се в “Архив”