Ливърпул - Норич Сити 04.12.2013 | 21:45 | 5 -1

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Ливърпул - Норич Сити 04.12.2013 | 21:45

Мнениеот suareshampion » 05 дек 2013 11:40

make76 написа:
suareshampion написа:Погледни се само колко си объркан ,малкия ? Само в едно изречение си противоречиш 15 пъти ? :) Шкъртел не бил лош ,ама бил рисков ,но пък ставал за резерва ,но пък правил фрапиращи грешки ,но пък само на моменти ? :) УжАС.
И като влезе като резерва и пак като направи фрапираща грешка ,нали пак ще загубим бе момче ? Кво е значението ,дали ще прави грешки като титуляр или като резерва ? За мен никакво ,но за теб явно има значение ? :)
Виж ся ,разбирам болката ви за тия стари играчи .Разбирам привързаността ви към тях .Това е нормално за вас по малките . Но в един момент ,вече ,след като тия играчи не са ти донесли никакви успехи ,трябва да се разделиш с тях. След като тия играчи са ти доказали сумати пъти ,че грешат ,значи пак ще грешат. Знам ,че се надяваш да не грешат повече ,но това няма да стане .Толкова си могат бе момче. Проумей го .Оттук нататък ,тяхната игра ще става по зле и по зле ,по добре няма да стане.

Ако излезем със снощната некадърна защитна четворка срещу тотнъм,сити и челси ,ще ни разчекнат ..помни ми думата ! Натиснат ли ги малко и си гълтат граматиката. Става голямо напрежение и хаос отзад. С такива играчи ,топ 4 няма да видим никога ,за титла изобщо няма да говоря .
Тоя дебелия десен бек Джонсон ,става все по слаб в защита а в нападение отдавна няма един голов пас .Създава някакво впечатление ,че е активен по фланга ,но до там . Няма никаква ефективност .
Така ,че нуждата от класен десен бек е повече от голяма в момента.
Фланаган в нападение е пази боже ,ще го видиш и в защита ,срещу тия отбори.
Агер вчера пак заспа. Агер туй Агер онуй ,за Агер лошо да не се говори и Агер вчера пак заспа. :) За кой път вече ? Броиш ли ги ? Е как няма да говорим лошо тогава ?
Вън от Ливърпул и това е ! Тоя отбор иска пълно освежяване . Иска класа . Проумейте го . И тогава ще видите огромната разлика.

До преди няколко мача не бях на едно мнение с тебе за Шкъртел и Джонсън,но като се загледах по внимателно в играта им виждам че издишат отвсякъде,даже и Агер издиша.Роджърс трябва да си прави защитата спрямо отборите,вижда се че словака не може да играе срещу мощни тарани и пак до пуска.Снощи Джо Алън го наблюдавах доста ама той се върти като пумпал околу тяхните играчи,а Рахимчо помислих че е отишъл до тоалетната защото не се чуваше даже и не се мяркаше в кадър.Затова другия мач при 21годишните или под наем,ми аз като гледам Сусо е с 10 класи над него.

Виж ,за мен не е важно ти да се съгласяваш с мен а Брендън Роджърс.
Аз обаче не съм съгласен с теб ,че Роджърс трябва да си прави защитата ,спрямо отборите . Роджърс трябва да налага една и съща централна двойка във всеки мач ! За да се сработват ,обиграват и усъвършенстват . Сако и Туре ,трябва да играят всеки мач . Изобщо не ме ебе ,че Агер и Шкъртел ще са пейки. Ама изобщо ти казвам. Моето желание го знаеш. Да се разкара Шкъртел още след един месец и да на негово място в групата да попада Илори .И Илори да се подготвя леко полеко ,за заместник на Туре един ден.
За Алън си прав. Роджърс пак бърка .Това не е поста на Джо АЛън . Той трябва да играе на мястото на Джерард ,тъй като има какво да даде и в разиграването на топката и в атака.
За Рахим също съм съгласен ,но за Сусо не толкова . По добър е от Рахим ,но нещо ми идва инертен ,особено на фланга ,там където всички го пускат.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 05 дек 2013 11:40

suareshampion написа:
Avrameca написа:
suareshampion написа:
Avrameca написа:Честно , добре че е Суарез ;)

Ай стига бе ,верно ли ? Е защо спряхте да хвалите вашия любим анимационен герой и вечен некадърник Джордан Хендерсън ?
Добре ,че е Джордан ,иначе сме живи умрели :)

Така го казваш все едно само Суарез и Хендерсън играят ... Хендо прави два слаби мача това не може да се отрече , но в сравнение с някои палячовци момчето си играе на ниво ...както и да е няма смисъл да изпадаме в ненужни спорове след такава победа.

