make76 написа:suareshampion написа:Погледни се само колко си объркан ,малкия ? Само в едно изречение си противоречиш 15 пъти ?Шкъртел не бил лош ,ама бил рисков ,но пък ставал за резерва ,но пък правил фрапиращи грешки ,но пък само на моменти ?
УжАС.
И като влезе като резерва и пак като направи фрапираща грешка ,нали пак ще загубим бе момче ? Кво е значението ,дали ще прави грешки като титуляр или като резерва ? За мен никакво ,но за теб явно има значение ?![]()
Виж ся ,разбирам болката ви за тия стари играчи .Разбирам привързаността ви към тях .Това е нормално за вас по малките . Но в един момент ,вече ,след като тия играчи не са ти донесли никакви успехи ,трябва да се разделиш с тях. След като тия играчи са ти доказали сумати пъти ,че грешат ,значи пак ще грешат. Знам ,че се надяваш да не грешат повече ,но това няма да стане .Толкова си могат бе момче. Проумей го .Оттук нататък ,тяхната игра ще става по зле и по зле ,по добре няма да стане.
Ако излезем със снощната некадърна защитна четворка срещу тотнъм,сити и челси ,ще ни разчекнат ..помни ми думата ! Натиснат ли ги малко и си гълтат граматиката. Става голямо напрежение и хаос отзад. С такива играчи ,топ 4 няма да видим никога ,за титла изобщо няма да говоря .
Тоя дебелия десен бек Джонсон ,става все по слаб в защита а в нападение отдавна няма един голов пас .Създава някакво впечатление ,че е активен по фланга ,но до там . Няма никаква ефективност .
Така ,че нуждата от класен десен бек е повече от голяма в момента.
Фланаган в нападение е пази боже ,ще го видиш и в защита ,срещу тия отбори.
Агер вчера пак заспа. Агер туй Агер онуй ,за Агер лошо да не се говори и Агер вчера пак заспа.За кой път вече ? Броиш ли ги ? Е как няма да говорим лошо тогава ?
Вън от Ливърпул и това е ! Тоя отбор иска пълно освежяване . Иска класа . Проумейте го . И тогава ще видите огромната разлика.
До преди няколко мача не бях на едно мнение с тебе за Шкъртел и Джонсън,но като се загледах по внимателно в играта им виждам че издишат отвсякъде,даже и Агер издиша.Роджърс трябва да си прави защитата спрямо отборите,вижда се че словака не може да играе срещу мощни тарани и пак до пуска.Снощи Джо Алън го наблюдавах доста ама той се върти като пумпал околу тяхните играчи,а Рахимчо помислих че е отишъл до тоалетната защото не се чуваше даже и не се мяркаше в кадър.Затова другия мач при 21годишните или под наем,ми аз като гледам Сусо е с 10 класи над него.
Виж ,за мен не е важно ти да се съгласяваш с мен а Брендън Роджърс.
Аз обаче не съм съгласен с теб ,че Роджърс трябва да си прави защитата ,спрямо отборите . Роджърс трябва да налага една и съща централна двойка във всеки мач ! За да се сработват ,обиграват и усъвършенстват . Сако и Туре ,трябва да играят всеки мач . Изобщо не ме ебе ,че Агер и Шкъртел ще са пейки. Ама изобщо ти казвам. Моето желание го знаеш. Да се разкара Шкъртел още след един месец и да на негово място в групата да попада Илори .И Илори да се подготвя леко полеко ,за заместник на Туре един ден.
За Алън си прав. Роджърс пак бърка .Това не е поста на Джо АЛън . Той трябва да играе на мястото на Джерард ,тъй като има какво да даде и в разиграването на топката и в атака.
За Рахим също съм съгласен ,но за Сусо не толкова . По добър е от Рахим ,но нещо ми идва инертен ,особено на фланга ,там където всички го пускат.