ХХ кръг Ботев-ЦСКА 05.12.2013 14:00 часа

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
BadBoy

Re: ХХ кръг Ботев-ЦСКА 05.12.2013 14:00 часа

Мнениеот BadBoy » 05 дек 2013 19:48

Изображение
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 дек 2013 19:50

sin4ec написа:
Udoji90 написа:Мда, допусках, че може Фо-Поре да е направил нещо нередно с краката, ама гледам сега повторения и си мисля, че дузпа не трябва да има. Все тая, успяхме да изравним, спестиха му втори жълт на Фо-Поре (спорният първи не е оправдание, пък и още в началото му спестиха още един, като влезе грубо срещу Иршак), имахме положения да победим... При това положение най-малко ни е виновен реферът, че не използвахме добре стеклите се обстоятелства през втората част. Най-вече на съвестта на Черни трябва да тежи загубата - в някои мачове ни спаси и аз продължавам да го харесвам като играч, но днес носи основна вина. Усилено коментирате Янчев, но не виждам как в такава ситуация той може да има повече вина от Черни.

Аз смятам, че е задържана лявата ръка на Цветков. Кофти са камерите, но там е странно и нелогично движението . Обърнете внимание на този контакт. На третото повторение на видеото се вижда добре. Но най-добре би се видяло от позицията на петия съдия.

Аре па ти да не ми говориш за съдийство,а :x :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 05 дек 2013 19:52

Red joker написа:Аре па ти да не ми говориш за съдийство,а :x :!:

Що, нещо притеснява ли те?
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 дек 2013 19:57

gugushito написа:
Red joker написа:
gugushito написа:АЗ питам защитниците на Стойчо,кой нормален човек ще пусне 63646474758 поредни мача тия малоумници Сидибе и Косоко да му спасяват мача,при условие ,че те ще ни гонят топката в събота където ритаме,ако случайно изявят желание да поцъкат ... ?????? и упорито не се пуска Долапчиев ?!?!? това има едно име СТОЙЧОВА СЕЛСКА УПОРИТОСТ !!! същата идиотия беше с оня маймуняк Присо ,дето не знаеше от коя страна се рита топката ,но беше несменяем титуляр.... :evil: :evil: :evil:

А кой да пусне бе ,юнак, дай некви опции :!: :?: А ,ако немаш такива недей да пишеш под емоции и айде стига с тоя Долапчиев,този юноша бледен ли ше ви решава мачовете,а пък ако си толкова добър, Косоко да ти гони топките,кажи къде играете в събота да дойдеме да те гледаме,може да викнеме и некой друг скаут ;) Общо взето като гледам ти и такива ,като тебе разбират от футбол колкото магаре от военна музика :x :!:

малко съм порастнал вече ,че да пиша под влиянието на емоции,мнението ми се гради от първия мач под ръководството на Стойчо. Не се захласвам от някои победи ,като локо сф или рогатите... те са толкова жалки ,че не са мерило... това ,което ме дразни е,че нямаме стил ,а когато един тренер има идеи ,той може да ги осъществи и със средна ръка играчи/ примери в историята много/.Така,че не съм спокоен,нито страдам от болни амбиции за ЕКТ и други блабла... НЯМА СТИЛ, ВСЕКИ ИГРАЕ НАВСЯКЪДЕ,ТОТАЛЕН ХАОС И НЕРАЗБИРАТЕЛСТВО ,КОЕТО ЧЕСТО БИВА НАКАЗВАНО ОТ ЧИТАВИ ОТБОРИ...

За три месеца ,с доста куци коне и неподготвени футболисти ,какъв стил искаш да има :!: Виж ги майните, от две години играят с този отбор и пак нямат стил,а щом победата над говедата не я броиш-евала,повече нема кво да говориме :!:

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 дек 2013 20:00

sin4ec написа:
Red joker написа:Аре па ти да не ми говориш за съдийство,а :x :!:

Що, нещо притеснява ли те?

Не, тебе трябва да те притеснява,ако имаш малко достойнство :!:

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Мнениеот slash1912 » 05 дек 2013 20:01

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=wCB-FFX3ds0[/youtube]
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 дек 2013 20:03

DarkPsy написа:Абсолютно равностоен мач, но за сметка на това хубав.

Амамооуууу,братле,да не сме били на различни стадиони? :)

Днешния мач беше всичко друго но не и хубав-кюскане,блъскане,ръгане в средата на теренЯ, безцелни пасове наляво надясно, грешки,грешки,грешки, половината от времето топката беше във въздуха на височината на кръста,с два-три крака протегнати към нея,за кво говорим изобщо.

Единственото хубаво в тоя мач беше резултата (това гледано от нашта камбанария), иначе беше мач като за регионалните групи,няма кво да се лъжем....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 05 дек 2013 20:06

batmari2 написа:За дузпата може да се спори много, но има дърпане с ръка което много малко хора виждат и пишат, съдията изтърва мача по сватбарски!
Много равностоен мач, но по добре подготвения отбор го спечели . Имам предвид като цялостна подготовка и завръщане на контузените !
Цесекари имам много приятели сред вас - мажат ви очите пътя е един пречистване чрез фалит това вашето е агония Сидебе сисоко и куп процентни траснфери Сашовци, Стойчовци те до оглозват кокала и удължават агонията колко играчи имате с някакво бъдеще !? Спирам вие си знаете, но от Титан на Томов дори и Левскарите не са ви го пожелавали !!! ;)
П.С. Само нашите звезди да не се главозамят че онея с най грозния футбол в БГ Камбуровците, ръгбито на пловдив ще ни накажат като вас ! :shock:

Само не видях кои са ви звездите ,ама айде карай,виж треньорите и директорчето ви са големи звезди ,даже комети :lol:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 05 дек 2013 20:07

BadBoy написа:Изображение

БУАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА....... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

АААААААХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАА ШЕ УМРА БЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ,СЪЛЗИ МИ ТЕКАТ И СЕ ГЪРЧА ВЕЧЕ, НЕ МОГА МАЙНАААААА,АХАХАХАХАХАХАХАХА.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 05 дек 2013 20:18

Stahlgewitter написа:Жълтите ще вземат точки от вас.Надявайте се да не са 3.

COVINI,къде си сега с тъпите ЛСта?
Супер тъп мач,както повечето от нашите.RedJoker се изказа някъде,че ако гледаш статистика Ботев са по-добри,ама ако гледаш футбола....Къде видя футбол в този мач?Все едно да ти обяснявам надълго и нашироко как ние сме смазали от игра Любимец.Нивото на А група е толкова ниско,че колегата е прав,че стават само да му гонят топките.Лошото е,че има клубове,които нямат проблеми с парите,а са тотално бездарни.Нямам обяснение на всичко това.Толкова ли няма един треньор с малко акъл да създаде нещо.Всеки се оправдава:стадиона,селекцията не знам какво си.Пишете си колкото искате тук има ли или няма дузпа,синьо ли е БФС,черно тото ли е мача,ама футбола в БГ отдавна е тотална щета.Гадното е,че аз ходя на мачове по задължение,което си е чист мазохизъм.
Изображение

Върни се в “Архив”