Моляяя ? Два слаби мача викаш ? пхахахаааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Аврамец ,от 102 мача за Ливърпул има два силни .
Аврамец ,извинявай моето момче ,но и ти сменяй спорта. :)
И не се притеснявай ,няма как да водя спор с теб ,щом харесваш най големия некадърник в историята на Ливърпул . :)
Прекратяваме разговорчето.

Честно казано имало е и по-големи некадърници и няй-вероятно ще има още ... Сега , че ти не го харесваш не значи , че и аз не трябва.Напротив ти сменяй спорта защото с повечето си коментари тук сериозно изглупяваш ;)
Прекратяваме разговорчето.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Ливърпул - Норич Сити 04.12.2013 | 21:45 | 5 -1

Мнениеот DarkPsy » 05 дек 2013 11:53

Суарез е НЕчовек!

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 05 дек 2013 14:10

suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:Предполагам ви мина от мача с Хъл. Не искате вече да гоните 3/4 от отбора и не искате нов треньор. Така де шегата на страна. Честита победа!!! Дано продължим така и следващите мачове!!! :)

Напротив ,няма как да ми мине тая загуба от тия мишки ,толкова бързо . И въпроса не е в гоненето на треньора бе моето дете ,въпроса е ,че треньора даде фира изведнъж. Треньора се гаври със играчи от Ливърпул . Треньора не е коректен към тях. Не им дава шанс . А те го заслужават . А на други дава прекалено голям шанс за изява а те не го заслужават . Обяснявам ,като на първолак ,специално за тебе и то за последен път ,тъй като ти е трудничко да разбираш хората.

Ей пак ми търсиш вниманието... :mrgreen: Като не те натискат недей звъни бе!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 дек 2013 15:47

Ами ако Брендън се усети да налага Сусо и Коутиньо в центъра Алберто въобще няма да ни трябва сред 11те. Сусо НЕ Е крило, и се изумявам как не го проумяха толкова време. Между другото това е 2ри гол на Суарес срещу Норич от центъра :mrgreen: Вече напълно ги разбирам защо не искат да играят срещу него, е просто не става и това е. Дори оуен не дупчеше толкова редовно нюкасъл

Потребителски аватар
Avrameca
Контакти:

Мнениеот Avrameca » 05 дек 2013 16:12

wolf написа:Ами ако Брендън се усети да налага Сусо и Коутиньо в центъра Алберто въобще няма да ни трябва сред 11те. Сусо НЕ Е крило, и се изумявам как не го проумяха толкова време. Между другото това е 2ри гол на Суарес срещу Норич от центъра :mrgreen: Вече напълно ги разбирам защо не искат да играят срещу него, е просто не става и това е. Дори оуен не дупчеше толкова редовно нюкасъл

+1 ;) Сусо играе много силно за Алмерия , просто играчите до него са слаби и отборът е в зоната на изпадащите.Другата година трябва да играе за нас и то доста редовно.
[offtopic][wrapimg=]http://i.telegraph.co.uk/multimedia/archive/02474/SL-carragher0_2474548b.jpg[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://4.bp.blogspot.com/-O3uFSSdTI5g/TuDx_ggXNNI/AAAAAAAAAJg/gS86TiPiXZA/s1600/%D1%81%D0%B8%D1%80.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
TEDIMAR99
Контакти:

Мнениеот TEDIMAR99 » 05 дек 2013 16:35

Жалко,че това не влезе :)
Изображение
[center][wrapimg=]http://forum.botevvratsa.com/images/smilies/vratzacoreo1.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 05 дек 2013 17:06

Изтървах половината голове от мача,а то какви шедьоври! Този Джон Руди сигурно си лее куршум днеска,че да може да спи :lol: Суарез само от ъглов не му е вкарвал още :lol:
Хендерсън наистина трябва да почине вече,в началото беше супер полезен с преса и игра в дефанзивен план,но сега е под всякаква критика,малко почивка няма да му дойде зле.Онова където си я изкара в тъч,беше наистина велик тъпизъм,даже не се сети да се обърне и да я ритне в някой от тримата от Норич,че да е за нас тъча :lol: :lol: :lol:
При наличните футболисти бих искал да видя мач със Котиньо,Алберто и Джарард зад Суарез и Алън и Лукас зад тях.Мисля,че ще изглеждаме по-добре отколкото с тези крилца...
Вчера Джерард беше два пъти близо до гол от игра и се видя,че ако е по-напред и по свободен от дефанзивни функции има още какво да даде на отбора,особено при сегашното ни положение-само Суарез и Стъридж да вкарват от началото на сезона.
Защитата 'квото и да коментираме,явно БР си има някакви негови разбирания...пак пусна Шкъртел,а в тези две домакинства можеше да почне да обиграва Туре и Сако...а сега на следващото ни гостуване пак ще гледаме лебедово езеро!И това момче Илори,защо не го взима в групата за такива домакинства и да го пуска за 10 мин накрая,ми кога ще го видим в игра,7 мил се дадоха за него,не 1 или 2.При 3:0 ми направи само една смяна.Ми пусни ги резервите да поиграят,особено младите да усетят какво е да мачкаш на Анфийлд(толкова ли си притеснен да не ни изравнят последните 15 мин)Така полека-лека се изграждат играчи,с гледане от пейката не става.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 05 дек 2013 20:04

Аз не виждам всички какво сте толкова въодушевени. Този мач без Суарес щеше да е голяяяяма мъка. Ама наистина голяма.... Все повече започваме да приличаме на отбора от миналата година и да взимаме трите точки, само когато на Суарес му е ден. Да, снощи здраво ги изши, но в някой от следващите мачове, ако не му тръгне играта, ще трябва да се надяваме на Аспас да ни вади мачовете, за което съм доста скептичен. И ако не се класираме в четворката и Суарес реши да си тръгне, можем да се сърдим само и единствено на Брендън Роджърс. Вместо да доведе класни футболисти, той похарчи над 20 милиона паунда за Илори, Алберто и Аспас, които дори повечето пъти не попадат в групата за мача, а да не говорим да играят. И показа, че не си е научил урока спрямо предната година с пълния провал на Борини и Алън, които пък ни струваха над 25 милиона. С тези пари можеше да доведе 2 или 3 Топ играча и заедно със Суарес, Коутиньо и Стъридж да ни върнат на европейска сцена и нямам предвид Лига Европа. Сако за мен е много добър футболист, но въпреки че даде над 15 милиона за него, той продължава да е резерва на и без това неубедителните Шкъртел и Агер, та даже не знам дали е и първа опция, тъй като Туре май е с предимство. Ами няма да се учудя, ако това продължава, зимата Сако да поиска трансфер, тъй като все пак и Световно идва. Дано зимата вземем все пак поне един класен футболист в средата, а дотогава не изостанем много от заветната цел - Топ 4, защото иначе мисията ще стане много трудна.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 дек 2013 21:06

LFC1892 написа:Аз не виждам всички какво сте толкова въодушевени. Този мач без Суарес щеше да е голяяяяма мъка. Ама наистина голяма.... Все повече започваме да приличаме на отбора от миналата година и да взимаме трите точки, само когато на Суарес му е ден. Да, снощи здраво ги изши, но в някой от следващите мачове, ако не му тръгне играта, ще трябва да се надяваме на Аспас да ни вади мачовете, за което съм доста скептичен. И ако не се класираме в четворката и Суарес реши да си тръгне, можем да се сърдим само и единствено на Брендън Роджърс. Вместо да доведе класни футболисти, той похарчи над 20 милиона паунда за Илори, Алберто и Аспас, които дори повечето пъти не попадат в групата за мача, а да не говорим да играят. И показа, че не си е научил урока спрямо предната година с пълния провал на Борини и Алън, които пък ни струваха над 25 милиона. С тези пари можеше да доведе 2 или 3 Топ играча и заедно със Суарес, Коутиньо и Стъридж да ни върнат на европейска сцена и нямам предвид Лига Европа. Сако за мен е много добър футболист, но въпреки че даде над 15 милиона за него, той продължава да е резерва на и без това неубедителните Шкъртел и Агер, та даже не знам дали е и първа опция, тъй като Туре май е с предимство. Ами няма да се учудя, ако това продължава, зимата Сако да поиска трансфер, тъй като все пак и Световно идва. Дано зимата вземем все пак поне един класен футболист в средата, а дотогава не изостанем много от заветната цел - Топ 4, защото иначе мисията ще стане много трудна.

Класните не искат да идват в Ливърпул ,предполагам заради неучастието в ШЛ. Брендън поиска Коща,Вилиан и Мхитарян ,но не дойдоха. Или ти го проспа тоя момент ?
Иначе ,по принцип да ,Суарес ако си тръгне лятото ,ще е заради Роджърс .Защото спря да води добре отбора и е на път да не си постигне целта .
Не е коректен с доста добри играчи и ги държи пейки а дава прекалено голям шанс на по слаби играчи или на играчи ,излязли от форма .
Плюете Алън ,но Алън в момента играе много по добре от Джерард.Мършата Хендерсън няма изобщо да го коментирам.
Да,трябват класни играчи през януари,най вече халф и нападател. Но пак по същата причина ,че не сме в ШЛ ,ще е трудно да се вземат. Точно за това повтарях ,че тоя месец е много важен и ако излезем от него примерно на 2 место ,може и да заинтригуваме някой класен играч. Но с тоя болен треньор ,по скоро ще излезем на 6то.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”